Een vergelijkbaar of alternatief merk

Een "alternatief voor Circle of Gentlemen"? Circle of Gentlemen is/was een origineel en jong Nederlands overhemden merk. Per zomer 2018 houdt het merk op met bestaan onder de huidige eigenaren (starters). Gelukkig is het merk overgenomen. De overhemden van Circle zijn nu weer terug en leverbaar in de kwaliteit die je gewend bent. Mocht je alsnog opzoek naar een goed alternatief of een merk dat meetbaar is de kwaliteit van de Circle of Gentlemen overhemden? Kijk dan eens naar Liefling (perfecte fit en meest vergelijkbaar) en Sleeve7 (laatste voor Mouwlengte 7). Of kies uit merken zoals John Miller, Eton en van Laack. Een ander goed alternatief is Profuomo Sky Blue.

Wat is een alternatief voor circle of gentlemen?

Alternatief voor Circle of Gentlemen

Circle is een gewild merk met een hoogwaardige uitstraling vanwege de excellente materialen en trendy ontwerpen. Circle of Gentlemen overhemden hebben een moderne getailleerde pasvorm en hoog draagcomfort en dat geeft een prettig gevoel. Een vergelijkbaar merk of alternatief is niet zomaar gevonden.

Kies Liefling als alternatief

De vraag rijst dan: wat is een alternatief merk voor Circle of Gentlemen?

Alternatieven

Circle of Gentlemen overhemden werden vervaardigd uit stoffen van de beste wevers zoals Monti Tessitura. Lekkere dikke en zware stoffen. Ieder seizoen lanceerde men ook een Limited Edition.

Alternatieven voor Circle of Gentlemen:

  • Liefling (perfecte fit en qua pasvorm meest vergelijkbaar)
  • Sleeve7 (laatste voor Mouwlengte 7)
  • John Miller, Eton en van Laack
  • Profuomo Sky Blue

Vergelijkbaar merk

Een vergelijkbaar merk is er niet helemaal. Circle was en blijft uniek.