JBS

JBS JBS

JBS is een Deens merk en producent van heren ondergoed van zeer hoge kwaliteit. Van een klein bedrijf met ongeveer 15 werknemers is JBS uitgegroeid tot het huidige JBS textile group: een onderneming met meer dan 300 mensen in dienst. JBS blijft zich concentreren op de producten waarmee zij groot geworden zijn, namelijk een complete collectie ondergoed en nachtmode. De collectie bestaat inmiddels uit ondergoed, sokken, T-shirts (V-neck en crew-neck) verkrijgbaar in slim fit, singlets, hemden, badjassen en nachtkleding. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


JBS

JBS is een Deens merk en producent van heren ondergoed van zeer hoge kwaliteit. Van een klein bedrijf met ongeveer 15 werknemers is JBS uitgegroeid tot het huidige JBS textile group: een onderneming met meer dan 300 mensen in dienst. JBS blijft zich concentreren op de producten waarmee zij groot geworden zijn, namelijk een complete collectie ondergoed en nachtmode. De collectie bestaat inmiddels uit ondergoed, sokken, T-shirts (V-neck en crew-neck) verkrijgbaar in slim fit, singlets, hemden, badjassen en nachtkleding.

JBS: are you man enough?

Oprichting JBS

Het merk JBS is opgericht in 1939 door Jens Bjerg Sørensen die toen begon met het produceren van kledingstukken zoals shirts en hemden. Textiel is kostbaar dus het verkomen van verspilling is noodzakelijk. In 1949 begon JBS met het produceren van ondergoed en nachtkleding. In de loop van de jaren '50 en '60 is JBS zich puur op ondergoed gaan concentreren. Een leuk feit is dat JBS een van de eerste zijn die zwart ondergoed produceerde. Dit kwam puur door toeval. Een rol witte stof viel op de grond en was smerig geworden. In plaats van de rol weg te gooien besluit JBS de gehele rol zwart te verven en zwart ondergoed te produceren. Ondanks een aantal zware jaren in de jaren '80 en '90 mede door globalisatie en hevige concurrentie bleef JBS groeien. Tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot een globaal mega bedrijf met meerdere merken verenigd onder de naam JBS Textile group.

JBS_tekst_banner_2

JBS Persoonlijke service

Jens Bjerg Sørensen was van mening dat volhouden, een extra service bieden en moeite doen de sleutel tot succes was. Hij wilde van JBS een merk maken dat de handelaren van dienst is. In zijn mening waren de grote merken te arrogant en alleen geïnteresseerd in handelaars die in een keer een hele grote partij afnamen. JBS wilde hierin verandering brengen. Het bedrijf was in tegenstelling tot de grotere merken nog maar een klein bedrijf, ongeveer 15 werknemers, maar het lukte ze toch om tot veel grote warenhuizen en winkelketens door te dringen. Dit deden ze door niet moeilijk te doen over de afname. JBS bezorgde maand tot maand, week tot week of zelfs dag op dag, allemaal afhankelijk van de vraag en de wens van de afnemer.

Gewaagde marketing

JBS is een merk voornamelijk voor mannen en dit is ook zeer goed terug te zien in de verschillende marketing campagnes die JBS heeft gelanceerd. Veel van de reclame campagnes in print en media laten vrouwen in het ondergoed van JBS zien. Men zou denken dat dit averechts werkt voor een heren merk maar niets is minder waar. De instelling van JBS is dat mannen niet naar naakte mannen willen kijken en dit laten ze heel goed zien in hun campagne van 2006 getiteld: “men don't want to look at naked men”. JBS lanceerde de campagne met een viral video waarin een vrouw in JBS mannen ondergoed te zien die zich gedraagt als een typische man. Deze video is meer dan 11 miljoen keer bekeken.

JBS_tekst_banner_1

JBS Een kleurrijke collectie

Ondergoed kan vrij saai zijn. Vaak bestaat een collectie uit een aantal basis modellen in de kleuren zwart, wit, grijs en navy. JBS wilde zich neerzetten als een merk dat duidelijk uniek is, dat alles kan aanbieden wat je zou willen en in vrijwel elke kleur die je zou kunnen wensen. De boxershorts van JBS komen in verschillende dessins variërend van camouflage print tot de normale effen zwarte boxershort en ook de sokken zij verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en motieven. JBS heeft voor iedereen wel iets dat in de smaak valt.

JBS Een superbrand

In 2006 is JBS in Denemarken door de International brand council uitgeroepen tot een zogenaamd superbrand op buisness to consumer gebied. Bedrijven worden geselecteerd als superbrand als een merk voor de consument een duidelijk emotioneel of praktisch voordeel biedt en hier ook extra voor willen betalen. In een onderzoek onder 2100 consumenten merkten zij JBS aan als een merk waar ze zeer tevreden over waren en ook bereid zijn iets extra’s voor te betalen.

JBS_tekst_banner_3

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van JBS koop je online bij de webshop voor mannen in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. En wij willen dat jij je goed voelt in een overhemd. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment. JBS basics voor de moderne man.

JBS Online kopen

De basics van JBS koop je online bij de webshop voor mannen in Nederland en België. Een volledige collectie van alleen de beste basics voor mannen. De mooiste JBS T-shirts en andere basics koopt u online met gemak en eenvoud (JBS op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor u te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Post your comment

Overhemden.com