Eterna Super Slim Fit Overhemden

Eterna Super Slim Fit Overhemden Eterna Super Slim Fit Overhemden

Eterna Super Slim Fit overhemden online. Eterna Super Slim Fit heeft een zeer sterk getailleerde pasvorm. De Super Slim Fit van Eterna is geperfectioneerd voor de erg slanke en sportieve man die graag een strak getailleerd overhemd draagt. De Super Slim Fit collectie is ruim en uitgebreid. Eterna Super Slim Fit overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De Eterna overhemden zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen. Een comfortable Eterna Comfort Fit, een Eterna Modern Fit, een getailleerde Eterna slim fit en een super getailleerde Eterna super slim fit.Bekijk alle Super Slim Fit shirts op deze pagina. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Eterna Super Slim Fit Overhemden

Eterna Super Slim Fit overhemden online. Eterna Super Slim Fit heeft een zeer sterk getailleerde pasvorm. De Super Slim Fit van Eterna is geperfectioneerd voor de erg slanke en sportieve man die graag een strak getailleerd overhemd draagt. De Super Slim Fit collectie is ruim en uitgebreid. Eterna Super Slim Fit overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De Eterna overhemden zijn in verschillende pasvormen te verkrijgen. Een comfortable Eterna Comfort Fit, een Eterna Modern Fit, een getailleerde Eterna slim fit en een super getailleerde Eterna super slim fit.Bekijk alle Super Slim Fit shirts op deze pagina.

Eterna Super Slim Fit voor heren

De Super Slim Fit is een aangepaste pasvorm voor heren die houden van een getailleerd shirt. Het Super Slim Fit hemd heeft letterlijk een "Super Slim pasvorm". Super Slim staat gelijk aan strak getailleerd, X-slim of strak op het lichaam gedragen. De collectie is uitgebreid en ruim. Alle zakelijke en casual ontwerpen zijn te vinden in deze collectie. Van wit, blauw tot aan groen en paars. Maar ook van effen tot aan de allermooiste prints. De Super Slim fit collectie is verkrijgbaar in diverse mouwlengtes: van extra kort tot aan extra lang.

super slim fit eterna

Super Slim Fit: De unieke eigenschappen

De Eterna Super Slim Fit hemden hebben een aantal unieke eigenschappen. De eigenschappen van de Figure Hugging collectie. Ieder overhemd is strijklicht of easy iron genoemd. De shirts hebben geen borstzak. Zo krijgen de shirts een modern uiterlijk. De collectie bestaat verder uit overhemden met verschillende kragen. Classic Kent, Modern Kent, Hai/Shark oftewel Cutaway en de Wingtip voor het smoking overhemd. Zo is ieder shirt te vinden in de Super Slim Fit collectie.

Eterna Super Slim Fit: uitgebreide collectie

De collectie in de Super Slim Fit is zeer breed. Voor iedere man is er in de Super Slim Fit een perfect overhemd. De overhemden worden met verschillende wevingen geproduceerd. In een keur aan dessins. Voor zowel de traditionele als Super Slime man. Met de vier verschillende pasvormen vindt iedere man zijn perfect overhemd eenvoudig. Super Slim fit overhemden in effen kleuren, of met de mooiste prints. De mooiste Super Slim fit shirts bestaan uit een uitgebreide basis collectie aangevuld met de mooiste seizoensoverhemden.

Hemden in Super Slim Fit

De Super Slim fit overhemden hebben een aantal unieke eigenschappen. Tijdens het productieproces wordt op elk van deze eigenschappen zorgvuldig gelet. Dit maakt een Super Slim shirt shirt uniek. Zo is elk overhemd tenminste easy iron, en een aantal zelfs volledig strijkvrij. De gebruikte materialen zijn of een cotton / elastan mix, voor een beetje stretch. Of 100% kwaliteits katoen. Dit katoen wordt met de fijnste garens verweven in Zwitersland. Andere eigenschappen die bij sommige shirts worden toegepast zijn: een natuurlijke stretch, two-ply draden en ieder shirt is super zacht.

de super slim fit collectie van eterna

Productie in Europa: Super Super Slim Fit

Kwaliteit staat bij Super Slim Fit voorop. Het Super Slim Fit shirt wordt dan ook omschreven als "Good Shirt - Made in Europe, we care for people & nature". In het productieproces wordt veel rekening gehouden met de natuur en de mensen in het atelier. Super Slim Fit wil niet alleen bekend staan om het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Maar ook voor de transparantie omtrent miliieu, sociale verantwoordelijkheid. Zo kunnen ze garanderen dat ze de beste werk voorwaarde nvoor de werknemers hebben. Super Slim fit van Eterna wordt daarom geproduceerd mede daarom alleen in Europa.

Eterna Super Slim Fit online kopen

De Eterna Super Slim fit koopt u eenvoudig online op Overhemden.com. Zakelijk, casual, effen of met een printje. Onze shirt adviseurs staan klaar om u te helpen aan het perfecte overhemd.

Post your comment

Overhemden.com