Witte overhemden

Witte overhemden Witte overhemden

Witte overhemden van de beste merken voor heren. Zelfs de keuze en kwaliteit voor een wit overhemd is heel persoonlijk. Hier vind je alle witte hemden en witte blouses voor heren met als hoofdkleur wit (blanc, blanco, effen). Een wit heren overhemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Witte overhemden of witte heren blouses zijn een smaakmaker door de eenvoud en stijl. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "witte overhemden" of "white shirts". Alleen de beste witte shirts en witte overhemden van de hoogste kwaliteit. Alle pasvormen en maten. Bekijk alle witte overhemden online. Lees meer...

Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Witte overhemden

Witte overhemden van de beste merken voor heren. Zelfs de keuze en kwaliteit voor een wit overhemd is heel persoonlijk. Hier vind je alle witte hemden en witte blouses voor heren met als hoofdkleur wit (blanc, blanco, effen). Een wit heren overhemd is ideaal om zowel zakelijk als casual te dragen. Witte overhemden of witte heren blouses zijn een smaakmaker door de eenvoud en stijl. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "witte overhemden" of "white shirts". Alleen de beste witte shirts en witte overhemden van de hoogste kwaliteit. Alle pasvormen en maten. Bekijk alle witte overhemden online.

Witte Overhemden: Een kraakhelder wit overhemd is de perfecte start van iedere dag

Wit overhemd: Een neutrale en pure kleur

Volgens ons zou elke man op zijn minst een wit overhemd moeten bezitten. Wit is een pure en neutrale kleur en is te combineren met vrijwel elke kleur kledingstuk. Een wit overhemd geeft altijd een frisse en schone uitstraling. Daarnaast is het een elegante kleur. Met een wit overhemd kun je haast de fout niet ingaan. Witte overhemden heren zijin veruit de meest populaire kleur overhemden - deze worden gedragen door de "white collar" heren.

Schitterende witte overhemden

WIT: Een zakelijke overhemden en kleur

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij de keuze van je kleding. In sommige gevallen kan de keuze van de kleur zelfs heel belangrijk zijn. Wanneer je gaat solliciteren kan de keuze van de kleur van je overhemd de eerste, belangrijke indruk bepalen. Ten eerste wil je dat je kleding past bij je functie of de gelegenheid. Het is niet altijd nodig om een pak te dragen, want een overhemd met een nette broek straalt ook een mate van professionaliteit uit. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een overhemd tijdens zakelijk gelegenheden. Een "wit overhemd" is bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden en eigenlijk de enige standaard. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met kleuren overhemden en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Een wit overhemd kan lekker fris en fijn aanvoelen: lekker zacht en een droge uitstraling - lekker op de houd. Het klasssieke witte overhemd is beschikbaar in verschillende wevingen waaronder Poplin (basket weave vaak wat dunner wit overhemd), een Twill weving (volle witte uitstraling) of een mooie Oxford weving (kruisje) - iets minder bekend is de Birdseye weving dat een wit overhemd net wat meer élan kan geven.

Must have! Een Wit Overhemd

Ieder dag 1 wit overhemd

Raar maar waar. In de westerse wereld is er een groep heren die een monochrome kledingkast hebben, d.w.z. een kledingkast die volhangt met alleen aar witte overhemden. Business overhemden zijn vaak al wit van kleur. En deze specifiek heren hebben ooit met zichzelf afgesproken immer een wit overhemd te dragen. Soms hangt de kast dan ook vol met wel meer dan 20 of 30 witte overhemden. Een moderne heer speelt dan ook vaker met een pochet, riem of kleur van het pak of de (strop)das of cravatte.

Het witte overhemd is de basis van de mannelijke garderobe. Het geeft je een manier om je te profileren door middel van je boord, manchet en de hoogwaardige stoffen. Weliswaar in wit. Voor ieder man het perfecte witte overhemd ... in een uitvoering, dessin en pasvorm die past bij de drager. Witte overhemden met een eigen karakter.

Kies uit witte formele en casual overhemden. Unieke stofkwaliteit en alle pasvormen en maten. Shirts gemaakt van het allerbeste Egyptische katoen (giza) en ultiemen smart shirts als lekker kreukvrij en strijkvrij hemd. Een mooi wit overhemd met een One Piece Collar (uit 1 stukg gemaakt). De beste hoogwaardige stoffen van internationale en Italiaanse wevers.

Gun jezelf een lekker wit overhemd met de bijbehorende pasvorm: recht, getailleerd of extra getailleerd. Een lekker overhemd in het wit voor heren valt ook immer lekker om het lichaam. het sluit aan en geeft je toch voldoende bewegingsvrijheid.

Witte Blouse voor Heren

Noemen we het een overhemd of een blouse? Heren overhemden of heren blouses zijn eigenlijk hetzelfde - alhoewel de naam blouse ook wat meer vorr casual hemden of dames overhemden wordt gebruikt. Een witte blouse voor heren kenmerkt de man. Kies voor een stijlvolle witte heren blouse en kom immer fris voor de dag.

Zoekt u een wit overhemd voor heren?

Bent u op zoek naar een wit overhemd voor heren? Kies dan uit de verfijne witte wevingen zoals een mooie Twill of Oxford. Maar een goed ontwikkelde Popeline is ook heerlijk en lekker strak. Witte blouses en witte overhemden zien er het beste ongekreukt uit. Draag het direct op een blauwe spijkerbroek met matching witte sneakers voor een ontspannen modieuze look. Combineer met een mooie v-hals trui en gij bent "in fashion". Een wit overhemd misstaat nooit en wordt immer gewaardeerd.

De echte witte hemden drager

Een echte! heer draagt vaak geen T-shirts onder een wit overhemd of een witte blouse. Maar soms als het wat kouder is dan is een ondershirt wel lekker. Witte overhemden willen nog wel eens aftekenen tegen de huid - en in tegenstelling to de algemene opinie dat dit het gevolg is van een dun wit shirt - kan dit worden opgelost door het dragen van een T-shirt in de kleur die zo min mogelijk contrasteert met de huid. In sommige gevallen is dit lichtzalm kleurig of een zachte grijstint. Het resultaat is geen contrast: zodat men een kraakhelder wit overhemd ziet.

Een leuke associatie van de kleur wit is bijvoorbeeld "witteboordencriminaliteit". Dit is een vorm van criminaliteit dat wordt gepleegd door iemand met een hoge sociale status (die vaker witte overhemden dragen). Witteboorden-criminaliteit verwijst naar de witte boorden van de plegers die meestal geacht worden een wit of licht overhemd te dragen.

Wit is eigenlijk geen kleur - of juist alle! kleuren

Kleuren hebben veel te maken met licht. Wit is licht (en dus geen kleur). Zwart is het gebrek aan licht (en dus ook geen kleur). Wit is eigenlijk alle kleuren bij elkaar en bij zwart ontbreken juist alle kleuren. Volgens het grote dromenboek staat de kleur wit voor: kil, rust en koud. Maar het verbergt ook vurige verlangens die de dromer diep heeft weggestopt. Zo voegt een wit overhemd naast stabiliteit ook wat mysterie toe. De witkleur komt ook voor in de RAL systematiek (verf). Hier is RAL 9001 een crème kleur e RAL 9010 helder wit.

Wit en RAL kleuren

Persoonlijke service voor mannen die houden van overhemden

De beste witte overhemden koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd.

De beste witte overhemden eenvoudig online kopen

Alle overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste overhemden koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Ook in een witte of blanke uitvoering.

Post your comment

Overhemden.com