Ledûb Modern Fit Overhemden

Ledûb Modern Fit Overhemden Ledûb Modern Fit Overhemden

Ledûb Modern Fit overhemden online. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle Modern Fit overhemden van het merk Ledûb. De Modern Fit overhemden hebbben een rechte pasvorm. Dit wordt ook wel niet getailleerd genoemd. Hierdoor geven de Modern Fit shirts een heerlijk draagcomfort. Ledûb kent vier verschillende pasvormen: Regular Fit, Modern Fit, Tailored Fit en Slim Fit. Bekijk de complete collectie Modern Fit hemden van Ledûb op deze pagina. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ledûb Modern Fit Overhemden

Ledûb Modern Fit overhemden online. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle Modern Fit overhemden van het merk Ledûb. De Modern Fit overhemden hebbben een rechte pasvorm. Dit wordt ook wel niet getailleerd genoemd. Hierdoor geven de Modern Fit shirts een heerlijk draagcomfort. Ledûb kent vier verschillende pasvormen: Regular Fit, Modern Fit, Tailored Fit en Slim Fit. Bekijk de complete collectie Modern Fit hemden van Ledûb op deze pagina.

Modern Fit: voor de moderne man

De Modern Fit overhemden staan voor kwaliteit en een uitgebreide collectie. De Modern fit shirts zijn verkrijgbaar in de mooiste creaties volgens een eigentijds ontwerp. Het merk ontwerpt de overhemden dan ook niet voor niets volgens het motto: "elk overhemd is een kunstwerk". De creativiteit en kennis van deze Modern Fit shirts zijn uniek. Om elke man te kunnen voorzien van zijn perfecte shirt is de geperfectioneerde Modern Fit van Ledûb uitgevonden.

Kenmerken van de Ledûb Modern Fit pasvorm

  • Licht getailleerde pasvorm
  • Perfect voor een gemiddeld postuur
  • Zwart label voor duidelijke herkenbaarheid

modern fit collectie ledub

Modern Fit: wat is dat?

Een Modern Fit staat gelijk aan een licht getailleerde pasvorm. De Modern Fit is een variant op de oudere bekende rechte pasvorm bij overhemden. Andere benamingen voor Modern Fit zijn fitted fit of een licht-getailleerde pasvorm. De borstomvang bij deze overhemden is iets groter dan de taille omvang. Dit betekent dat het shirt mooi getailleerd zal gaan zitten. Dit creeërt een heerlijk comfortabel overhemd met nog steeds genoeg ruimte voor iedere man.

Voor wie is een Modern Fit van Ledûb geschikt?

De overhemden staan garant voor kwaliteit. De Modern Fit overhemden zijn geschikt voor iedere man. In het bijzonder de moderne man en de man met een klein buikje zal een perfect overhemd kunnen vinden in deze collectie. De collectie bestaat uit licht getailleerde shirts. De licht-getailleerde shirts zullen heerlijk comfortabel zitten. Met voldoende bewegingsvrijheid om gedurende de dag alle werkzaamheden te kunenn verrichten. Uiteraard is het ook perfect om casual te dragen.

De overhemdenspecialist

De oprichter van Ledûb: Sjef van Winkel vond dat de boorden in de overhemden beter konden. Dit was zelfs de voornaamste reden om zijn eigen overhemdenfabriek te beginnen. Inmiddels is het merk een echte boordenspecialist geworden. Het is de passie van ledûb om continue te innoveren. Door tientallen jaren van innovatie blijven de boorden van de overhemden na veel was- en draagbeurten nog steeds in goede staat. De overhemden zijn verkrijgbaar met vijf verschillende boorden. Kies een cut away boord voor een moderne, elegante en stijlvolle uitstraling. Een wide spread boord voor een strakke casual en zakelijke look. Of voor een ultieme klassieker: de semi-spread boord. De overhemden zijn daarnaast verkrijgbaar met een button-down boord en een vlinderboord, voor bij de smoking.

modern fit pasvorm

Specialist in overhemden uit Budel

De naam Ledûb komt van het Brabantse dorpje Budel (omgekeerd Ledub), waar het merk sinds het begin gevestigd is. Opgericht als van Winkel Fashion is het bedrijf omgetoverd tot de merkennaam Ledûb zoals wij die nu kennen. Sinds 1963 is het de missie van Ledûb om herenmode te verzorgen voor iedere man en iedere gelegenheid. De kleding voor heren moet prettig en comfortabel aanvoelen.

De beste Ledûb Modern Fit overhemden eenvoudig online kopen

Alle Modern Fit Ledûb overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie voor heren. De mooiste Modern Fit shirts koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com