Muchachomalo

Muchachomalo Muchachomalo

Muchachomalo is een creatief, jong merk uit Nederland. De boxershorts van "Muchachomalo" kenmerken zich door de leuke en unieke printjes. Elke boxershort heeft een ander verhaal. De Muchachomalo boxershorts en Muchachomalo T-shirts kenmerken zich door de fijne pasvorm en uitstekende kwaliteit. Hierdoor is het merk Muchachomalo uniek en een gewild item in iedere kledingkast. De hippe boxershorts van Muchachomalo hebben een extra brede band met ingeweven logo. Muchachomalo is meer dan alleen boxershort. Het is een lifestyle. Muchachomalo hanteert de volgende slogan: "Don't take life too serious, life = party!". Bekijk alle Muchachomalo online. Lees meer...

Toon filter
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

17 Artikel(en)

Toon filter
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

17 Artikel(en)

Muchachomalo

Muchachomalo is een creatief, jong merk uit Nederland. De boxershorts van "Muchachomalo" kenmerken zich door de leuke en unieke printjes. Elke boxershort heeft een ander verhaal. De Muchachomalo boxershorts en Muchachomalo T-shirts kenmerken zich door de fijne pasvorm en uitstekende kwaliteit. Hierdoor is het merk Muchachomalo uniek en een gewild item in iedere kledingkast. De hippe boxershorts van Muchachomalo hebben een extra brede band met ingeweven logo. Muchachomalo is meer dan alleen boxershort. Het is een lifestyle. Muchachomalo hanteert de volgende slogan: "Don't take life too serious, life = party!". Bekijk alle Muchachomalo online.

muchachomalo voor heren unieke boxershorts met leuke printjes

Muchachomalo sinds 2007

Het merk Muchachomalo is opgericht door Shirley Schoonebeek. Voor dat ze het merk startte, heeft Shirley heeft gewerkt in verschillende ondergoed winkels in Amsterdam en op Schiphol. Na jaren actief geweest in de ondergoedindustrie wilde ze wat anders. Ze was op zoek naar iets nieuws, iets met een verhaal, iets om over te praten, iets wat opviel tussen het andere. Met deze gedachte besloot ze een nieuw merk te starten. Niet met om trends te volgen, maar om gehele nieuwe trends te ontwikkelen. Onbevreesd werkte ze samen met verschillende kunstenaars om een nieuw merk op te richten dat een beroep doet om de mannen die hun innerlijke "Bad Boy" omarmen. Het merk Muchachomalo is geboren, wat in het Spaans "Bad Boy" betekent. Ondergoed met unieke printjes met elke een nieuw verhaal. Het bedrijf groeit en groeit. Muchachomalo innoveert veel op het gebied van materialen en pasvormen. Daarnaast wordt de collectie steeds uitgebreider in kleuren, printjes en ontwerpen.

Muchachomalo: "Don't take life too serious, life = party!"

De Muchachomalo man

De Muchachomalo kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuil houdt. Muchachosmalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen ...

De Muchachomalo

De Muchachomalo is authentiek. Zijn innerlijke rebel loopt op de grens tussen het stout en speels zijn. Hij is zelfverzekerd. Kent zijn gedachten. Gericht op het bereiken van zijn doelen schuwt hij geen risico's. Als een natuurlijke leider resoneren zijn ideeën en enthousiasme met anderen. Hij werkt hard en blaast stoom uit tijdens zijn avontuurlijke weekeinden. Hij is zelden alleen. Vrienden waarderen hem voor zijn moed en eerlijkheid. Vrouwen vinden hem buitengewoon aantrekkelijk, is charmant, zorgt voor zichzelf, is fit en zelfverzekerd. Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus. De Muchachomalo-man inspireert en verrast. En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte.

De Muchachomalo heeft een 'Bad Boy" schittering

Boxershorts met een verhaal

Muchachomalo boxers zijn uniek en bekend door de speciale printjes. Kenmerkend aan iedere collectie is dat de boxershorts in het teken staan van een speciaal thema. Aan de hand van het thema worden er unieke designs ontworpen door professionele kunstenaars. Zo zijn de thema's Art, Cultures, Hapiness, Avonturier en Delfts blauw al aan bod gekomen. Met een Muchachomalo boxershort weet je in ieder geval dat je een fantastische, comfortabele boxershort aan hebt. Vind je de printjes van Muchachomalo te heftig? Dan kun je uiteraard kiezen voor de uni boxershorts.

muchachomalo uni boxershorts online

Muchachomalo ondergoed

Naast Muchachomalo boxershorts, heeft Muchachomalo ook T-shirts een sokken. De T-shirts van Muchachomalo zijn verkrijgbaar in uni kleuren en zijn net zoals de boxershorts van uitstekende kwaliteit. De T-shirts van Muchachomalo zijn verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen. Dit zijn slim fit (sterk getailleerd) en loose fit (licht getailleerd). Bedenk van tevoren welke pasvorm het beste bij jou past. De Muchachomalo sokken zijn net zoals de boxershorts uniek. De sokken van Muchachomalo zijn te vergelijken met happy socks. Muchachomalo sokken zijn creatief ontworpen met leuke printjes.

Waar Muchachomalo voor staat

  • Rebels: het leven komt niet met een handleiding. Gelukkig maar, want als we regels zouden moeten volgen, missen we alle fun. We zijn jong, avontuurlijk en gaan recht op ons doel af.
  • Wearable Art: art aan de muur of op je schouw? Gaaf! Maar art die je bij je draagt, dat ziet iedereen. Wij maken het mogelijk! Wear art!
  • Comfort: fashion over comfort? Dat is helemaal niet nodig! Niet alleen onze producten, maar al onze bedrijfsprocessen zijn full-comfort voor jou ingericht. Ervaar het zelf.
  • Fair: wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, dat je 2 jaar garantie krijgt op onze producten. Wel zo fair. Ook bewaken wij dat onze productieprocessen fair verlopen.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Het ondergoed van Muchachomalo koop je online bij de webshop voor overhemden, T-shirts, Poloshirts en Ondergoed in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat voorop. Wij willen dat jij je goed voelt in je nieuwe ondergoed. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire merken van dit moment.

muchachomolo logo allle muchachomalo boxershorts met gemak en eenvoud

Muchachomalo ondergoed online kopen

Muchachomalo boxershorts, T-shirts en sokken koop je online bij de webshop voor overhemden, T-shirts, Poloshirts en Ondergoed in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Muchachomalo ondergoed en kleding koop je online met gemak en eenvoud (Muchachomalo op het internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor je te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk.

Muchachomalo® Ondergoed • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com