Hét verkooppunt van Nederland en België. Wij bieden in Amsterdam een uitgebreid assortiment aan van Tom Tailor overhemden en poloshirts. Vind jouw Tom Tailor artikelen in een passende maat op het internet. Koop je Tom Tailor online? Op zoek naar een fysieke Tom Tailor winkel? Wij helpen je graag persoonlijk. Een vertrouwde online herenwinkel voor het kopen van overhemden en shirts voor heren. Kortom: Tom Tailor online verkooppunt.

Hét verkooppunt van Tom Tailor in Amsterdam: 

Online verkooppunt van Tom Tailor

Overhemden.com is een online verkooppunt voor het bekende merk Tom Tailor. Shop de uitgebreide collectie van Tom Tailor online. Verkooppunt van veel Tom Tailor producten beschikbaar online en in de fysieke winkel de Heerenzaak in Amsterdam.

Fysieke verkooppunt

De Heerenzaak is een fysieke winkel in Amsterdam, Maastraat 89 (vlakbij de RAI). Dit is een Tom Tailor verkooppunt. De heerenzaak is de fysieke winkel van de online website. Overhemden.com is een officiële dealer van het Duitse merk Tom Tailor.

Dichtbij de RAI en Zuidas

De Heerenzaak bevindt zich in de Maasstraat. De Maasstraat is een gezellige winkelstraat in Amsterdam Zuid. Het grote voordeel van de Maasstraat is dat dit één van de weinige plekken in Amsterdam is waar je €0.10 per uur betaald voor parkeren. Daarnaast is het beurscentrum de RAI dicht bij. De RAI is een bekend conventiecentrum voor beurzen, congressen, feesten en vergaderingen. Het verkooppunt voor Tom Tailor is goed te bereiken vanaf de Zuidas, het Business center van Amsterdam.

Bezoek het fysieke verkooppunt van Tom Tailor en ervaar de persoonlijke service. De koffie staat klaar!

tom tailor verkooppunt zowel fysiek als online