Het verhaal achter overhemden.com

Wij zijn Sean en Mark. We vinden dat het online kopen van een overhemd steeds moeilijker wordt. Zoveel merken, zoveel soorten stof, zoveel boorden, zoveel van alles gewoon. Om van de service nog maar niet te spreken.

Onze missie is om weer terug naar de basis te gaan. Een online winkel waar persoonlijke service voorop staat. Met een ruime collectie overhemden voor mannen. Waarbij alleen de beste merken en van die beste merken weer de beste shirts worden toegelaten in de webshop. Welkom bij je favoriete overhemdenwinkel!

Wat maakt overhemden.com zo uniek?

Door de bomen het bos niet meer zien. Dat gevoel overkwam ons steeds meer als we nieuwe overhemden (online) gingen kopen. Zoveel merken, zoveel soorten, zoveel modellen, zoveel varianten, zoveel boorden, zoveel winkels, zoveel webshops, zoveel alles gewoon. Kan dat niet eenvoudiger? Zijn wij de enige de dit zo ervaren? Want als iedereen dit gevoel heeft, waarom is er dan nog geen oplossing voor? Daar zijn we hard over na gaan denken. Maar niet alleen, want wij geloven in het principe Crowdlistening. 

Crowdlistening

Echt luisteren en willen weten wat er speelt onder je (potentiële) klanten. En dus hebben we een grote groep mannen aan onze keukentafel uitgenodigd en zijn we gaan discussiëren over o.a. kwaliteit van overhemden, de soorten, de prijzen, gewone winkels en webwinkels, het serviceniveau wat je mag verwachten. Het resultaat: een lijst van kenmerken en eigenschappen die een overhemd het fijnst, het mooist, het opvallendst maakt. Met deze lijst zijn we op zoek gegaan naar die merken die dat konden leveren. Merken als Eton, Profuomo, Jacques Britt, Circle of Gentlemen, Ledûb en van Laack bijvoorbeeld, top-kwaliteit met zowel hele traditionele ontwerpen als ook met een breed assortiment eigentijdse overhemden. Inmiddels hebben we meer dan 30 merken in het assortiment. En daar zijn we trots op!

Maar ook zijn we zelf overhemden gaan ontwerpen en produceren. Het merk Sleeve7 dress shirts bijvoorbeeld, dat zich kenmerkt door een collectie overhemden met extra lange mouw. Immers is de Nederlandse man, gemiddeld de langste man ter wereld. We kunnen dus met recht zeggen dat we de meest favoriete overhemden van Nederland in onze winkel hebben. Shirts die niet alleen wij leuk, mooi of fijn vinden, maar waarvan we nu al weten dat dat voor een hele grote groep mannen in Nederland geldt. 

We zijn benieuwd naar jouw mening

We durven zelf dus met recht te zeggen dat we de meest favoriete overhemden van Nederland in onze winkel hebben. Shirts die niet alleen wij leuk, mooi of fijn vinden, maar waarvan we nu al weten dat dat voor een hele grote groep mannen in Nederland geldt. Uiteraard houden we graag rekening met jouw wensen. We staan open voor alle suggesties. Dus heb jij een favoriet merk overhemden, laat het ons weten! Dan gaan wij zorgen dat die ook in deze winkel te verkrijgen zijn.

Heb je suggesties voor bepaalde ontwerpen of andere vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten via ons contactformulier of bel ons op 020-233 16 95. Dat vinden we leuk!

Mark & Sean

seanenmark

 

Post your comment

Overhemden.com