Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Korte Mouwen

Korte Mouwen Korte Mouwen

Poloshirts met korte mouwen van de beste merken voor heren. Op deze pagina vind je alle polo’s met korte mouw (ook wel short sleeve genoemd). Ideaal om bij warmer weer een mooi “poloshirt met korte mouwen" te dragen. Een poloshirt is sportief en chique. Poloshirts zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Polo’s met korte mouwen kunnen zowel business als casual gedragen worden. Lekker voor in de warmere maanden of als je veel moet bewegen. Kies uit alle soorten poloshirts met korte mouw. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 155

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 155

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Korte Mouwen

Poloshirts met korte mouwen van de beste merken voor heren. Op deze pagina vind je alle polo’s met korte mouw (ook wel short sleeve genoemd). Ideaal om bij warmer weer een mooi “poloshirt met korte mouwen" te dragen. Een poloshirt is sportief en chique. Poloshirts zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Polo’s met korte mouwen kunnen zowel business als casual gedragen worden. Lekker voor in de warmere maanden of als je veel moet bewegen. Kies uit alle soorten poloshirts met korte mouw.

Wat is een polo met korte mouw

Korte mouw is een benaming voor een poloshirt dat iedereen kent. Naast poloshirts heb je ook overhemden en T-shirts met korte mouw. De term “kort” slaat op het principe dat een mouw normaal gesproken lang is. Alhoewel het bij T-shirts en poloshirts juist de norm is. De meeste overhemden hebben een lange mouw, maar bij poloshirts zijn er meer poloshirts met korte mouw. Anders zou het poloshirt een longsleeve of lange mouwen polo heten.

Poloshirts met korte mouw: comfortabel, stijlvol en chique

Hoe draag je een poloshirt met korte mouwen?

Poloshirts met korte mouwen kan je op verschillende manieren dragen. Je kan kiezen om een wijd model te nemen zodat het lekker ruim zit, maar je kan ook kiezen om een model te nemen dat mooi op het lichaam aansluit en wat strakker zit. Mannen die een poloshirt met korte mouwen dragen, kiezen het vaakst voor comfort. Een poloshirt moet de gehele dag fijn zitten. Wij bieden de beste poloshirts aan. De meeste poloshirts zijn wat ruimer zodat je genoeg bewegingsruimte hebt en het comfortabel zit. Bedenk van te voren wat voor polo je wilt.

Poloshirts met korte mouw online

Voordelen poloshirts met korte mouw

Korte mouw poloshirts hebben een aantal voordelen ten opzichte van het normale poloshirt. Hieronder een lijstje met de belangrijkste voordelen:

 • Goed als alternatief voor het overhemd
 • Poloshirts ademen waardoor je minder zweet
 • Poloshirts met korte mouwen zijn een echte must-have voor elke man. Met de grote en gevarieerde selectie poloshirts met korte mouwen vind je immer de perfecte fit. Ons assortiment bestaat ook uit gestreepte/gekleurde/geprinte poloshirts met korte mouwen en uiteraard genoeg soorten polo's met korte mouwen.

Poloshirts zonder mouw

Poloshirts zonder mouw zijn er nog niet. Poloshirts kenmerken zich namelijk aan de stof (pique of jersey) en de kenmerkende boord. Poloshirts zonder mouw zullen ook niet stijlvol en chique zijn. T-shirts zonder mouw zijn er wel. Deze worden gebruikt voor onder een overhemd of trui, maar ook voor sporten.

polo's met korte mouw voor heren online verkrijgbaar

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Poloshirts met korte mouwen koop je online bij de webshop voor overhemden, t-shirts en Poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je poloshirt.

De beste poloshirts met korte mouwen eenvoudig online

Alle polo's met korte mouwen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste korte mouwen poloshirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Korte Mouwen Poloshirts • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Korte Mouwen is online te vinden op overhemden.com in: Korte Mouwen in Amsterdam, Korte Mouwen in Rotterdam, Korte Mouwen in Den Haag, Korte Mouwen in Utrecht, Korte Mouwen in Eindhoven, Korte Mouwen in Tilburg, Korte Mouwen in Groningen, Korte Mouwen in Almere, Korte Mouwen in Breda, Korte Mouwen in Nijmegen, Korte Mouwen in Apeldoorn, Korte Mouwen in Haarlem, Korte Mouwen in Enschede, Korte Mouwen in Arnhem, Korte Mouwen in Amersfoort, Korte Mouwen in Zaanstad, Korte Mouwen in Den Bosch, Korte Mouwen in Haarlemmermeer, Korte Mouwen in Zwolle, Korte Mouwen in Zoetermeer, Korte Mouwen in Leiden, Korte Mouwen in Maastricht, Korte Mouwen in Dordrecht, Korte Mouwen in Ede, Korte Mouwen in Alphen aan den Rijn, Korte Mouwen in Leeuwarden, Korte Mouwen in Alkmaar, Korte Mouwen in Emmen, Korte Mouwen in Westland, Korte Mouwen in Delft, Korte Mouwen in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com