Profuomo heeft shirts, colberts, dassen, riemen, tassen en andere accessoires volgens de beste Italiaanse traditie. De artikelen vallen op door hoogwaardig vakmanschap en verrassende details.

Profuomo White Wall

Kenmerkend voor de Profuomo-winkels is de White Wall: een gehele wand gewijd aan het perfecte witte shirt (witte overhemd), in elke gewenste uitvoering.

Deze shirts zijn geweven door het gerenommeerde stoffenhuis Albini. Profuomo is een derde generatie familiebedrijf met een lange traditie in mode. Zowel formele mode als ‘casual chique’. Voor dat laatste kun je bij Profuomo terecht in de Informalist-lijn. Hier vind je shirts in een gewassen kwaliteit, met zachte boorden en stijlvolle details.

Profuomo White Wall witte overhemden

Profuomo: Het perfecte witte overhemd

Men noemt het zelf “The White Wall” – een uitgebreid assortiment van witte overhemden met een handleiding voor het vinden van het perfecte witte overhemd voor de man.

Er zijn meer dan 10 soorten witte overhemden van Profuomo – voor iedere man wat wils. Zeven overhemden volgen het “Royal Twill’ principe. En acht verschillende (meer specifieke) witte overhemden voor speciale gelegenheden. De overhemden zijn uitgevoerd in een ‘regular fit’, ‘slim fit’ of zelfs een ‘super slim fit’ (extra extra getailleerd).

Profuomo brengt zijn kleding onder in unieke labels. De collecties van Profuomo heten ‘Originale’, ‘Sky Blue’ en ‘2.0’. De collectie "The Informalist" is in 2016 overgezet naar Sky Blue en hiermee beeindigd tegelijk met de introductie van Profuomo 2.0.

Profuomo White Wall witte overhemden - perfect white shirt

The White Wall