John Miller Tailored Fit

John Miller Tailored Fit John Miller Tailored Fit

John Miller tailored fit overhemden kenmerken zich door enorm hoge kwaliteit en luxe uitstraling. John Miller getailleerde overhemden en shirts worden geproduceerd van de allerbeste stoffen en zijn een verrijking voor de kledingkast van de moderne man. Luxe herenmode en heren overhemden van het merk John Miller dat vroeger bekend stond onder de term 'Cotonissimo'. John Miller tailored fit shirts geven een luxe en klassieke toevoeging aan de herenmode. De overhemden John Miller zijn beschikbaar in twee verschillende pasvormen: regular fit en tailored fit. Daarnaast kun je kiezen uit zes verschillende boorden. Bekijk alle John Miller tailored fit overhemden online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

John Miller Tailored Fit

John Miller tailored fit overhemden kenmerken zich door enorm hoge kwaliteit en luxe uitstraling. John Miller getailleerde overhemden en shirts worden geproduceerd van de allerbeste stoffen en zijn een verrijking voor de kledingkast van de moderne man. Luxe herenmode en heren overhemden van het merk John Miller dat vroeger bekend stond onder de term 'Cotonissimo'. John Miller tailored fit shirts geven een luxe en klassieke toevoeging aan de herenmode. De overhemden John Miller zijn beschikbaar in twee verschillende pasvormen: regular fit en tailored fit. Daarnaast kun je kiezen uit zes verschillende boorden. Bekijk alle John Miller tailored fit overhemden online.

John Miller: hoge kwaliteit en luxe uitstraling

John Miller Tailored Fit Overhemden

Tailored fit overhemden van John Miller zijn licht getailleerd en vallen hierdoor beter om het lichaam heen. De lichte taillering is bedoeld voor mensen die houden van een 'slanke fit'. Een tailored fit overhemd is niet bedoeld voor de forse man omdat het te strak om de buik gaat zitten.

john miller tailored fit

De start van John Miller in 1989

Van Winkel Fashion produceerde vroeger met name voor het Nederlandse leger. Al in de jaren 60 werden meer dan 1000-en overhemden, blouses en shirts geproduceerd voor de grotere Nederlandse winkels en confectiehuizen. In 1963 nam Van Winkel Fashion de grote stap om Ledûb te lanceren, een eerste eigen overhemden merk voor het hogere middensegment. In 1989 werd daar John Miller aan toegevoegd met overhemden voor het hogere segment.

Stijlvolle boorden

Het merk John Miller kent een aantal boorden om iedere situatie te ondervangen. Met meer dan zes verschillende kragen en boorden worden alle stijlen afgevangen van klassiek en traditioneel via formeel en feestelijk tot zeer modern. John Miller biedt de volgende keuze in de herenmode:
1. John Miller Wing boord: ook wel een vlinderboord of vadermoordenaar (voor smoking of gala)
2. John Miller widespread boord: een gesneden boord, de punten van de blouse lopen wat wijder weg dan bij een normale boord
3. John Miller Semi spread boord: Een meer klassieke boord (zoals kent). De rechte boordpunten lopen redelijk recht naar voren.
4. John Miller extra widespread boord: een diep weggesneden boord, de punten van het shirt lopen wat wijder weg dan bij een wide spread boord
5. John Miller cutaway boord: een stijlvolle boord waarvan het boord blad schuin naar achteren is weggesneden
6. John Miller Button-down boord: knoopjes houden de punten van de boord naar beneden

john miller tailored fit

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De tailored fit overhemden van "John Miller" koop je online bij de overhemdenspecialist van Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een comfort fit overhemd. Het merk John Miller is een jong en ontwikkeld merk speciaal voor de vlotte en moderne man.

John Miller tailored fit online kopen in Nederland en België

Alle John Miller tailored fit overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste John Miller tailored fit shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com