Claesen's Sale

Claesen's Sale Claesen's Sale

Claesen's® sale items. De laatste maten en laatste kledingstukken met een speciale kortingsprijs. Claesen's (sale) is een goed en ontwikkeld T-shirt merk dat zelden in de uitverkoop is. Bekijk snel de sale van de T-shirts uit een eerder seizoen. De producten zijn nu te verkrijgen met een korting of speciale aanbieding. Kies uit de verschillende soorten basics en maak gebruik van de speciale aanbiedingen. We ruimen op en maken plaats voor het nieuwe seizoen! Bekijk hier de huidige (nieuwe) collectie Claesen's basics. Alle sale producten vind je hier: Sale. Lees meer...

Filters
Aanbieding
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Aanbieding
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Claesen's Sale

Claesen's® sale items. De laatste maten en laatste kledingstukken met een speciale kortingsprijs. Claesen's (sale) is een goed en ontwikkeld T-shirt merk dat zelden in de uitverkoop is. Bekijk snel de sale van de T-shirts uit een eerder seizoen. De producten zijn nu te verkrijgen met een korting of speciale aanbieding. Kies uit de verschillende soorten basics en maak gebruik van de speciale aanbiedingen. We ruimen op en maken plaats voor het nieuwe seizoen! Bekijk hier de huidige (nieuwe) collectie Claesen's basics. Alle sale producten vind je hier: Sale.

Claesen's sale: de beste maten en laatste items in de uitverkoop

claesens sale heren

Elk seizoen nieuwe soorten basics

Wanneer de artikelen in de uitverkoop of "sale" gaan, kan de korting flink oplopen. Het is daarom de moeite waard om de sale van producten goed in de gaten te houden. Claesen's heeft een goede reputatie opgebouwd en staat bekend om uitstekende kwaliteit, stijlvolle ontwerpen en een goede prijs. Het is een echt Nederlands merk dat is opgericht door 3 vrienden in 1993. Tegenwoordig is het een succesvol internationaal merk en bestaat de collectie onder meer uit T-shirts, ondermode, boxershorts, slaapgoed, zwemgoed en allerlei kleding en accessoires voor volwassenen, kinderen en baby's. Elk jaar of halfjaar wordt de collectie aangevuld met nieuwe ontwerpen en gaat een deel van de oude collectie naar de sale toe. Je hebt de spring/summer collectie en de autumn/winter collectie. Wij hebben de uitverkoop van Claesen's basics speciaal voor jou gefilterd. Zo kan je kiezen uit jouw maat, favoriete kleur, soort hals en prijs. Door de extra opties is het heel eenvoudig om jouw favoriete korting T-shirt te vinden die bij jouw stijl past.

Sale

Sale items worden vaak ook opruiming, solden, outlet, uitverkoop, aanbieding, korting of discount genoemd. In België noemt men de uitverkoop vaak solden. Ook is in België de uitverkoop enkel twee keer per jaar. Solden betekent letterlijk opruiming en geeft aan dat bepaalde items in de sale of uitverkoop gaan. Op de producten kunnen 10% korting, 20% korting, 30% korting, 40% korting, 50% korting, 60% korting of zelfs 70% korting hebben. Pak nu je kans! Dit zijn vaak de producten uit vorige seizoenen of zeldzame maten.

Persoonlijke service

Met wat geluk koop je de basics in de sale of uitverkoop. Vraag echter altijd om advies zodat je de goede maat bestelt. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Kijk ook vooral naar de nieuwe collectie van Claesen's en combineer oude en nieuwe stijlen met elkaar.

claesens online sale

Sale items online

T-shirts in de sale koop je bij de overhemden en T-shirts specialist van Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Claesen's kleding koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend T-shirt, overhemd, stropdas of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Post your comment

Overhemden.com