Muchachomalo

Muchachomalo Muchachomalo

Muchachomalo is een creatief, jong merk uit Nederland. De boxershorts van "Muchachomalo" kenmerken zich door leuke en unieke printjes. Elke boxershort heeft een ander verhaal. De Muchachomalo boxershorts en Muchachomalo T-shirts hebben een fijne pasvorm en zijn gemaakt van de beste stoffen. Daarom is het merk Muchachomalo erg gewild in iedere kledingkast. De hippe boxershorts van Muchachomalo hebben een extra brede band met ingeweven logo. Muchachomalo staat voor een 'way of living' . Het is een lifestyle. Muchachomalo zegt dan ook: "Don't take life too serious, life isa party". Bekijk alle Muchachomalo online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Muchachomalo

Muchachomalo is een creatief, jong merk uit Nederland. De boxershorts van "Muchachomalo" kenmerken zich door leuke en unieke printjes. Elke boxershort heeft een ander verhaal. De Muchachomalo boxershorts en Muchachomalo T-shirts hebben een fijne pasvorm en zijn gemaakt van de beste stoffen. Daarom is het merk Muchachomalo erg gewild in iedere kledingkast. De hippe boxershorts van Muchachomalo hebben een extra brede band met ingeweven logo. Muchachomalo staat voor een 'way of living' . Het is een lifestyle. Muchachomalo zegt dan ook: "Don't take life too serious, life isa party". Bekijk alle Muchachomalo online.

muchachomalo voor heren unieke boxershorts met leuke printjes

Muchachomalo sinds 2007

Het merk Muchachomalo is opgericht door Shirley Schoonebeek. Voor dat ze het merk startte, heeft Shirley heeft gewerkt in verschillende ondergoedwinkels in Amsterdam en op Schiphol. Na jaren in de ondergoedindustrie wilde ze wat anders. Ze was op zoek naar iets nieuws, iets met een verhaal, iets om over te praten, iets wat opviel tussen het andere. Met deze gedachte besloot ze een eigen merk te starten. Niet om trends te volgen, maar om gehele nieuwe trends te ontwikkelen. Onbevreesd werkte ze samen met verschillende kunstenaars rondom the thema "Bad Boy". Zo wordt het merk Muchachomalo geboren, wat in het Spaans "Bad Boy" betekent. Het resultaat: ondergoed met unieke printjes en een vooral eigen verhaal. Het bedrijf groeit en groeit. Muchachomalo innoveert veel op het gebied van materialen en pasvormen. Daarnaast wordt de collectie steeds uitgebreid met allerlei kleuren, printjes en ontwerpen.

Muchachomalo: "Don't take life too serious, life = party!"

De Muchachomalo man

De Muchachomalo kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos (meervoud) zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen ...

  • Muchachosmalos zijn authentiek
  • Muchachosmalos zijn stout en speels
  • Zelfverzekerd
  • En een Muchachomalo kent zijn gedachten en is gericht op doelen bereiken

De Muchachomalo

De Muchachomalo is authentiek. Zijn innerlijke rebel loopt op de grens van stout en speels. Hij is zelfverzekerd. Een Muchachomalo kent zijn eigen gedachten. Is gericht op het bereiken van zijn doelen en schuwt hij geen risico's. Als een natuurlijke leider resoneren zijn ideeën en enthousiasme met anderen. Hij werkt hard en blaast stoom af tijdens zijn avontuurlijke weekeinden. Hij is zelden alleen. Vrienden waarderen hem voor zijn moed en eerlijkheid. Vrouwen vinden hem aantrekkelijk, hij is charmant, zorgt voor zichzelf, is fit en zelfverzekerd. Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus. De Muchachomalo-man inspireert en verrast. En zoals de meeste mannen groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte.

De Muchachomalo is en echte 'Bad Boy"

Boxershorts met een verhaal

Muchachomalo boxers zijn uniek en bekend van de speciale printjes. Kenmerkend aan iedere collectie is dat de boxershorts in het teken staan van een speciaal thema. Aan de hand van het thema worden er unieke designs ontworpen door professionele kunstenaars. Zo zijn de thema's Art, Cultures, Happiness, Avonturier en Delfts blauw aan bod gekomen. Met een Muchachomalo boxershort weet je in ieder geval dat je een fantastische, comfortabele boxershort aan hebt. Vind je de printjes van Muchachomalo te heftig? Dan kun je uiteraard kiezen voor de uni boxershorts.

muchachomalo uni boxershorts online

Muchachomalo T-shirts en Sokken

Naast Muchachomalo boxershorts, heeft Muchachomalo ook T-shirts en sokken. De T-shirts van Muchachomalo zijn verkrijgbaar in uni kleuren en zijn net zoals de boxershorts van uitstekende kwaliteit. De T-shirts van Muchachomalo zijn verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen. Dit zijn slim fit (sterk getailleerd) en loose fit (licht getailleerd). Bedenk van tevoren welke pasvorm het beste bij jou past. De Muchachomalo sokken zijn net zoals de boxershorts uniek. De sokken van Muchachomalo zijn te vergelijken met happy socks. Muchachomalo sokken zijn creatief ontworpen met leuke printjes.

Waar Muchachomalo voor staat

  • Rebels: het leven heeft geen handleiding. Gelukkig maar, want dan missen we alle fun. Muchacho is jong, avontuurlijk en gaat recht op zijn doel af.
  • Wearable Art. Elke dage een kunstwerk aan!
  • Comfort: Fashion over Comfort? Of comfort én fashion?!
  • Fair: Muchachomalo levert de hoogste kwaliteit.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Het ondergoed van Muchachomalo koop je online bij de webshop voor overhemden, T-shirts, Poloshirts en Ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. Wij willen dat jij je goed voelt in je nieuwe ondergoed. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment.

muchachomolo logo allle muchachomalo boxershorts met gemak en eenvoud

Muchachomalo ondergoed online kopen

Muchachomalo boxershorts, T-shirts en sokken koop je online bij de webshop voor overhemden, T-shirts, Poloshirts en Ondergoed in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Muchachomalo ondergoed en kleding koop je online met gemak en eenvoud (Muchachomalo op het internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Post your comment

Overhemden.com