Genti

Genti Genti

Genti. Het herenmode merk Genti is een zeer populair onder mannen. Het merk staat voor een ultieme mix van eigentijdse, strakke en sportieve herenmode. Het merk is gelanceerd in 2004 met het oogpunt op een totaal nieuw concept gebaseerd op een street-chic DNA voor de internationale markt. Ieder kledingstuk uit de collectie is ontworpen voor de klant met een jonge mindset en een individuele stijl. De kleding uit de "Genti" collectie wordt gemaakt met innovatieve stijlen, speciale materialen en vervaardigd van zeer hoge kwalitatieve stoffen. De kernwaarden van het bedrijf zijn ook niet voor niets: new attitude, rebellious, young mindset en individual choice. Met een overhemd van Genti weet je dat goed voor de dag komt en er goed uit ziet. Bekijk de gehele collectie Genti overhemden online. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Genti

Genti. Het herenmode merk Genti is een zeer populair onder mannen. Het merk staat voor een ultieme mix van eigentijdse, strakke en sportieve herenmode. Het merk is gelanceerd in 2004 met het oogpunt op een totaal nieuw concept gebaseerd op een street-chic DNA voor de internationale markt. Ieder kledingstuk uit de collectie is ontworpen voor de klant met een jonge mindset en een individuele stijl. De kleding uit de "Genti" collectie wordt gemaakt met innovatieve stijlen, speciale materialen en vervaardigd van zeer hoge kwalitatieve stoffen. De kernwaarden van het bedrijf zijn ook niet voor niets: new attitude, rebellious, young mindset en individual choice. Met een overhemd van Genti weet je dat goed voor de dag komt en er goed uit ziet. Bekijk de gehele collectie Genti overhemden online.

Genti kleding: true straight in your face

De collecties van het merk

De collectie van Genti zijn altijd nieuw en verschillend ten opzichte van elke andere collectie. Genti analyseert wat de klant mooi vindt en zorgt er vervolgens voor de nieuwe collectie hier naadloos op aansluit. De klant is over het algemeen modegedreven. Als klant weet je dat je met de kleding van Genti erbij loopt volgens de laatste modetrends. De focus van het merk ligt op de getailleerde overhemden en pakken. Tevens biedt het merk luxe knitwear, mooi jersey's, strakke broeken en stijlvolle, korte jassen aan. Genti wordt verkocht door winkels uit het hogere segment in de Benelux, zo ook bij overhemden.com.

genti logo - koop genti voor heren online

Genti biedt twee keer per jaar een nieuwe collectie aan. De collectie is zoals genoemd altijd divers en de ontwerpers van de collecties zoeken wereldwijd naar de nieuwe modetrends. Doordat Genti dit tot de bodem uitzoekt, kan Genti de fashion gedreven klant van fantastische nieuwe kleding voorzien. De ontwerpers worden hierdoor geïnspireerd en wordt de individuele creativiteit aangemoedigd.

Het ontstaan van Genti

Genti is een relatief jong merk. Het merk is in 2004 opgericht. Het modemerk Genti en Gentiluomo valt onder hetzelfde moeder concern. Het Gentiluomo aanbod bestaat uit: pakken, jassen, jassen, overhemden, knitwear en accessoires. Het merk is gepositioneerd in het commerciële segment van de high-end markt en wordt verkocht in warenhuizen en individuele retailers in Nederland en België.

In 2004 verandert er echter iets: Gentiluomo wordt onafhankelijk door middel van een management buy-out. In hetzelfde wordt er een nieuw merk ontwikkeld en gelanceerd: Genti. Vervolgens opende Gentiluomo International BV in 2009 zijn eerste VIEW-winkel in het zuiden van Nederland. In 2014 is er een nieuwe VIEW-winkel geopend.

Genti: I choose for myself

De kleding van Genti

De kleding van Genti is divers en je kunt (bijna) de gehele kledingkast voorzien van Genti kleding. De collecties van Genti bestaan uit overhemden, poloshirts, vesten en broeken. Elk kledingstuk is gemaakt van hoogwaardige materialen. Op deze manier kan Genti de kwaliteit naar zijn klanten waarborgen. Doordat Genti gebruik maakt van hoogwaardige materialen ontstaat er duurzaam kledingstuk wat niet mag ontbreken in de garderobe. De collecties kenmerken zich door de fantastische designs die passen bij de stijlvolle, moderne man van nu. Het fijne aan een kledingstuk van Genti is dat elk kledingstuk gemakkelijk kunt combineren met je andere kleding. Op deze manier hoef je niet af te wijken van je hedendaagse outfit en heb je nog ruimte om je eigen, persoonlijke draai aan de outfit te geven.

overhemden van genti voor heren online

Basistinten en meer

De kleding van Genti bestaat over het algemeen uit basistinten. Echter, de kleding bevat veelal kleine, speelse accenten, waardoor je met een kledingstuk van Genti luxe uitstraalt. Het draagcomfort is hoog. Doordat de kleding van Genti veelal basistinten bevat met speelse accenten, is het niet druk voor het hoog. Het kledingstuk straalt klasse en rust uit - met een moderne touch. Met een kledingstuk van Genti zie je er uit al een nette, degelijke man.

Een greep uit de collectie

Genti biedt zoals genoemd bijna een gehele kleding garderobe aan:

  • Skin fit overhemden (zeer getailleerd)
  • Modieuze pakken (kostuums)
  • Stijlvolle, korte jassen
  • Strakke broeken
  • Luxe knitwear
  • Fantastische jerseys
  • Luxueuze accessoires

Genti: officiële kledingsponsor van PSV

Genti is de officiële kledingleverancier van PSV. Genti voorziet de staff, de directie, het eerste team en jong PSV van kleding. PSV is een

Genti shirts: zowel zakelijk als casual

Genti maakt kleding die je zowel casual en zakelijk kunt combineren. Sta je langs het sportveld van je zoon of dochter of heb je een belangrijke, zakelijk bespreking? Met de kleding van Genti weet je dat je voor beide gelegenheden goed voor de dag komt en om deze reden mag de kleding van Genti mag niet ontbreken uit kledingkast. De kleding gemaakt van fijne stoffen dragen bij een het fanatische draagcomfort. De kleding oogt stijlvol en straalt daarbij klasse uit. Elk seizoen staat er weer een nieuwe collectie Genti online volgens de laatste modetrends.

genti poloshirts en genti overhemden online

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van Genti koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een nieuw Genti overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Genti Online kopen

De shirts en andere kleding van Genti koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Genti shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud (Genti op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Post your comment

Overhemden.com