Eton Classic Fit Overhemden

Eton Classic Fit Overhemden Eton Classic Fit Overhemden

Eton Classic Fit overhemden online. De Classic Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Classic Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Classic Fit". Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Eton Classic Fit Overhemden

Eton Classic Fit overhemden online. De Classic Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Classic Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Classic Fit".

Classic Fit: voor de traditionele man

De Classic fit is een niet variant van de Slim fit en Contemporary fit. Het is het klassieke overhemd voor heren. Een niet getailleerde pasvorm dat geschikt is voor de echte gentlemen. De Classic Fit is al eeuwenlang de bekendste overhemd pasvorm. De Classic Fit is uitermate geschikt voor iedere man, van jong tot oud. Alle Eton Classic Fit shirts zijn van de allerhoogste kwaliteit. De term "classic fit" zegt in feite al wat over de pasvorm: het is een klassieke pasvorm voor mannen.

classic fit van eton

Wanneer een Classic Fit dragen?

Classic Fit is geschikt voor iedere man. De overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Doordat het shirt niet getailleerd is kan het gedragen worden door iedere man. De Classic Fit overhemden komen overeen met de klassieke pasvorm. Een fijne pasvorm die zowel casual en zakelijk mooi gedragen kan worden. Indien u geen Classic Fit wenst, maar liever een getailleerdere pasvorm dan is de Contemporary Fit de juiste keuze. Het shirt zal dan mooi getailleerd staan.

Eton Classic Fit sinds 1928

De Classic Fit bestaat al sinds1928 dat eerst bekend stond onder Syfabriken Special (The Special Sewing Factory). De originele fabriek en het toenmalige hoofdkwartier van het modemerk bevonden zich in Gånghester in Zweden. Hier werden de allerfijnste blouses gefabriceerd voor de moderne man. Op basis van dit Zweeds . Tegenwoordig wordt de Classic Fit in meer dan 50 landen wordt verkocht - en vaak in de meest exclusieve winkels in ondermeer New York, Sydney, Beijing, Rome en Moscow. Het merk klinkt Engels, maar heeft haar roots stevig in Zweden. Net als het Amerikaanse Arrow legt Eton zich met de Classic Fit zich vrijwel volledig toe op het maken van overhemden in de hoogste kwaliteit. Zowel in de mode winkels als online bij vertrouwde leveranciers en handelshuizen.

klassieke pasvorm eton

Een zeer uitgebreide collectie

Het bijzondere aan de Classic shirt collectie is het feit dat het een van de meest uitgebreide is. Iedere man vindt in de Classic Fit een fijn overhemd. Classic Fit overhemden staan ook bekend om het feit dat ze praktisch strijkvrij zijn. Op huwelijken en speciale gelegenheden zijn er immer heren te vinden die zich kleden met dit merk, aangevuld met een luxe das en een strak gesneden pak. Er zijn weinig merken die zo vertrouwd zijn met het neerzetten van een luxe en complete uitstraling. Eton weet als geen ander een beeld uit te stralen van kwaliteit, zekerheid en emotie. Een unieke combinatie dat in gezelschappen een mooi modieus beeld neerzet met respect voor de standaarden van weleer. Heerlijke kleding voor de moderne man.

Classic Fit online kopen

De complete Classic Fit collectie is te vinden op deze pagina. Twijfelt u of dit de juiste pasvorm is? Neem dan contact op met één van onze shirtadviseurs. Wij helpen u graag verder het perfecte overhemd te vinden.

Post your comment

Overhemden.com