Maat Poloshirts

Maat Poloshirts Maat Poloshirts

Hoe kies je nu de perfecte maat voor je poloshirt? Wij willen dat jij je goed voelt in je poloshirt. We zien dat mannen moeite hebben met het kiezen van het juiste poloshirt. Het shirt moet namelijk niet te strak zijn maar ook niet te los. Bij een polo gaat het er natuurlijk om dat het shirt lekker zit en je er goed in kan bewegen! Denk maar eens aan sporten waar poloshirts veel voor worden gebruikt. Als je aan het golfen bent wil je niet dat je poloshirt te kort is en omhoog kruipt. Helaas gebeurt dit wel snel bij een polo als je de verkeerde maat kiest. Kies daarom hier de perfecte maat uit voor je poloshirt! Lees meer...

Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Maat Poloshirts

Hoe kies je nu de perfecte maat voor je poloshirt? Wij willen dat jij je goed voelt in je poloshirt. We zien dat mannen moeite hebben met het kiezen van het juiste poloshirt. Het shirt moet namelijk niet te strak zijn maar ook niet te los. Bij een polo gaat het er natuurlijk om dat het shirt lekker zit en je er goed in kan bewegen! Denk maar eens aan sporten waar poloshirts veel voor worden gebruikt. Als je aan het golfen bent wil je niet dat je poloshirt te kort is en omhoog kruipt. Helaas gebeurt dit wel snel bij een polo als je de verkeerde maat kiest. Kies daarom hier de perfecte maat uit voor je poloshirt!

Poloshirt maten: het is van belang dat je de goede maat polo koopt!

Hoe bepaal je de juiste maat?

Wanneer je je maat wilt bepalen en niet zeker weet hoe dit moet, vraag dan om hulp. Een ander meet het sneller en meer secuur op. Het enige wat je nodig hebt is een centimeter. Een andere manier kan zijn om een goed passend poloshirt te pakken en om in de kraag te kijken wat de maat van je poloshirt is. Veel mannen weten wel welke maat poloshirt ze hebben. Onze specialisten kunnen voor jou je poloshirt maat bepalen aan de hand van de omvang van je borst, taille en lengte. Wees dus niet bang om er gewoon eens naar te vragen als je het niet zeker weet.

Poloshirts in alle maten vind je hier!

Online winkelen op basis van je maat

Het wordt steeds makkelijker om te winkelen op basis van de maat. Een simpele Google zoekactie "maat X poloshirts" geeft al een mooi resultaat. Het goede hieraan is dat je direct weet waar je aan toe bent. Het kan namelijk voorkomen dat online winkels sommige shirts alleen in bepaalde maten op voorraad hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat je gelijk krijgt wat je wilt!

Pasvormen van een poloshirt

Bij poloshirts zijn er in tegenstelling tot overhemden (maar) 3 verschillende pasvormen.

  • Regular fit: recht (tot licht getailleerd) model. Voor de wat forsere man die poloshirts meer casual draagt.
  • Slim fit: getailleerd model. Voor de slankere man die van een stroomlijn houdt.
  • Super slim fit: sterk getailleerd model. Voor de erg gespierde man (zandloper model) die van een sterk gestroomlijnde outfit houdt.

Persoonlijke service voor stijlvolle mannen

Poloshirts in alle verschillende soorten maten koop je online bij de webshop voor poloshirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden en hebben een ruime keuze uit de verschillende soorten poloshirts in elke maat! Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je poloshirt.

Poloshirts met de meest voorkomende maten eenvoudig online kopen

Alle verschillende soorten poloshirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste poloshirts in maat XS, S, M, L, XL of tot wel 4XL koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Bekijk de volgende Maat Poloshirts pagina's online

Post your comment

Overhemden.com