Lavendi Sale

Lavendi Sale Lavendi Sale

Lavendi® sale items. De laatste maten en laatste kledingstukken met een speciale kortingsprijs. Lavendi (sale) is relatief jong ontwikkeld heren overhemden merk uit Nederland. Het merk heeft een prachtig verhaal en is opgericht door drie broers. Wanneer je een shirt van Lavendi aan hebt, haal je het beste van jezelf naar boven. Lavendi is zelden in de uitverkoop. Bekijk snel de sale van overhemden uit een eerder seizoen. De producten zijn nu te verkrijgen met een korting of speciale aanbieding. Kies uit de verschillende collecties en maak gebruik van de speciale aanbiedingen. We ruimen op en maken plaats voor het nieuwe seizoen! Bekijk hier de huidige (nieuwe) collectie Lavendi overhemden. Alle sale producten vind je hier: Sale Overhemden. Lees meer...


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Lavendi Sale

Lavendi® sale items. De laatste maten en laatste kledingstukken met een speciale kortingsprijs. Lavendi (sale) is relatief jong ontwikkeld heren overhemden merk uit Nederland. Het merk heeft een prachtig verhaal en is opgericht door drie broers. Wanneer je een shirt van Lavendi aan hebt, haal je het beste van jezelf naar boven. Lavendi is zelden in de uitverkoop. Bekijk snel de sale van overhemden uit een eerder seizoen. De producten zijn nu te verkrijgen met een korting of speciale aanbieding. Kies uit de verschillende collecties en maak gebruik van de speciale aanbiedingen. We ruimen op en maken plaats voor het nieuwe seizoen! Bekijk hier de huidige (nieuwe) collectie Lavendi overhemden. Alle sale producten vind je hier: Sale Overhemden.

Lavendi sale: de beste maten en laatste items in de uitverkoop

Elk seizoen een nieuwe collectie

Wanneer de Lavendi artikelen in de uitverkoop of "sale" gaan, kan de korting flink oplopen. Het is daarom de moeite waard om de sale van producten goed in de gaten te houden. Door de traditionele werkmethodes te combineren met de technologie van de vandaag is kleding van Lavendi gemaakt met de hoogste deskundigheid. De kleding die Lavendi produceert, is ontworpen met oog voor detail en unieke details. Tevens vindt Lavendi het belangrijk om de shirts verantwoord en duurzaam te produceren. Het is een merk dat maatschappelijk verantwoord ondernemend. De partijen waar Lavendi mee samenwerkingen dienen hetzelfde te werken als Lavendi; verantwoord en duurzaam. Elk half jaar wordt de collectie aangevuld met nieuwe ontwerpen en gaat een deel van de oude collectie naar de sale toe. Je hebt de spring/summer collectie en de autumn/winter collectie. Wij hebben de uitverkoop van Lavendi shirts speciaal voor je gefilterd. Zo kan je kiezen uit je boordmaat, favoriete kleur, boord stijl en weving. Door de extra opties is het heel eenvoudig om jouw favoriete korting overhemd van Lavendi te vinden die bij jouw stijl past.

Lavendi overhemden in de sale online kopen

Lavendi Sale

Sale items worden vaak ook opruiming, solden, outlet, uitverkoop, aanbieding, korting of discount genoemd. In België noemt men de uitverkoop vaak solden. Ook is in België de uitverkoop enkel twee keer per jaar. Solden betekent letterlijk opruiming en geeft aan dat bepaalde items in de sale of uitverkoop gaan. Op de producten kunnen 10% korting, 20% korting, 30% korting, 40% korting, 50% korting, 60% korting of zelfs 70% korting hebben. Pak nu je kans! Dit zijn vaak de producten uit vorige seizoenen of zeldzame maten.

Persoonlijke service

Met wat geluk koop je Lavendi overhemden in de sale of uitverkoop. Vraag echter altijd om advies zodat je de goede maat bestelt. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Kijk ook vooral naar de nieuwe collectie van Lavendi en combineer oude en nieuwe stijlen met elkaar. Hierdoor vorm je een originele compleet nieuwe outfit.

Sale Items Online

Overhemden en andere kleding in de sale koop je bij de overhemden specialist van Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Lavendi Overhemden koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, t-shirt, poloshirts of andere herenkledingstuk voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Koop je Lavendi overhemden en in de sale voor heren

Post your comment

Overhemden.com