Overhemden voor een beurs

Ben je op zoek naar beurs overhemden (overhemden voor op de beurs) om bijvoorbeeld het personeel of het hele team goed aan te kleden? Dat kan! Wij handelen in grotere aantal overhemden en geloven in persoonlijke service. Als échte overhemden specialist leveren wij echte beurs overhemden (en ook beurs poloshirts, beurs T-shirts en herenkleding) speciaal voor (inter)nationale bedrijven en stichtingen. Verschillende vertrouwde partners maken al jarenlang gebruik van onze service, zoals advocatenkantoren, hotels, winkels, restaurantketens en transportbedrijven. Wil je een goede en scherpe offerte ontvangen? Ontdek wat wkj als overhemden specialist kunnen betekenen en neem contact op om een vrijblijvende business to business offerte aan te vragen.

Overhemden voor de beurs: persoonlijk advies en kwaliteit ... voor een scherpe prijs

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, chat of email. We luisteren graag naar uw specifieke beurs wensen en wellicht (nog) onzekerheden. De belangrijkste informatie in deze fase is het 1) aantal mannen/vrouwen, 2) totaal aantal shirts en 3) de kwaliteit of soort. Door onze persoonlijke benadering heb je direct een antwoord. En mocht je vragen hebben dan helpen we je graag persoonlijk.

Voor aantallen onder de 200 stuks maken wij gebruik van onze stockservice speciaal voor beurzen en evenementen. Dit betekent je je overhemden snel in huis hebt. Voor aantallen vanaf 200-300 stuks zijn wij in staat om een eigen speciaal beursoverhemd te ontwerpen met navenant prijsvoordeel. Wij kunnen je goed adviseren om de juiste keuze te maken.

Nadat je de offerteaanvraag hebt verzonden met alle vragen omtrent de beurskleding, nemen wij binnen één werkdag contact met je op om de specifieke wensen te bespreken en een passende offerte uit te brengen.

Overhemden voor een beurs of vakbeurs

Beurs overhemden met persoonlijke service

Wij bieden de beste merken/maatwerk én persoonlijke service. Een vertrouwde overhemden weinkel voor het kopen van de juiste overhemden en shirts voor de beurs. De meeste overhemden zijn ook online te vinden: voor zakelijk of privé/casual gebruik. Kies op basis van je boord, merk voorkeur en pasvorm een perfecte fit. De pasvormen lopen uiteen van een ultra slimfit, slim fit (sterk getailleerd of fit slim) en modern fit tot een ruime wijde fit (custom of regular fit) beschikbaar in verschillende stoffen en merken - en vaak in mouwlengte 5, mouwlengte 6 of mouwlengte 7. Slim fit overhemden voor de beurs zijn lekker getailleerd en helemaal van deze tijd. De boordmaten van de overhemden variëren van klein tot zeer groot: van boordmaat 37 tot boordmaat 54-60. En bij vragen over een overhemd helpen wij graag persoonlijk om een perfect overhemd te vinden.

Het overhemd is één van de meest gedragen kledingstukken op beurzen. Vaak met een kenmerkend logo van het bedrijf. Op een beurs wil jij het bedrijf van de beste kant laten zien. De stand is een weerspiegeling van het bedrijf en waar je voor staat.

Als bedrijf wil je opvallen en professioneel overkomen. Je onderscheidt je door een weergaloze indruk ten opzichte van eventuele concurrentie en andere stands. Je kiest voor een kwaliteit overhemd speciaal voor de beurs.

Overhemden voor de beurs

Kies voor betere overhemden van goede stoffen met de juiste pasvorm. Je krijgt toegang tot luxe internationale overhemden merken of speciale maatwerkoplossingen. Op basis van een bestek of eisen-set vinden wij de juiste overhemden voor het bedrijf en presentatie tijdens de beurs. Kies uit de direct uitlever functie van internationale merken zoals Seidensticker, Eterna, Casa Moda, Profuomo, Michaelis, Stenstroms, Eton, van Laack, Sleeve7, John Miller en Ledub. Naast overhemden leveren wij alle heren accessoires die te bedenken zijn zoals stropdassen, shirts, poloshirts, bretels, pochetten en meer.

Speciale overhemden voor een bijeenkomst, evenement of beurs

Wat is een beurs?

Een handelsbeurs (of beurs) is een tentoonstelling die georganiseerd wordt zodat bedrijven uit een specifieke industrie hun nieuwe producten en diensten kunnen tentoonstellen en demonstreren. In het algemeen zijn beurzen niet open voor het publiek, maar worden ze enkel bezocht door bedrijfsvertegenwoordigers en pers. Wanneer enkel specialisten uit de bedrijfssector naar de beurs komen dan wordt gesproken van een vakbeurs. Anders is het een consumentenbeurs.

Voor bedrijven: specialist in overhemden voor bedrijfsbijenkomsten en een consumentbeurs

Overhemden bedrukken en borduren

Wil jij voor jouw bedrijf je overhemden laten bedrukken? Neem dan contact met ons op. Zowel borduren als bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Speciaal voor de beurs leveren wij de gevraagde kwaliteit. Het meesturen van een logo of bedrukking is handig om een beter prijs indicatie te geven.

Onze overhemden doen het goed op allerlei evenementen en beurzen. En een luxe overhemd is een mooi visitekaartje voor het personeel en relaties. Hieronder vind je meer informatie over maatwerk oplossingen van de overhemden groothandel speciaal voor beurzen en evenementen.

Overhemden bedrukken is ons dagelijkse werk speciaal voor beurzen. Wij maken gebruik van de beste partners en ontsluiten hiermee de modernste druktechnieken, waardoor uw overhemd voor de beurs op een schitterende manier bedrukt kan worden. Door onze jarenlange ervaring wat betreft overhemden bedrukken, doen wij dit op een zeer professionele manier met een gegarandeerd kwalitatief goed eindresultaat - dat staat niet mis op de beursvloer.

Excellente Service

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van overhemden of blouses? de boordmaat? Het merk of de stofsoort? Wij geloven in persoonlijke service en aandacht voor onze klant en relaties. Neem bij twijfel alstublieft contact met ons op - want wij helpen je graag en beantwoorden alle vragen

Kies de beste pasvorm voor de beursoverhemden

Wij geloven in echt willen luisteren en weten weten wat er speelt. Zo hebben wij een grote groep heren aan onze keukentafel uitgenodigd om te praten over o.a. de kwaliteit, pasvorm en merken, winkels en webwinkels en het serviceniveau wat je daarvan mag verwachten. Het resultaat: een lijst met kenmerken dat ons helpt om de overhemden service verder te verbeteren en waar wij garant voor staan. Deze feedback hebben wij toegepast op onze overhemden voor de beurs met als resultaat excellente service. Voor iedere klant een passend overhemd.

Post your comment

Overhemden.com