Steeds meer modemerken hebben in de loop der jaren overhemden in hun assortiment opgenomen, ze zijn er achter gekomen dat overhemden inderdaad een welkome toevoeging aan hun assortiment zijn. Een goed overhemd maakt een outfit pas echt compleet ! Of u nu chique gekleed moet gaan of dat u casual gekleed over straat gaat; overhemden horen er gewoonweg bij.

Merk overhemden

Merkoverhemden zijn echter wel wat prijziger dan de hier op de site vermelde goedkope overhemden, daarentegen zijn merkoverhemden net weer even een stukje minder exclusief dan de genoemde overhemden op maat. Qua kwaliteit zijn ze natuurlijk beter dan de goedkope versies, maar doen ze echter niet onder voor de maatkleding.

Merken en prijzen

De hogere prijs die u betaald is dus zowel voor de kwaliteit als voor het merk zelf. Vaak heeft het tientallen jaren geduurd voordat een merk een deel van de markt veroverd heeft. Ook huren zij voor de steeds wisselende, en modieuze collectie dure modeontwerpers in die zorgen dat de merkoverhemden uit de nieuwste collectie ook daadwerkelijk volgens de laatste mode zijn. Vaak zorgen deze merken er zelfs voor dat zij de nieuwste mode zelf creëren.

Dus wilt u een kwalitatief goed overhemd volgens de laatste mode? En bent u bereid daar iets extra voor te betalen? Kies dan voor merkoverhemden.

Bij merkoverhemden kunt u denken aan merken als:

Gaastra
Tommy Hilfiger
Jack & Jones
Lacoste
Levis
Timberland
Tom Tailor
Mc Gregor
G-Star
Calvin Klein
Diesel
Guess
Ralph Lauren
Replay