Heeft u een "overhemden advertentie in de krant" gezien? Iedere week staat er wel ergen een advertentie over overhemden in de krant. Heeft een een advertentie gezien in één van de volgende kranten: De Telegraaf, Algemeen Dagblad, Metro,  de Volkskrant, NRC Handelsblad, Financieel Dagblad, Reformatorisch Dagblad, NRC Next of het Nederlands Dagblad .... grote kans dat deze advertentie er een is van overhemden.com

Overhemden advertentie in de krant

Krantenlezend land

Nederland is nog steeds een ‘krantenlezend land’, samen met de noordelijke landen zoals Scandinavie, Engeland en Duitsland. Krantenlezend betekent dat zo’n 50% van de bevolking elke dag een krant leest. In Nederland kwam dit percentage overigens in 2014 voor het eerst onder de 50%. Inclusief gratis kranten gaat het dan wel weer om ongeveer 53%. Bijna 9% van de Nederlanders leest dagelijks een gratis krant, maar dat wordt meestal gecombineerd met een betaald exemplaar – 4% leest uitsluitend een gratis krant.

Heeft u een overhemden advertentie in de krant gezien?

Gratis kranten en lezersaantallen

De laatste jaren worden met name de gratis kranten steeds minder gelezen. Ook door het wegvallen van DAG, De Pers en Sp!ts. Landelijke kranten zien de lezersaantallen al jaren lang teruglopen met ongeveer 14% vanaf 2005 tot 2017. Wel worden kranten steeds vaker gelezen in op mobiele devices zoals Android, iOS of tablet.

Kranten lezend nederland: advertentie

Overhemden advertentie in de krant: Heeft u even? Want eerlijk gezegd kunnen we daar heel lang over zijn ...

Niet alleen omdat we meer dan 2500 overhemden van de mooiste merken hebben hangen. Maar juist omdat het perfecte shirt voor iedereen anders is. Neem uw ideale boord. Alleen daarin kunt u al kiezen uit 15 verschillende soorten. En welke de juiste is (button down, cutaway,spread, etc.) is sterk afhankelijk van uw bouw en de gelegenheid. Of de talloze verschillende wevingen die allemaal voor een andere kwaliteit en feel zorgen. Of deperfecte mouwlengte.

Zelfs voor de verschillende borstzakjes kunt u rustig even gaan zitten.Waar het ons uiteindelijk om draait, is dat het overhemdperfect zit en past. En ja, daar gaan we best ver in, met eenflink portie persoonlijke service. En kunt u niet naar onze Heerenzaak in de Maasstraat 89 in Amsterdam komen,dan kijkt u gewoon op overhemden.com of download u de Overhemden app in iOS of Android App store. Daarmee ontdekt en bestelt u in een handomdraai uw perfecte shirt. We zijn niet voor niets de overhemdenspecialist van Nederland en België.

"Over hemden gesproken"

Over hemden gesproken - overhemden advertentie in de krant