Overhemden App

Overhemden.com heeft een eigen app. De app geeft toegang tot meer dan 5000+ verschillende overhemden, truien, poloshirts, shirts en meer van 50+ mooie nationale en internationale merken. Hiermee is online overhemden shoppen nog leuker! De overhemden app is verkrijgbaar voor de iPhone (iOS), iPad en voor Android. Op iedere smartphone kan dus eenvoudig de overhemdenapp gedownload worden!

Overhemden App - App Store Apple Ios  Overhemden App - Google Play Store Android

De overhemden app

De "overhemden app" zorgt ervoor dat je eenvoudig overhemden online kan kopen. De app is volledig ingericht op de mobiele gebruiker. Het ontwerp is zo schoon mogelijk gehouden. En de overhemden worden in de app in hoge resolutie getoond. En fijn: de applicatie heeft lekker grote knoppen.

5000 overhemden in je broekzak

De overhemden applicatie is gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple iOS store. Navigeer naar de Google Play of Apple iOS store via je mobiele telefoon. Zoek vervolgens op "overhemden" en je vindt gemakkelijk de "overhemden.com app". Downloaden kan ook direct via de link voor iOS of de de link voor Android.

Overhemden app Iphone iOS

De overhemden-app is verkrijgbaar op iOS voor de iPhone en iPad. Dus ben je vanaf je iPhone of iPad opzoek naar overhemden. Kies dan voor de overhemden.com app. Je vindt de overhemdenapp in de iOS store op. Download hier de iOS overhemden app.

Overhemden app Android

De overhemden app is ook verkrijgbaar op Android, voor populaire telefoons als Samsung, LG, HTC, Nokia en Huawei. Ben je vanaf je android telefoon op zoek naar een fijne overhemden applicatie? Kies dan voor de app van overhemden.com. De Android overhemden app vind je eenvoudig via deze link: download hier de Android overhemden app.

Wat is een app?

Een app is een toepassing of software applicatie voor een mobiele telefoon. Een mobiele telefoon zoals de iPhone of Samsung Galaxy. Deze draaien op Android (van Google) of iOS (van Apple). Een app wordt ook wel iPhone-app, Android-app of Smartphone-app genoemd.

Hoe werkt de Overhemden.com app?

Bekijk de uitleg voor Android en iOS in onderstaande filmpjes.

Overhemden App iPhone Ipad Android

Vind alle overhemden gemakkelijk in de app

Apple Iphone Android iOS overhemden app

Post your comment

Overhemden.com