Overhemden.com is in oktober 2015 verkozen tot ING Starter van de maand. Elke maand kiest de ING Bank een startende ondernemer of onderneming tot “Starter van de Maand”.

Een overhemden winkel voor mannen online

Dé specialist in overhemden. Overhemden.com biedt u een volledig assortiment aan eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat. Kleding voor heren met subtiele details en een uitstekende pasvorm. Alleen de beste overhemden zijn goed genoeg voor ons.

Voor de moderne man

Overhemden.com is er speciaal voor de moderne man (die ook graag/soms online winkelt). De beste merken, de beste overhemden, speciaal voor u geselecteerd. Een complete online winkel voor heren. Naast overhemden ook sokken, ondergoed en accessoires.

 

ING starter van de maand

De overhemden missie

Onze missie is om voor jou de beste merken overhemden te zoeken en te vinden. Van die beste merken willen we ook weer de beste overhemden. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Kwaliteit en crowdlistening

ShirtsofHolland B.V. is een integer bedrijf met een professionele en enthousiaste sfeer, uniek in de branche. Sean Heukels en Mark Boekraad ontwerpen alle kleding persoonlijk en bereiden de collectie voor op basis van “crowdlistening”.

Mark en Sean hebben een voorkeur voor kwaliteitskleding en vertrouwde merken. Maar ze geloven ook in simpele (LEAN) processen en het echt luisteren naar klanten. Crowdlistening is de kunst van het luisteren en het horen. En dit vooral uitermate nauwkeurig doen. Zodat de achterliggende wens of ervaring duidelijk is begrepen.

LBE: Persoonlijk contact

Bij ShirtsofHolland staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. LBE is het devies: Langslopen - Bellen - E-mailen, in die volgorde. Het is vrij ongewoon dat een online winkel nog telefonisch contact met klanten opneemt. Wij ervaren dat mensen dat juist heel erg prettig vinden, kort persoonlijk contact en aandacht voor elkaar.

Een internationaal bedrijf

Bovenstaande waarden zijn de bron voor  de creatie van de verschillende merken. ShirtsofHolland B.V. is het moederbedrijf achter de internationale merken ShirtsofCotton T-shirts  en Sleeve7 Shirts (mouwlengte 7 overhemden in Nederland) en de oer-Nederlandse merken ShirtsofHolland en HupHollandHip. Ze zijn nationaal online overhemden specialist met overhemden.com en hebben een fysieke ‘Heerenzaak’ in Amsterdam.

ING starter