Olymp presenteert jaarlijks de nieuwste collectie in Linda Magazine. In Linda wordt in de Olymp advertentei in 8-12 pagina's de mooiste overhemden van de nieuwe collectie gepresenteerd. Zo krijgt de lezer van Linda een goed beeld van de nieuwste Olymp shirts collectie. Termen als Olymp Level 5, Olymp Luxor Modern Fit en Olymp no.6 Body Fit worden hierin veelal gebruikt. Olymp heeft dan ook goed door dat de Linda lezer modebewust is. Zodat mannen altijd in de mooiste hemden van de nieuwe collectie kunnen verschijnen. In Linda magazine zijn ook de officiële Olymp verkooppunten te vinden. Overhemden.com is een vertrouwde dealer van Olymp online. Bekijk de gehele collectie direct.

olymp in linda

De kwaliteit van Olymp
De collectie van Olymp bestaat uit meer dan 500 overhemden. Overhemden in iedere maat, pasvorm en ontwerp. Dit maakt het één van de grootste overhemden collecties ter wereld. De collectie bestaat uit Olymp Luxor Modern Fit, Level 5 Body Fit, Nr.6 Super slim fit en Comfort fit. De Luxor Modern Fit collectie is volledig strijkvrij. Een erg fijne bijkomstigheid voor veel mannen. De Level 5 Body fit heeft een uitstekende slim fit pasvorm. Geschikt voor de man die graag een getailleerd overhemd aandoet. De Number 6 super slim fit collectie kenmerkt zich door een superslanke pasvorm. Dit is alleen geschikt voor de slanke en gespierde man! De gehele collectie bestaat uit shirts van de hoogste kwaliteit. Elk Olymp hemd is duurzaam en gaat lang mee.

linda olymp

Linda: maandblad voor vrouwen
De Linda is een in 2003 opgericht tijdschrift voor vrouwen. Het is opgericht door en in nauwe samenwerking met Linda de Mol. De bekende TV persoonlijkheid. Elk nummer heeft een speciaal thema. Hiervoor wordt Linda ook iedere keer weer opnieuw gefotografeerd. Doordat het blad een groot bereik bij vrouwen heeft, worden er ook mannen producten aangeboden. Zoals de overhemden van Olymp. De oplage van Linda is meer dan 200.000. Dat betekent dat het aantal lezers waarschijnlijk nog hoger ligt! De Linda heeft ieder jaar speciale edities. Ook de Linda.Mode en de Linda.man editie. Hierin toont Olymp de nieuwste overhemden van het merk.