Olymp adverteert jaarlijks in het blad de Elsevier. Hierin stelt Olymp de nieuwste collectie tentoon. Mannen en vrouwen kunnen in één oogopslag zo de nieuwste Olymp overhemden zien. Bijzonder aan deze Elsevier advertentie van Olymp is dat het over 8-12 pagina's gaat. In heel veel pagina's worden de mooiste ovverhemden van de nieuwe collecties gepresteneerd. Zo krijgt de lezer van Elsevier een beeld van de nieuwste Olymp collectie shirts. Termen als Olymp Level 5, Olymp Luxor Modern Fit en Olymp no.6 body fit worden hierin bijvoorbeeld gebruikt. Het merk Olymp snapt dat de Elsevier erg modebewust is. Daarom presteren ze de collectie met de mooiste foto's. In de Elsevier magazine advertentie zijn ook de officiële Olymp verkooppunten te vinden. Overhemden.com is een vertrouwde dealer van Olymp online. Bekijk de gehele collectie Olymp direct.

elsevier olymp

De beste kwaliteit van Olymp
De fijne Olymp collectie omvat meer dan 500 overhemden. De overhemden worden aangeboden in iedere pasvorm, ontwerp en maat. Perfect voor iedere man. Dit maakt het één van de grootste overhemden collecties ter wereld. De collectie bestaat uit Olymp Luxor Modern Fit, Level 5 Body Fit, Nr.6 Super slim fit en Comfort fit. De Luxor Modern Fit collectie is volledig strijkvrij. Een erg fijne bijkomstigheid voor veel mannen. De Level 5 Body fit heeft een uitstekende slim fit pasvorm. Geschikt voor de man die graag een getailleerd overhemd aandoet. De Number 6 super slim fit collectie kenmerkt zich door een superslanke pasvorm. Dit is alleen geschikt voor de slanke en gespierde man! De gehele collectie bestaat uit shirts van de hoogste kwaliteit. Elk Olymp hemd is duurzaam en gaat lang mee.

elsevier olymp

Elsevier: een onafhankelijk Nederlands weekblad
De Elsevier is een weekblad met overwegend liberaal signatuur. Het blad focust zich op de hoger opgeleide lezer die graag goed geinformeerd wil zijn. Zo ook over de nieuwste Olymp overhemden collecties. Sinds 2006 geeft het weekblad ook boeken uit: onder de naam Elsevier boeken. Als tijdschrift bestaat de Elsevier al heel erg lang. Sinds 1891 verschijnt het blad al. Het weekblad zoals we het nu kunnen is na de oorlog, in 1945 ontstaan. Het blad is altijd onafhankelijk geweest. Al kan de signatuur van de artikelen voornamelijk gezien worden als liberaal en conversvatie economisch. Momenteel heeft het blad een oplage van rond de 80.000 lezers. Door de digitalisering dalen de oplages langzaamaan.