Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Super Slim Fit

Super Slim Fit Super Slim Fit

Eton Super Slim Fit overhemden online. De Super Slim Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Super Slim Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Op deze pagina vindt u een compleet aanbod Super Slim Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Super Slim Fit". Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

27 Artikel(en)

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

27 Artikel(en)

Super Slim Fit

Eton Super Slim Fit overhemden online. De Super Slim Fit van Eton staat bekend om de uitgekiende pasvorm. In de Super Slim Fit vindt u een breed aanbod shirts. De overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Het Zweedse merk produceert alleen overhemden van de allerhoogste kwaliteit. De verschillende pasvormen van het merk: Contemporary Fit, Slim Fit, Classic Fit en Super Slim Fit. Op deze pagina vindt u een compleet aanbod Super Slim Fit. Bekijk de complete collectie "Eton Super Slim Fit".

Super Slim Fit: voor de zeer slanke man

De Super Slim fit is een extreem getailleerde variant van de Slim, Classic en Contemporary fit. In feite een geredefinieerde versie van het overhemd. Een zeer getailleerde pasvorm, waarbij aan de achterkant van het shirt coupenaden zijn aangebracht om het shirt nog slanker te maken. Dit creeërt een extreem getailleerdere pasvorm. De Super Slim Fit is geschikt voor de zeer sportieve, getrainde of slanke man. Het Super Slim Fit shirt zal het beste zitten indien uw borstomvang een stuk groter is dan de buikomvang. En u in feite geen buik heeft. Dan komt het shirt het beste tot zijn recht.

super getailleerde shirts eton

Wanneer een Super Slim Fit dragen?

Super Slim Fit is geschikt voor de zeer slanke of getrainde man. De overhemden zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Doordat het shirt sterk getailleerd is zal het zeer mooi staan indien u een slank postuur heeft. De Super Slim Fit overhemden zijn afgeleid van de slim fit pasvorm. Een fijne pasvorm die zowel casual en zakelijk mooi gedragen kan worden. Indien u geen Super Slim Fit meer past is de Slim Fit de juiste keuze. Het shirt zal nog steeds mooi getailleerd staan.

Eton Super Slim Fit sinds 1928

De Super Slim Fit bestaat al sinds 1928 dat eerst bekend stond onder Syfabriken Special (The Special Sewing Factory). De originele fabriek en het toenmalige hoofdkwartier van het modemerk bevonden zich in Gånghester in Zweden. Hier werden de allerfijnste blouses gefabriceerd voor de moderne man. Op basis van dit Zweeds . Tegenwoordig wordt de Super Slim Fit in meer dan 50 landen wordt verkocht - en vaak in de meest exclusieve winkels in ondermeer New York, Sydney, Beijing, Rome en Moscow. Het merk klinkt Engels, maar heeft haar roots stevig in Zweden. Net als het Amerikaanse Arrow legt Eton zich met de Super Slim Fit zich vrijwel volledig toe op het maken van overhemden in de hoogste kwaliteit. Zowel in de mode winkels als online bij vertrouwde leveranciers en handelshuizen.

superslimfit

Een zeer uitgebreide collectie Super Slim Fit

Het bijzondere aan de Super Slim shirt collectie is het feit dat het een van de meest uitgebreide is. Iedere man vindt in de Super Slim Fit een fijn overhemd. Super Slim Fit overhemden staan ook bekend om het feit dat ze praktisch strijkvrij zijn. Op huwelijken en speciale gelegenheden zijn er immer heren te vinden die zich kleden met dit merk, aangevuld met een luxe das en een strak gesneden pak. Er zijn weinig merken die zo vertrouwd zijn met het neerzetten van een luxe en complete uitstraling. Eton weet als geen ander een beeld uit te stralen van kwaliteit, zekerheid en emotie. Een unieke combinatie dat in gezelschappen een mooi modieus beeld neerzet met respect voor de standaarden van weleer. Heerlijke kleding voor de moderne man.

Super Slim Fit online kopen

De complete Super Slim Fit collectie is te vinden op deze pagina. Twijfelt u of dit de juiste pasvorm is? Neem dan contact op met één van onze shirtadviseurs. Wij helpen u graag verder het perfecte overhemd te vinden.

Eton® Super Slim • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Super Slim Fit is online te vinden op overhemden.com in: Super Slim Fit in Amsterdam, Super Slim Fit in Rotterdam, Super Slim Fit in Den Haag, Super Slim Fit in Utrecht, Super Slim Fit in Eindhoven, Super Slim Fit in Tilburg, Super Slim Fit in Groningen, Super Slim Fit in Almere, Super Slim Fit in Breda, Super Slim Fit in Nijmegen, Super Slim Fit in Apeldoorn, Super Slim Fit in Haarlem, Super Slim Fit in Enschede, Super Slim Fit in Arnhem, Super Slim Fit in Amersfoort, Super Slim Fit in Zaanstad, Super Slim Fit in Den Bosch, Super Slim Fit in Haarlemmermeer, Super Slim Fit in Zwolle, Super Slim Fit in Zoetermeer, Super Slim Fit in Leiden, Super Slim Fit in Maastricht, Super Slim Fit in Dordrecht, Super Slim Fit in Ede, Super Slim Fit in Alphen aan den Rijn, Super Slim Fit in Leeuwarden, Super Slim Fit in Alkmaar, Super Slim Fit in Emmen, Super Slim Fit in Westland, Super Slim Fit in Delft, Super Slim Fit in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com