HV POLO Tomkins

HV POLO Tomkins HV POLO Tomkins

HV POLO is een algemeen begrip in de paardensport. Luxe en ontwikkelde polo's en kleding van de beste stoffen. Het bedrijf is een topmerk dat sinds 1980 hard gegroeid is. Het unieke aan HV-polo is ieder product van HV Polo heeft een unieke stijl. HV Polo heeft over de jaren heen verschillende collecties gelanceerd; favouritas, tomkins, society en eques. Lees alles over de Tomkins collectie hier. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


HV POLO Tomkins

HV POLO is een algemeen begrip in de paardensport. Luxe en ontwikkelde polo's en kleding van de beste stoffen. Het bedrijf is een topmerk dat sinds 1980 hard gegroeid is. Het unieke aan HV-polo is ieder product van HV Polo heeft een unieke stijl. HV Polo heeft over de jaren heen verschillende collecties gelanceerd; favouritas, tomkins, society en eques. Lees alles over de Tomkins collectie hier.

HV POLO Tomkins: gebaseerd op zeer frisse kleuren

HV Polo Tomkins

De Tomkins collectie is gebaseerd op zeer frisse kleuren. Wist je dat er ook succesvolle voetballer is met de naam 'Tomkins'? Zijn volledige naam is James Oliver Charles Tomkins en speelt momenteel voor Crystal Palace als centrale verdediger.

Een topmerk in de paardenwereld

HV Polo is opgericht in 1980 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de topmerken in de paardenwereld. Dankzij de trendy kleuren gecombineerd met de klassieke HV Polo stijl krijgt deze collectie ieder seizoen weer een hele nieuwe look.

"HV Polo" is een modieus lifestyle merk dat frisse en warme kleuren combineert met klassieke polo kleuren. HV Polo komt ieder seizoen weer met een verassende nieuwe collectie.

Geschiedenis van HV POLO

Sinds 1980 is “HV” een begrip in Nederland toen de eerste winkel werd geopend. Met een passie voor de paardensport is HV POLO uitgegroeid tot een luxe merk met een drive voor competitie en teamspirit dat sinds 2004 overal te koop is.

tomkins HV polo online kopen

HV Polo en de ruitersport

De collectie van HV Polo bevat vooral artikelen voor de ruitersport. Denk hierbij aan Polo shirts, maar ook aan HV bodywarmers en vesten, en HV Polo jassen en rijbroeken, zelfs HV mutsen en handschoenen. Verder bevat de collectie van HV Polo ook caps, sokken, riemen, tassen en trendy horloges in allerlei kleuren.

HV POLO: zoals een polospeler

De filosofie van HV Polo is zoals een polospeler zijn spel benaderd: met passie, inzet, creativiteit en moed. Elk product van HV Polo wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd. Hierdoor is ieder product van HV Polo zeker van zijn unieke stijl en hoogwaardige kwaliteit.

HV POLO: persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van HV POLO koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemden en onderkleding.

HV POLO Tomkins Kleding Online Kopen

Alle HV POLO shirts van de Tomkins collectie is te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste HV POLO shirts en kleding koop je je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com