Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Horeca overhemden

Horeca overhemden Horeca overhemden

Horeca overhemden voor heren en dames - echte horeca shirts van hoge kwaliteit voor het restaurant en hotelwezen. Een overhemd is één van de meest gedragen kledingstukken in de horeca. Denk aan een net wit, lichtblauw, navy of zwart overhemd. Maar welk overhemd kies je voor de horeca? En wat geef je eraan uit? Kies de mooiste en duurzaamste "overhemden voor de horeca" voor het restaurant, eetcafé, hotel, terras en/of bar. Bekijk alle horeca blouses en shirts. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 1168

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 1168

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Horeca overhemden

Horeca overhemden voor heren en dames - echte horeca shirts van hoge kwaliteit voor het restaurant en hotelwezen. Een overhemd is één van de meest gedragen kledingstukken in de horeca. Denk aan een net wit, lichtblauw, navy of zwart overhemd. Maar welk overhemd kies je voor de horeca? En wat geef je eraan uit? Kies de mooiste en duurzaamste "overhemden voor de horeca" voor het restaurant, eetcafé, hotel, terras en/of bar. Bekijk alle horeca blouses en shirts.

Horeca overhemden: netjes wit of veilig zwart

Horeca overhemden overhemden zijn vaak effen van kleur met soms een kleine, leuke twist zoals een contrasterend kraagje of een gekleurd knoopje. Echte horeca shirts voor de moderne man en vrouw die er graag goed uitzien op het terras of achter de bar. Kies de mooiste shirts voor restauratieve of horeca gelegenheden van de beste merken. Maar wat is nu het ideale horeca overhemd? Of wat is de beste horeca kleding?

Heerlijke overhemden voor de horeca voor het bediendend personeel

Horeca overhemden & duurzame kwaliteit
Kies unieke horeca blouses en horeca shirts welke dankzij een duurzame horecakwaliteit lang mee gaan. Uitermate geschikt voor bedienend personeel in het restaurant, eetcafé, hotel, terras, Horecava en of bar. Horeca blouse van de beste kwaliteit die lekker lang mee gaan zodat de bediening er op en top uitziet en tevreden is.

Kies voor kwaliteit
Indien je in de horeca werkt dan weet je dat overhemden snel slijten, vies worden en soms net wat duurder zijn dan je misschien wilt uitgeven. Wij adviseren tóch om wat geld te investeren in een goed zittend overhemd voor de horeca. Horeca blouses bestaan er hoofdzakelijk in twee smaakjes: de goedkopere (dunne) variant en een ontwikkelde dikkere variant (vaak een twoply) van betere kwaliteit (beiden met bijhorend prijskaartje) voor het hogere segement.

Dunne overhemden lijken in de horeca veel voor te komen. Een investeerder kiest liever voor een goedkoop dun stofje dan een ontwikkelde stof. Toch kan 10-20 euro al een enorm verschil zijn. Overhemden gaan langer mee - en de bijbehorende uitstraling heeft zijn effect op de klanten en daarmee de omzet.

Heerlijke shirts voor op het terrassm achter de bar of in het restaurant. perfect voor het perrsoneel

Horeca blouses
Ontwikkelde overhemden voor de horeca zijn om een aantal redenen aan te raden voor in het restaurant, eetcafé, hotel, terras en of bar:

 • Begin de dag met kwaliteit en voel je goed (want zo kom je dan ook over)
 • Klanten zien kwaliteit indirect immer aan het bedienend personeel in de horeca
 • Een beter gekleed personeelslid wordt serieuzer genomen (door klant en baas)

Beweeg je veel in het restaurant, achter de bar of op het terras?
Als je de hele dag zit of moet lopen in de horeca dan is het te adviseren om een overhemd te nemen van een wat meer ontwikkelde weving zoals een twill of oxford of chambray (kies dan voor two ply). Een nauw aangesloten pasvorm zit heerlijk en kan privé er fantastisch uitzien. Het dilemma tijdens het werken is dat deze overhemden dan iets kunnen trekken en sneller leiden tot zweten als je bijvoorbeeld veel moet lopen in het restaurant of op het terras. Kies dus bij een actieve baan voor een overhemd dat iets meer ruimte biedt. De slanke overhemden zijn meer voor privé. Kies dus voor ietjes ruimte (minimaal 8-12cm extra op de borst en taille) als je in de horeca werkt.

"overhemden voor de horeca" Kiezen voor stijl en kwaliteit in het restaurant of achter de bar

Overhemden in de horeca: de kleur
Over de kleur wit in de horeca: Een wit overhemd vangt natuurlijk het beste de vlekken. En een druppeltje koffie of bier kan je overhemd al snel veranderen in een kleurplaat. Eventueel kun je ook een theedoek (of damast doek) over je arm leggen waarmee je het dienblad draagt. Wit is wel de kleur die wordt geassocieerd met schoon zijn, schoonheid en kwaliteit. Eigenlijk dus eerste keus, maar gevaarlijk. Veel horeca medewerkers zullen daarom al snel kiezen voor een gekleurd overhemd.
De donkere kleuren: Navy of zwarte overhemden komen ook veel voor in de Horeca. De reden hiervoor is nu wel duidelijk: het zijn goede vlekkenvangers in het restaurant of achter de bar. Horeca kleding en horeca overhemden zijn om die reden vaak zwart van kleur.

Horeca shirts en blouses - ondermeer voor de horecava

Meest populaire overhemden in de horeca
Kies één van de meest populaire overhemden in de horecae. Van wit en dun tot donker en stevig.

Persoonlijke service voor dames en heren met stijl
Kleding voor de horeca koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen (horeca) kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd.

Horeca overhemden online kopen
Alle horeca shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie horecae herenkleding voor mannen en vrouwen. De mooiste horece shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Horeca Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com