Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Kies het dessin

Kies het dessin Kies het dessin

Alle poloshirts met een dessin (of patroon). Vandaag de dag zijn poloshirts te vinden in allerlei soorten patronen of dessins. Van de gekste patronen en afbeeldingen naar een simpel "effen" polo. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een polo van te vinden. Denk maar eens aan die drukkerijen waar je een shirt heen kan brengen en ze er ter plekke een afbeelding op drukken. Hier vind je alle polo's met een streep, ruit of effen. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 203

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 203

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kies het dessin

Alle poloshirts met een dessin (of patroon). Vandaag de dag zijn poloshirts te vinden in allerlei soorten patronen of dessins. Van de gekste patronen en afbeeldingen naar een simpel "effen" polo. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een polo van te vinden. Denk maar eens aan die drukkerijen waar je een shirt heen kan brengen en ze er ter plekke een afbeelding op drukken. Hier vind je alle polo's met een streep, ruit of effen.

Poloshirts met dessin: lekker voor casual gebruik!

Wat is een dessin

Een dessin is niets anders dan een print of patroon dat op een poloshirt gedrukt wordt. Nu zijn ondershirts vaak enkel effen om te voorkomen dat je onder je overhemd rare strepen of afbeeldingen kan zien. Als je je poloshirt casual draagt kan er wel een print of patroon op zitten, lekker voor in de zomer.

Kies het dessin van je poloshirt online!

Ontwerpen dessins

poloshirts met een dessin. Oftewel poloshirts met patronen. Er bestaan ontzettend veel dessins voor op een poloshirt. Denk aan ruiten, strepen, effen of met een afbeeldingen. De klassieke poloshirts zijn vaak effen, omdat de meeste polo dragers houden van een fijne effen look. De meest voorkomende polo's in de herenmode zijn ook de effen shirts. Effen kan bijvoorbeeld zijn wit, blauw, grijs, zwart of rood. De effen shirts doen het altijd goed boven een spijkerbroek of chino. Andere veel voorkomende dessins zijn het ruitje of streepje. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verschillende dessins.

Poloshirts met opdruk heren

Ook een veel voorkomend iets is het poloshirt met opdruk. Vooral in Amerika is dit zeer populair. De gekste afbeeldingen worden op poloshirts gedrukt en casual gedragen. Kijk bijvoorbeeld maar naar mensen die een dagje naar het strand gaan en een casual poloshirt met print dragen. Deze draag je echter alleen als casual shirt. Voor een formeel poloshirts kiezen mensen vaker een effen variant.

Poloshirts dessin online kiezen? Kijk hier!

Dessin poloshirts online

Op deze pagina vindt u alle shirts met een ontwerp of printje. Koop eenvoudig dessin poloshirts online bij Overhemden.com. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze shirt adviseurs. Zo vindt u altijd het perfecte poloshirt.

Alle Dessin Poloshirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Kies het dessin is online te vinden op overhemden.com in: Kies het dessin in Amsterdam, Kies het dessin in Rotterdam, Kies het dessin in Den Haag, Kies het dessin in Utrecht, Kies het dessin in Eindhoven, Kies het dessin in Tilburg, Kies het dessin in Groningen, Kies het dessin in Almere, Kies het dessin in Breda, Kies het dessin in Nijmegen, Kies het dessin in Apeldoorn, Kies het dessin in Haarlem, Kies het dessin in Enschede, Kies het dessin in Arnhem, Kies het dessin in Amersfoort, Kies het dessin in Zaanstad, Kies het dessin in Den Bosch, Kies het dessin in Haarlemmermeer, Kies het dessin in Zwolle, Kies het dessin in Zoetermeer, Kies het dessin in Leiden, Kies het dessin in Maastricht, Kies het dessin in Dordrecht, Kies het dessin in Ede, Kies het dessin in Alphen aan den Rijn, Kies het dessin in Leeuwarden, Kies het dessin in Alkmaar, Kies het dessin in Emmen, Kies het dessin in Westland, Kies het dessin in Delft, Kies het dessin in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com