Blog - Nieuws

Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Seidensticker bestaat 100 jaar

22 mrt. 2019 16:16:35

In 1919 is Seidensticker ontstaan. Een aantal maanden voordat Seidensticker 100 jaar bestaat, start Seidensticker met een unieke, nieuwe campagne. De campagne staat voor karakter, schoonheid, charisma. Dit resulteert in een collectie foto's met honderdjarigen - dezelfde leeftijd als Seidensticker. De witte overhemden en de witte blouses fungeren als een canvas waarop de dragers hun persoonlijkheid...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Mike

Overhemden.com is in oktober 2015 verkozen tot ING Starter van de maand. Elke maand kiest de ING Bank een startende ondernemer of onderneming tot “Starter van de Maand”.

Een overhemden winkel voor mannen online

Dé specialist in overhemden. Overhemden.com biedt u een volledig assortiment aan eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat. Kleding voor heren met subtiele details en een uitstekende ...

Lees meer

Labels:

Geplaatst in Nieuws door Mark Boekraad

Na de dames hebben nu ook de heren de smaak te pakken. Het aantal mannen dat hun kledingkast vult met online aankopen, is begin dit jaar (2013) met 60% gestegen.

In het eerste kwartaal van 2013 steeg het aantal online transacties door mannen met 60%. Vergeleken met heel 2012 is er zelfs sprake van een verdubbeling, zo meldt de kledingzoekmachine Kleding.nl.
Rising

Via de website doorzoeken duizenden consu...

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Persberichten door Sean Heukels
Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina