McAlson Sale

McAlson Sale McAlson Sale

McAlson® sale items. De laatste maten en laatste boxers van Mc Alson met een speciale kortingsprijs. McAlson (sale) is een goed ontwikkeld heren merk gespecialiseerd in ondermode zoals boxers en pyjama. McAlson is een exclusief merk uit België dat zelden in de uitverkoop is. Bekijk snel de sale boxershorts van Mc Alson uit een eerder seizoen. De producten zijn nu te verkrijgen met een korting of speciale aanbieding. Kies uit de verschillende collecties en maak gebruik van de speciale aanbiedingen. We ruimen op en maken plaats voor het nieuwe seizoen! Bekijk hier de huidige (nieuwe) collectie McAlson. Alle sale producten vind je hier: Sale Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 33 tot 46 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 33 tot 46 van totaal 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

McAlson Sale

McAlson® sale items. De laatste maten en laatste boxers van Mc Alson met een speciale kortingsprijs. McAlson (sale) is een goed ontwikkeld heren merk gespecialiseerd in ondermode zoals boxers en pyjama. McAlson is een exclusief merk uit België dat zelden in de uitverkoop is. Bekijk snel de sale boxershorts van Mc Alson uit een eerder seizoen. De producten zijn nu te verkrijgen met een korting of speciale aanbieding. Kies uit de verschillende collecties en maak gebruik van de speciale aanbiedingen. We ruimen op en maken plaats voor het nieuwe seizoen! Bekijk hier de huidige (nieuwe) collectie McAlson. Alle sale producten vind je hier: Sale

McAlson sale: de beste maten en laatste items in de uitverkoop

Elk seizoen een nieuwe collectie

Wanneer de Mc Alson artikelen in de uitverkoop of "sale" gaan, kan de korting flink oplopen. Het is daarom de moeite waard om de sale van producten goed in de gaten te houden. De McAlson boxershort zag het licht voor het eerst in 1997. Pierre Deren en Jean-Pierre Gallain merkte dat er behoefte is aan een comfortabel herenondergoed met leuke ontwerpen. Het merk begon met het creëren van acht boxers. De eerste collectie was direct een succes. Dit komt omdat het merk McAlson boxershorts zich kenmerken aan een revolutionaire katoenen binnensteun, het gebruik van hoogwaardig katoen en de Amerikaanse snit. Pierre Deren nam geleidelijk het merk over en tegenwoordig zijn de twee oudste zoons van Pierre werkzaam in het bedrijf. De tweede generatie is al lid van de McAlson-Clan. De derde generatie wordt al klaargestoomd, zodat ook zij in het bedrijf kunnen stappen. Met het premium ondergoed van McAlson uit de sale ga je goed voorbereid het nieuwe seizoen in. Wij hebben de uitverkoop van McAlson boxers speciaal voor jou gefilterd. Zo kan je kiezen uit jouw maat, favoriete kleur en collectie. Door de extra opties is het heel eenvoudig om jouw favoriete korting product te vinden die bij jouw stijl past.

koop mcalson boxers in de uitverkoop en sale

McAlson Sale

Sale items worden vaak ook opruiming, solden, outlet, uitverkoop, aanbieding, korting of discount genoemd. In België noemt men de uitverkoop vaak solden. Ook is in België de uitverkoop enkel twee keer per jaar. Solden betekent letterlijk opruiming en geeft aan dat bepaalde items in de sale of uitverkoop gaan. Op de producten kunnen 10% korting, 20% korting, 30% korting, 40% korting, 50% korting, 60% korting of zelfs 70% korting hebben. Pak nu je kans! Dit zijn vaak de producten uit vorige seizoenen of zeldzame maten.

Persoonlijke service

Met wat geluk koop je McAlson boxers in de sale of uitverkoop. Vraag echter altijd om advies zodat je de goede maat bestelt. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Kijk ook vooral naar de nieuwe collectie van McAlson en combineer oude en nieuwe stijlen met elkaar. Hierdoor vorm je een originele compleet nieuwe outfit.

Sale items online

Overhemden en andere kleding in de sale koop je bij de overhemden specialist van Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste McAlson boxershorts koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, t-shirt, poloshirts of andere herenkledingstuk voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

heren boxers van mc alson in de sale en uitverkoop

Post your comment

Overhemden.com