In 1919 is Seidensticker ontstaan. Een aantal maanden voordat Seidensticker 100 jaar bestaat, start Seidensticker met een unieke, nieuwe campagne. De campagne staat voor karakter, schoonheid, charisma. Dit resulteert in een collectie foto's met honderdjarigen - dezelfde leeftijd als Seidensticker. De witte overhemden en de witte blouses fungeren als een canvas waarop de dragers hun persoonlijkheid op projecteren, namelijk authentiek, met natuurlijke rimpels, expressieve glimlach en een scherp oog. De gloed in de ogen van deze honderdjarigen past perfect bij de passie waarmee Seidensticker al 100 jaar opereert.

De modellen

De modellen van de campagne zijn fragiel en sterk. Dit resulteert in een unieke serie foto's. Seidensticker heeft in Berlijn vijf mannen en vrouwen gefotografeerd. De mannen en vrouwen zijn tussen de 100 en 103 jaar oud. De fotograaf, Karsten Thormaehlen is een specialist in het fotograferen van honderdjarigen. Wanneer je hem opzoekt, zie je dat hij de hele wereld rondreist om deze mensen te fotograferen. Wat hem inspireert: de gevoelige blik van de mensen die een eeuw oud zijn. Het is de eerste keer dat Seidensticker kiest voor honderdjarigen.

Seidensticker shirts: tradition meets vision

Seidensticker kiest bewust voor dit pad. We leven in een tijd met een overschot aan digitalisering. Terwijl het verlangen naar authentiekheid groter wordt. Op het eerste gezicht bevat de campagne een duidelijke kernboodschap: openheid, eerlijkheid en kwaliteit door middel van 100 jaar ervaring. Het idee achter de campagne ligt voor de hand: de beelden onthullen de sporten van een geliefde eeuw, ups en downs - evenals het vertrouwen die de klant heeft in Seidensticker.

seidensticker overhemden bestaat 100 jaar