Premium Jack&Jones

Premium Jack&Jones Premium Jack&Jones

Premium overhemden van Jack & Jones. Het merk Premium is het merk voor de stijlbewuste man. Stijlvolle, casual kleding van hoge kwaliteit. Jack & Jones Premium omschrijft dit zelf als een tijdloze combinatie van eigentijds minimalisme en klassieke stijl. De Jack & Jones Premium shirts komen in een verfijnde slim fit pasvorm. Bekijk alle Premium overhemden by Jack & Jones. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

26 Artikel(en)

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

26 Artikel(en)

Premium Jack&Jones

Premium overhemden van Jack & Jones. Het merk Premium is het merk voor de stijlbewuste man. Stijlvolle, casual kleding van hoge kwaliteit. Jack & Jones Premium omschrijft dit zelf als een tijdloze combinatie van eigentijds minimalisme en klassieke stijl. De Jack & Jones Premium shirts komen in een verfijnde slim fit pasvorm. Bekijk alle Premium overhemden by Jack & Jones.

Premium overhemden van Jack & Jones

De Premium overhemden by Jack&Jones zijn perfecte casual shirts. Ieder seizoen wordt de stijl aangepast aan de trends van nu. Nonchalente basisstukken voor elke kledingkast. Premium staat voor strakke lijnen, high-end details en de hoogwaardige stoffen. Stoffen van het label red label van de Italiaanse weverij Monti bijvoorbeeld. De getailleerde pasvorm is geschikt voor bijna iedere man. Zo vind iedere man een geschikt overhemd bij Premium van Jack & Jones.

Het merk Premium by Jack & Jones is het merk voor de stijlbewuste man.

De basic kleuren van Premium

De collectie Premium bestaat uit een aantal basiskleuren. De basis kleuren zijn wit, zwart, grijs, donkerblauw en lichtblauw. Een basic voor de kledingkast van iedere man. Ieder shirt wordt afgewerkt met een aantal leuke details. Kleine details die bijna niet opvallen. Met ieder seizoen weer Premium overhemden van de nieuwste trends. Binnen de nieuwste trends worden ook ieder jaar de mooiste prints gelanceerd. Zo kan je altijd de garderobe up to date houden.

premium overhemden van jackjones

Waar staat Jack & Jones Premium voor?

Jack & Jones Premium staat voor kwaliteitsmode voor de moderne man. Het merk wordt verkocht in talloze landen. Het doel is om de geschiedenis van shirts en het vakmanschap dat hierbij hoort te respecteren. En met innovatieve behandelingen en ontwerpen verder te ontwikkelen. De focus bij Premium ligt op hoogwaardige stoffen en de beste behandelingen. In combinatie met een goede prijs kwaliteit verhouding. Kwaliteitsfashion voor de man van nu.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Premium heeft 20 ambitieuze doelen gesteld om het gehele productieproces te verduurzamen. 20 ambitieuze doelen die allen in 2020 gehaald moeten zijn. De duurzaamheid bij Premium focust zich op vijf kern punten. Het welzijn van de medewerkers. Het welzijn van de gemeenschappen hieromheen. De producten. Het milieu en gebruik van chemicalién. En tot slot de duurzaamheid van het logistieke proces. In ieder van deze vijf punten probeert Premium by Jack & Jones zo duurzaam mogelijk te produceren.

Onderdeel van Bestseller

Het merk is onderdeel van de onderneming Bestseller. Een Deens bedrijf dat gehuisvest is in Denemarken. Het hoofdkantoro zit momenteel in het pittoreske Brande. Dit bedrijf is in 1975 opgericht en heeft 11 merken. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Jack & Jones, Vera Moda, Selected Femme, Selected homme, Only, Vila en Outfitters. Iedere dag werken meer dan 15.000 medewerkers aan het succes van deze onderneming.

de heren overhemden van jack en jones premium

Premium by Jack & Jones: voor de moderne man

Premium by Jack and Jones is één van de 7 submerken van JACK & JONES. Het merk staat voor all-time favourites met een fijn randje en een goede prijs. Het merk is ontstaan vanuit een passie voor Italiaans maatwerk en mooie kwaliteit. Door tijdloze eenvoud en simpele lijnen te combineren biedt Premium collecties voor alle moderne mannen. Dit is terug te zien in de luxueuze stoffen, high-end details en een brede basiscollectie.

Samenwerkingen met internationale foto modellen

Jack & Jones Premium werkt regelmatig samen met bekende foto modellen. Zo hebben Christopher Walken, Daniele Alessandrini en Michael Hainey gefigureerd in één van de campagnes. De campagnes krijgen altijd interessante namen, zoals "The Well Dressed Rebel" of "The Rebel Style". Hiermee benadrukt Premium overhemden dat het gemaakt is voor de moderne man die houdt van een beetje rebels.

Het gebruik van Monti stoffen

In de wevingen gebruikt voor de Premium overhemden wordt gebruikt gemaakt van Monti stoffen. Tessitura Monti is een gerenommeerde Italiaanse weverij uit het noorden van Italië. Al eeuwenlang produceert deze weverij de allerbeste wevingen voor heren overhemden. Premium maakt gebruik van het Monti Red Label. Dit is een toegankelijke lijn, geproduceerd met Egyptisch katoen voor een betaalbare prijs.

alle premium overhemden van jack and jones

Premium Black

Premium Black is een sublabel van Jack & Jones Premium. Het Black label maakt gebruitk van strak getailleerde shirts. Inspiratie voor het black label waren de outfits van Guy Ritchie in de films Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

Premium Blue

De collectie Premium Blue heeft een iets minder getailleerde pasvorm. De Blue collectie focust zich op echte casual shirts. De Premium Blue collectie wordt gekenmerkt door simpliciteit en authenticiteit.

Jack & Jones Premium online kopen

Op Overhemden.com is een volledige collectie Jack & Jones Premium online te koop. Maak gebruik van één van onze shirtsadviseurs en vind het perfecte overhemd. Een overhemd dat goed past met de juiste stof. Zodat u elke dag een heerlijk zakelijk of casual overhemd aankan.

Premium by Jack & Jones® • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com