Olymp Luxor Comfort Fit

Olymp Luxor Comfort Fit Olymp Luxor Comfort Fit

Olymp Luxor Comfort Fit overhemden collectie. Een compleet overzicht van Olymp Luxor Comfort fit is op deze pagina te vinden. De collectie "Luxor Comfort Fit" kenmerkt zich door een niet getailleerde of wijde pasvorm. Het uitgebreide assortiment Luxor Comfort Fit van Olymp bestaat uit allerlei verschillende ontwerpen. De shirts staan bekend om de 100% strijkvrije afwerking. Bekijk op deze pagina alle Luxor Comfort Fit overhemden. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Olymp Luxor Comfort Fit

Olymp Luxor Comfort Fit overhemden collectie. Een compleet overzicht van Olymp Luxor Comfort fit is op deze pagina te vinden. De collectie "Luxor Comfort Fit" kenmerkt zich door een niet getailleerde of wijde pasvorm. Het uitgebreide assortiment Luxor Comfort Fit van Olymp bestaat uit allerlei verschillende ontwerpen. De shirts staan bekend om de 100% strijkvrije afwerking. Bekijk op deze pagina alle Luxor Comfort Fit overhemden.

De collectie Luxor Comfort Fit

De Luxor Comfort Fit collectie kenmerkt zich door het volledig assortiment overhemden. Van standaard wit tot de mooiste prints in een Comfort Fit pasvorm. De shirts hebben een wijde pasvorm, dit heet: Comfort Fit. De overhemden zijn niet getailleerd en hebben een wijde pasvorm. Alle overhemden zijn 100% strijkvrij. Echt niet meer strijken met de Luxor Comfort fit overhemden. Door middel van een speciale techniek zijn de shirts heerlijk zacht en comfortabel op de huid gemaakt. Ieder overhemd in Luxor Comfort Fit heeft een borstzak. En goed om te vermelden, de manchetten zijn verstelbaar. Deze zijn te gebruiken met knopen en met manchetknopen.

Strijkvrij in de Luxor Comfort Fit

De Olymp Luxor Comfort Fit collectie online staat wereldwijd bekend om de strijkvrije shirts. Door een speciale weving en een speciale finish worden de overhemden volledig strijkvrij gemaakt. "Nooit meer strijken" is een term die door Olymp veelal gebruikt wordt om aan te geven dat echt nooit meer gestreken hoeft te worden. De strijkvrije Olymp Luxor hemden zijn allemaal van 100% katoen. Hierdoor voelen ze heerlijk zacht aan op de huid. En irriteren ze niet aan de nek of onder de oksels. De Luxor Comfort Fit overhemden mogen met recht perfecte strijkvrije overhemden genoemd worden.

Alle Comfort fit ontwerpen

In de Luxor Comfort Fit collectie bevinden zich een hoop verschillende overhemden. De effen kleuren zijn volop de vinden in de collectie. Denk hierbij aan wit, lichtblauw, ecru, zwart en donkerblauw. Ander kleuren als groen, geel, rood, grijs en paars zijn ook in Comfort Fit verkrijgbaar. De liefhebber van streepjes en ruitjes wordt ook bediend in de Luxor Comfort Fit collectie. Het assortiment hemden met strepen en ruit is erg breed: van een dun tot aan een dikke ruit. Verder staan de shirts bekend om de contrasterende kleuren. De boord of manchet is net iets anders gemaakt. Dit zorgt voor een leuk effect aan de verschillende overhemden. In de comfort fit collectie is ook rekening gehouden met de liefhebber van zakelijk. De zakelijke ontwerpen zijn ruim verkrijgbaar.

luxor comfort fit van olymp

Wat is comfort fit?

Comfort Fit is een andere benaming om aan te geven dat de shirts niet getailleerd zijn. Andere benamingen die hier ook wel eens voor gebruikt worden zijn Wijde Fit, Klassieke fit of niet- getailleerde pasvorm. Het is geschikt voor mannen die houden van een heerlijk wijde pasvorm. Waarin genoeg ruimte is om goed te bewegen.. Door de Olymp luxor pasvorm zijn ze uitermate geschikt voor mannen die een buikje hebben of houden van een ruim shirt. Comfort fit: Geschikt voor de man die houdt van een wijd overhemd!

De fijnste shirts

Kenmerkend aan de collectie Luxor Comfort Fit fis ook de ademende stof van de overhemden. Deze stof zorgt ervoor dat lichaamswarmte goed wordt afgevoerd en dat de shirts gedurende de dag blijvend heerlijk dragen. Alle natuurlijke stoffen ademen. Doordat de shirts van 100% katoen zijn, is de eigenschap van nature al warmte afvoerend. 100% katoenen shirts zorgen voor een fijn gevoel op de huid.

Verstelbare manchetten

Het gebruik van manchetknopen is de laatste jaren sterk afgenomen. Knopen op de manchetten hebben de rol van manchetknopen overgenomen. De Luxor collectie speelt hier slim op in. Alle manchetten zijn namelijk converteerbaar. Dit betekent dat ze zowel met knopen als manchetknopen te dragen zijn. Daarnaast zijn alle manchetten verstelbaar. Dit betekent dat er twee knoopjes zijn waardoor de manchetten strakker of losser naar keuze kunnen worden afgesteld.

de collectie van comfort fit

Wevingen in de Luxor Comfort Fit collectie

In de Luxor Comfort Fit collectie komen veel verschillende wevingen voor. Een aantal wevingen zijn het meest vertegenwoordigd. Te beginnen met Poplin overhemden. Deze weving is wat opener en dunner. De standaard kleuren zijn allemaal te verkrijgen in poplin. De shirts zijn tevens in Chambray verkrijgb aar. Dit is een wat openere versie van Poplin. Ook heerlijk op de huid. Voor de business of zakelijke dragers zijn de Twill wevingen beschikbaar. Een twill weving is een verfijndere en luxere weving. Verder zijn er nog meer wevingen in de collectie te vinden. De Luxor Comfort Fit collectie kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment aan wevingen te bieden.

Luxor Comfort Fit Mouwlengte 7

De Mouwlengte 7 overhemden ontbreken niet in de collectie. In de Olymp Luxor Comfort Fit Mouwlengte 7 collectie is een groot scala aan overhemden met extra lange mouw te vinden. Niet alleen de standaard extra lange mouw overhemden. Ook overhemden met een streepje, ruitje of print zijn beschikbaar. De Mouwlengte7 overhemden hebben een lengte van tussen de 72-75 centimeter. Hierdoor zijn ze perfect voor manen langer dan 1.90 meter.

Overhemden met Comfort Fit uit de Luxor collectie online kopen

Overhemden.com is een vertrouwde winkel om Luxor Comfort Fit online kopen. Als overhemden specialist staan wij bekend om uitstekende persoonlijke service. Tevens bieden wij de grootste collectie overhemden die beschikbaar is. Zoekt u een specifiek overhemd of heeft u hulp nodig? Wij helpen graag met het perfecte overhemd. Als Olymp specialist helpen we graag om de overhemdencollectie in uw kast nog completer en beter te maken!

Post your comment

Overhemden.com