Eton Slim Fit Overhemden

Eton Slim Fit Overhemden Eton Slim Fit Overhemden

Eton Slim Fit overhemden online. De Slim Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Slim Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Op deze pagina vindt u een compleet aanbod Slim Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Slim Fit". Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 89

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eton Slim Fit Overhemden

Eton Slim Fit overhemden online. De Slim Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Slim Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Op deze pagina vindt u een compleet aanbod Slim Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Slim Fit".

Slim Fit: voor de slanke man

De Slim fit is een getailleerde variant van de Classic en Contemporary fit. In feite een geredefinieerde versie. Een getailleerde pasvorm, waarbij aan de achterkant van het shirt coupenaden zijn aangebracht. Dit creeërt een getailleerdere pasvorm. De Slim Fit is geschikt voor de sportieve, getrainde of slanke man. Het Slim Fit shirt zal het beste zitten indien uw borstomvang een stuk groter is dan de buikomvang. Dan komt het shirt het beste tot zijn recht.

eton slim fit

Wanneer een Slim Fit dragen?

Slim Fit is geschikt voor de slanke of getrainde man. De overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Doordat het shirt getailleerd is zal het zeer mooi staan indien u een slank postuur heeft. De Slim Fit overhemden zijn afgeleid van de klassieke pasvorm. Een fijne pasvorm die zowel casual en zakelijk mooi gedragen kan worden. Indien u geen Slim Fit meer past is de Contemporary Fit de juiste keuze. Het shirt zal nog steeds mooi getailleerd staan.

Eton Slim Fit sinds 1928

De Slim Fit bestaat al sinds 1928 dat eerst bekend stond onder Syfabriken Special (The Special Sewing Factory). De originele fabriek en het toenmalige hoofdkwartier van het modemerk bevonden zich in Gånghester in Zweden. Hier werden de allerfijnste blouses gefabriceerd voor de moderne man. Op basis van dit Zweeds . Tegenwoordig wordt de Slim Fit in meer dan 50 landen wordt verkocht - en vaak in de meest exclusieve winkels in ondermeer New York, Sydney, Beijing, Rome en Moscow. Het merk klinkt Engels, maar heeft haar roots stevig in Zweden. Net als het Amerikaanse Arrow legt Eton zich met de Slim Fit zich vrijwel volledig toe op het maken van overhemden in de hoogste kwaliteit. Zowel in de mode winkels als online bij vertrouwde leveranciers en handelshuizen.

slim fit shirts van eton

Een zeer uitgebreide collectie

Het bijzondere aan de Slim shirt collectie is het feit dat het een van de meest uitgebreide is. Iedere man vindt in de Slim Fit een fijn overhemd. Slim Fit overhemden staan ook bekend om het feit dat ze praktisch strijkvrij zijn. Op huwelijken en speciale gelegenheden zijn er immer heren te vinden die zich kleden met dit merk, aangevuld met een luxe das en een strak gesneden pak. Er zijn weinig merken die zo vertrouwd zijn met het neerzetten van een luxe en complete uitstraling. Eton weet als geen ander een beeld uit te stralen van kwaliteit, zekerheid en emotie. Een unieke combinatie dat in gezelschappen een mooi modieus beeld neerzet met respect voor de standaarden van weleer. Heerlijke kleding voor de moderne man.

Slim Fit online kopen

De complete Slim Fit collectie is te vinden op deze pagina. Twijfelt u of dit de juiste pasvorm is? Neem dan contact op met één van onze shirtadviseurs. Wij helpen u graag verder het perfecte overhemd te vinden.

Post your comment

Overhemden.com