Michaelis Mouwlengte 7

Michaelis Mouwlengte 7 Michaelis Mouwlengte 7

De mooie mouwlengte 7 Michaelis overhemden worden al sinds de eerste dag in 1934 op dezelfde manier opgemaakt. Mooie Italiaanse ontwerpen en de beste materialen samengesteld door de beste Italiaanse wevers en ateliers. De overhemden van Michaelis zijn extra lang en zijn gemaakt met tradities van weleer gecombineerd met moderne technieken. Dit is de basis voor een ontwikkeld en historisch klasse mouwlengte 7 overhemd van Michaelis. Bekijk de mouwlengte 7 collectie online op overhemden.com Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Michaelis Mouwlengte 7

De mooie mouwlengte 7 Michaelis overhemden worden al sinds de eerste dag in 1934 op dezelfde manier opgemaakt. Mooie Italiaanse ontwerpen en de beste materialen samengesteld door de beste Italiaanse wevers en ateliers. De overhemden van Michaelis zijn extra lang en zijn gemaakt met tradities van weleer gecombineerd met moderne technieken. Dit is de basis voor een ontwikkeld en historisch klasse mouwlengte 7 overhemd van Michaelis. Bekijk de mouwlengte 7 collectie online op overhemden.com

Michaelis: Italiaanse mouwlengte 7 overhemden

Michaelis mouwlengte 7 Overhemden

De mouwlengte 7 overhemden van Michaelis hebben een langere armlengte. ‘’Mouwlengte 7’’ betekend dat het de mouw van het overhemd 70 tot 79 centimeters lang is. Het is ideaal voor de langere man die dagelijks geconfronteerd wordt met te korte mouwen. De overhemden van Michaelis zijn met zorg gemaakt en geven het overhemd een chique uitstraling. De ruglengte van het overhemd is in vergelijking tot een ’gemiddeld’ overhemd ook langer gemaakt. De overhemden van mouwlengte 7 zijn ontworpen voor de langere man.

overhemden met mouwlengte 7

Collectie overhemden

Michaelis beschikt over een zeer uitgebreide collectie overhemden en accessoires. De basis overhemden zijn immer beschikbaar en worden praktisch ieder seizoen aangevuld met kleurrijke ontwerpen en dessins. Zo beschikt het merk over mooie ontwerpen met naast effen, ruitjes en strepen over overhemd ontwerpen met bloemen, grafische prints en moderne motieven in de fraaiste kleuren en van ontwikkelde stoffen.

Michaelis overhemden van kwaliteit

De overhemden van Michaelis hebben vier verschillende boorden om uit te kiezen; Button Down, Cutaway, Kent en de Wide Spread. De overhemden hebben een licht getailleerd ontwerp (mouwlengte 7) dat de meeste mannen goed past.

Sociale verantwoordelijkheid

Overhemden en producten van Michaelis worden onder de beste omstandigheden gemaakt onder de beste sociale, ethische en fysieke omstandigheden. Men steunt het EU standaarden (REACH) en probeert om sommige vlakken zelfs te excelleren. Alle producten zijn vrij van niet toegestane materialen en middelen. De werkomstandigheden voldoende aan het Business Social Compliancy Initiative (BSCI) keurmerk zodat de werkomstandigheden goed zijn en dat Michaelis goed is voor de medewerkers.

mouwlengte 7 overhemden

Michaelis overhemden online kopen in Nederland en België

De mouwlengte 7 overhemden van Michaelis koop je online bij de overhemdenspecialist van Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je mouwlengte 7 overhemd

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Alle Michaelis shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Michaelis mouwlengte 7 shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com