Van Gils Skin Cut

Van Gils Skin Cut Van Gils Skin Cut


Bijna, bijna bijna!
Nog heel even wachten

 

Want binnenkort verschijnen hier nieuwe producten. Heeft u nog eventjes geduld? We doen ons best om alle producten en artikelen zo snel als mogelijk aan te bieden. Wij hopen op uw begrip.


Van Gils Skin Cut

Van Gils overhemden online. Van Gils heeft heren overhemden van hoogwaardig katoen in verschillende pasvormen. Van Gils maakt onderscheidt tussen casual en zakelijke overhemden. De "Van Gils" overhemden zijn te onderscheiden door unieke details. Het oog voor detail komt terug is terug te zien in de knopen, bijzondere binnenkant en mooie kleuren. Een overhemd van Van Gils is extraordinary. Van Gils springt er echt uit door de bijzondere printen en is geschikt voor zakelijk en casual gebruik. Wees daarom niet bang van Gils aan te doen als je een dagje naar het strand gaat.

Van Gils Overhemden: een genot voor iedere man

Van Gils Skin Cut Overhemden

Skin Cut overhemden van Van Gils zijn zeer sterk getailleerd en vallen hierdoor strak om het lichaam heen. De pasvorm skin cut fit wordt vaak verward met de pasvorm ‘modern fit’. Deze twee termen komen overeen met elkaar en betekenen hetzelfde. Beide pasvormen duiden aan dat het overhemd getailleerd is. Voor een sterke taillering kies je voor een skin cut fit overhemd van Van Gils. De taillering is bedoeld voor mensen die houden van een 'slanke fit'. Een slim fit overhemd van Van Gils is niet bedoeld voor de bredere man omdat het te strak om de buik gaat zitten. Skin cut overhemden worden ook extra slim fit overhebben genoemd. Voor het dragen van een skin cut fit overhemd kies je voor Van Gils.

skin cut overhemden van Van Gils kopen

De geschiedenis van Gils

Van Gils is een Nederlands modebedrijf. Het merk werd in 1948 opgericht door meneer H.C. van Gils. In Breda startte hij een klein kleermakersbedrijf. Het doel van van Gils was om mooie kleding te maken voor de mensen in en rondom Breda. Daarnaast voorzag hij de lokale bevolking werk, net na de oorlog, en hij zette zich sterk in voor het saamhorigheidsgevoel. Van Gils staat vandaag de dag bekend om de overhemden van hoge kwaliteit met mooie details. Het merk geniet een uitstekende reputatie vanwege haar rijke geschiedenis in kleermaken en ontwerp.

Van Gils pasvormen

Van Gils is continu op zoek naar de beste fit die de moderne man een elegante look geeft. Drie verschillende pasvormen zijn te onderscheiden in de Van Gils overhemden collecie. Van licht getailleerd tot zeer strak getailleerd. Hierdoor kan iedere man een overhemd vinden in zijn favoriete pasvorm.

  1. Tailored Fit - licht getailleerd
  2. Shaped fit - sterk getailleerd
  3. Skin cut - zeer sterk getailleerd

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van "Van Gils" koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een getailleerd overhemd. Het merk Van Gils is een jong en ontwikkeld merk speciaal voor de vlotte en moderne man.

Skin Cut Van Gils overhemden online

De Skin Cut hemden van Van Gils koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste Van Gils shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud (Van Gils op het Internet). Persoonlijke service en 100% kwaliteit in een webwinkel online. Ons team staat klaar om een passend overhemd, shirt of andere herenkleding voor u te vinden. Kom gerust eens langs in onze winkel of bel ons voor advies, wij helpen je graag persoonlijk. Koop nu Skin Cut Van Gils Overhemden Online.

Post your comment

Overhemden.com