Liefling

Liefling Liefling

Liefling overhemden zijn er voor jou. Premium overhemden met een optimale pasvorm. De overhemden van Liefling zijn verkrijgbaar in twee stijlen: met een moderne cut-away boord en een strakke one piece collar. Met een perfecte tailored fit. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste shirts van dit unieke Nederlandse merk. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Liefling

Liefling overhemden zijn er voor jou. Premium overhemden met een optimale pasvorm. De overhemden van Liefling zijn verkrijgbaar in twee stijlen: met een moderne cut-away boord en een strakke one piece collar. Met een perfecte tailored fit. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste shirts van dit unieke Nederlandse merk.

Liefling: de beste shirts van dit Nederlandse topmerk!

Overhemden uit Nederland

Het Nederlandse merk Liefling wil het kopen van overhemden weer makkelijk maken. De collectie is gebaseerd op het never-out-of-stock principe. Dit betekent dat de overhemden van Liefling over 10 jaar nog steeds in deze pasvorm en design te verkrijgen zijn. Liefling is een overhemd waar je op kan bouwen.

The shirt we all love

De beste kwaliteit shirts. Met een optimale pasvorm: de tailored fit. De unieke Liefling tailored fit is zorgvuldig samengesteld met behulp van data van onder andere NASA. Hierdoor past het overhemd in elke maat perfect voor de meeste mannen. Moderne overhemden in twee verschillende stijlen. Een moderne cut away boord, perfect voor zakelijk en casual gebruik. En een super strakke one piece collar, de nieuwste trend op overhemdengebied. Een boord gemaakt om op te vallen. Het fijne aan de Liefling collectie is dat deze voor altijd blijft. Het is dus letterlijk jouw favoriete overhemd. Liefling.com

Liefling overhemden - the shirt we all love

Overhemden van de hoogste kwaliteit

De overhemden van Liefling zijn geproduceerd met één doel: het "shirt we all love" te worden. Dit is terug te zien in de designs van de overhemden. Strak afgewerkt met subtiele details. Ook de pasvorm tailored fit is ideaal. En door het never-out-of-stock principe worden het echt the shirt we all love.

Liefling: the shirt we all love

Het merk is opgericht in Nederland in 2015. Het woord zelf vertaald letterlijk naar "jouw favoriet", elk overhemd is jouw lievelings. En de oranje kleuren referen natuurlijk naar onze nationale kleur. Moderne zakelijke en casual overhemden met cut away boord. En superstrakke overhemden met een one piece collar. Overhemden die mooi staan als je deze zonder stropdas draagt. Met een overhemd van Liefling val je altijd positief op.

De beste merken en de beste overhemden

Wij hebben voor jou de beste merken geselecteerd en van die beste merken ook weer de beste overhemden. Want alleen het beste is goed genoeg. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Liefling shirts

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De hemden van Liefling koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd.

De beste Liefling overhemden eenvoudig online kopen

Alle Liefling shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Liefling overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com