Bolknopen voor uw koksbuis. Zijde manchetknopen geven uw koksbuis net dat klassieke en kleurige accent (voor kokskleding). Bekijkt u alle soorten en maten en geef de koksbuis net dat extra beetje meer me deze kleurrijke bolknopen.

Bolknopen voor uw koksbuis

Om uw kokskleding een mooi uiterlijk te geven zijn bolknopen een leuke aanvulling. Natuurlijk kunt u kiezen voor de standaard bolknopen. Steeds vaker zien wij koks die op zoek zin naar net dat beetje extra en zij gebruiken daarvoor zijde manchetknopen als bolknopen van de koksbuis. Een mooie, sierlijk en klassiek alternatief.

Knopen voor koksbuizen

Kleurrijk bolknopen: zijde manchetknopen

Silk Knots (zijde manchetknopen) zijn een mooi alternatief voor de standaard metalen "door-druk" manchetknopen om een Franse manchet of koksbuis vast te maken. Zijde manchetknopen als bolknoop zijn een populaire kledingaccessoire. Grote en bekende kledingwinkels bieden steeds vaker deze knopen aan in verschillende soorten en maten.

Bolknoop

Erg leuk is het organiseren van 1 kleur bolknoop voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijk, afscheidsfeest of ander samenkomen. Of denk aan het dragen van dezelfde kleur voor een dispuut, vereniging of restaurant. En vergeet niet de rood-wit-blauwe of oranje variant voor Koningsdag!