Boordmaat 39 Overhemden

Boordmaat 39 Overhemden Boordmaat 39 Overhemden

Boordmaat 39 overhemden vindt u overzichtelijk op deze pagina. Boordmaat 39 staat voor nekmaat 39 centimeter. Het komt ook overeen met maat M of maat Medium. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 39 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Zo zijn er overhemden in alle soorten en kleuren te vinden met nekmaat 39 of 15,5 inch. Overhemden.com heeft een uitgebreide collectie van het "boordmaat 39 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in nekmaat 39. Lees meer...

Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Boordmaat 39 Overhemden

Boordmaat 39 overhemden vindt u overzichtelijk op deze pagina. Boordmaat 39 staat voor nekmaat 39 centimeter. Het komt ook overeen met maat M of maat Medium. Overhemden zijn er in alle soorten en maten. Om de maat van een overhemd te bepalen wordt de boordmaat gebruikt. Een overhemd met boordmaat 39 zegt iets over de maten en verhoudingen van het gehele overhemd. Zo zijn er overhemden in alle soorten en kleuren te vinden met nekmaat 39 of 15,5 inch. Overhemden.com heeft een uitgebreide collectie van het "boordmaat 39 overhemd". Zo vindt u altijd het ideale shirt in nekmaat 39.

Boordmaat 39 overhemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen

Hier vind je alle overhemden die beschikbaar zijn met boordmaat 39. Je koopt overhemden met boordmaat 39 eenvoudig en vertrouwd online. Onze overhemden worden overal ter wereld verzonden. Al onze boordmaat 39 overhemden zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Maat Medium, maat M of boordmaat 39?

Het meten in boordmaten is uniek voor overhemden. Zo komt nekmaat 39 overeen met maat Medium. Dus als u maat M draagt voor T-shirts, is de kans groot dat boordmaat 39 goed gaat zitten. Heeft u persoonlijk advies nodig? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op!

Overhemden met boordmaat 39

Een overhemd wordt dus altijd uitgekozen op boordmaat ofwel nekmaat. Heb je boordmaat 39, dan vraag je altijd naar overhemden met boordmaat of nekmaat 39 in een winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij boordmaat 39 horen dan de juiste mouwlengte en shirtlengte voor de rest van je lijf zodat het overhemd lekker zit.

Boordmaat 39 overhemden gemakkelijk online bestellen en kopen

De boordmaat bepaalt het overhemd

Overhemden voor mannen hebben een criterium dat eigenlijk alle maten bepaald: de boordmaat. Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd omheen vallen. De boordmaat is belangrijk om te weten - omdat je zonder moeilijk een passend overhemd vindt. In westerse landen is het zelfs zo dat de boordmaat alle maten en verhoudingen van het overhemd bepaald. In dit geval zoekt u een overhemd met boordmaat 39.

Heeft u echt een overhemd met boordmaat 39 nodig?

De juiste boordmaat kiezen zorgt ervoor dat de boord goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los. Zorg ervoor dat je van te voren je maten weet om de juiste keuze te maken. Indien u vaak een das draagt is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft tussen de boord en de nek (1-2 cm): zo kunt u na een lange dag nog goed adem halen. Een casual overhemd dat u nooit helemaal gesloten draagt mag soms best een maatje kleiner zijn zodat het overhemd wat getailleerder aanvoelt.

Wat voor soorten overhemden zijn er in maat 39?

Overhemden komen in alle soorten maten, kleuren en typen. Zo zijn er shirts met een rechte pasvorm, licht getailleerde pasvorm of een sterk getailleerde pasvorm. Maar ook shirts in verschillende patronen: effen, ruit, streep of een leuke print. Op deze pagina vindt u daarom een totaal overzicht in maat 39. En mist u een overhemd? Wij horen het graag.

Maat 39 overhemd

Hoe meet ik de boordmaat?

Vraag een ander om de boordmaat secuur op te meten in plaats van het zelf te doen. Meet de boord rond de basis van je nek, waar de kraag hoort te zitten. Leg een meetlint zodanig rond de nek op de plaats waar normaal gesproken de kraag van het overhemd zit (of je adamsappel). Het aantal centimeters van de omtrek van je nek is gelijk ook de maat van het overhemd. Rond dit getal sowieso af naar boven en tel er naargelang de gewenste speling 1 of 2 centimeters bij op (zakelijk) of niet (casual). Je kunt natuurlijk ook een ander overhemd uit de kast pakken dat lekker zit en als het goed is staat hier dan in "boordmaat 39".

Post your comment

Overhemden.com