Olymp overhemden adverteert iedere nieuwe collectie in de Quote. In dit maandblad presenteert Olymp de nieuwste collecties. Zo kunnen de lezers van Quote zien wat de nieuwste collectie Olymp overhemden inhoudt. In 8-12 pagina's wordt de volledige collectie aan de lezer tentoongesteld. De mooiste overhemden en foto's worden gebruikt voor dit mooie, luxe maandblad Quote. De Olymp advertentie schetst zo een compleet beeld bij de Quote lezer. In een groot aantal pagina's komen de hoofdcollecties van Olymp aanbod. Zo krijgt de Quote lezer termen te lezen als Olymp Level 5, Olymp Luxor Modern Fit en Olymp number 6 body fit.Het merk Olymp snapt dat de Quote lezer erg modebewust is! Tevens zijn in de Quote magazine advertentie zijn ook de officiële Olymp verkooppunten te vinden. Overhemden.com is een vertrouwde dealer van Olymp online. Bekijk de gehele collectie direct op: https://overhemden.com/merken/olymp

quote olymp

Heerlijke Olymp overhemden
De heerlijke Olymp collectie bestaat uit meer dan 500 overhemden.De shirts worden in iedere pasvorm geproduceerd en aangeboden. In iedere maat, pasvorm en ontwerp: voor ieder wat wils.. Perfect voor iedere man. Dit maakt het één van de grootste overhemden collecties ter wereld. De collectie bestaat uit Olymp Luxor Modern Fit, Level 5 Body Fit, Nr.6 Super slim fit en Comfort fit. De Luxor Modern Fit collectie is volledig strijkvrij. Een erg fijne bijkomstigheid voor veel mannen. De Level 5 Body fit heeft een uitstekende slim fit pasvorm. Geschikt voor de man die graag een getailleerd overhemd aandoet. De Number 6 super slim fit collectie kenmerkt zich door een superslanke pasvorm. Dit is alleen geschikt voor de slanke en gespierde man! De gehele collectie bestaat uit shirts van de hoogste kwaliteit. Elk Olymp hemd is duurzaam en gaat lang mee.

olymp collectie in quote

De Quote: sinds 1986
De Quote is een maandblad dat sinds 1986 op de Nederlandse markt verschijnt. Het blad is bijvoorbeeld beroemd door de Quote 500. Het jaarlijks bekend maken van de rijkste Nederlanders. Dit idee is afgekeken van Forbes: zij doen dit voor de Amerikaanse markt. De Quote redactie is gevestigd in Amsterdam. Waar ook de bladen FHM en Men's Health zitten. De oplage van de Quote is al jaren stabiel rond de 50.000. Hierin worden maandelijks de nieuwste weetjes, producten en gadgets voor de rijkere Nederlander gepresenteerd. Quote magazine staat bekend om de vele schandalen die ze hebben onthuld. Mede hierdoor is het een geliefd blad bij mannen.