• 3+1 GRATIS % 4 halen, 3 betalen
BEL ONS: 020-2331695
Overhemden specialist van Nederland & België
Gratis verzending vanaf 80 €
Wijzigings- en monogramservice

Circle of Gentlemen collectie 2017

Voor spring/summer 2017 heeft Circle of Gentlemen zich laten inspireren door wereldreizigers met een kosmopolitische levensstijl. Het resultaat is een artistieke en veelzijdige collectie, ontworpen voor de ‘gentleman’ die geniet van het leven.

Circle of Gentlemen collectie 2017

Het designteam van Circle of Gentlemen neemt je mee naar Italië, naar Vicenza om precies te zijn. Hier bevindt zich de prachtige villa La Rotonda van de beroemde architect Andrea Palladio met zij overweldigende fresco’s. De collectie ademt Italiaans vakmanschap: blazers, broeken en shirts zijn uitgevoerd in luxe materialen zoals damast met originele handgemaakte dessins. Verrassend zijn ook de gebreide stoffen met subtiele dip-dye-effecten. Zachte kleurschakeringen waaronder ecru, saffraangeel en zandbeige geven de ontwerpen een tijdloze uitstraling.

Join the circle in 2017

Circle of Gentlemen en tropische allure

De volgende bestemming is de Bahama’s: binnen dit designthema ligt het accent op exotische bloemen, koraalriffen en witte zandstranden. Het kleurenpalet met aqua, turquoise, zandkleur, zeegroen, lichtroze en burnt orange is geïnspireerd op de tropische sfeer van het Caraïbisch gebied. De materialen hebben een relaxte look en feel. Eyecatchers zijn de overhemden met ongebleekte effecten in jersey en denim en de luchtige sweaters in een fijne mix van katoen met linnen of merinowol. Comfortabele shirts, polo’s en jassen maken het zomerse plaatje compleet.

Tropische allure voor Circle of Gentlemen

Herkenbare signatuur

De reis van Circle of Gentlemen sluit af met en goed glas wijn op een terras aan de Côte d’Azur. Levendige kleuren als Frans blauw, azuurblauw en zandbeige keren terug in bedrukte linnen overhemden, zijdenwollen jassen en zachte, geborstelde five-pocketbroeken. Het handelsmerk van Circle of Gentlemen zijn de verfijnde stoffen, de modieuze pasvorm en kenmerkende kraagbeelden. Met een geheel eigen signatuur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de nieuwe zomercollectie een waardevolle toevoeging aan de garderobe van elke gentleman.

Circle of Gentlemen logo

Bron:
http://www.circleofgentlemen.com
Contactpersoon marketing
Datum 14 febr 2017

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.