Recht model Poloshirts

Recht model Poloshirts Recht model Poloshirts

Recht model poloshirts speciaal voor mannen die niet van strakke, maar lekker ruime poloshirts houden. Op deze pagina zijn alle niet getailleerde (Recht model) poloshirts te vinden van de mooiste merken. Wanneer je een recht model poloshirt aanhebt, wil je dat het shirt lekker ruim om het lichaam zit. Poloshirts met een rechte pasvorm zijn geschikt voor elke gelegenheid. Als het warm is, is een poloshirt zeer geschikt als alternatief voor het overhemd. Poloshirts zijn casual, maar ook zakelijk. Alleen de beste regular fit polo's zijn goed genoeg. Kies uit alle recht modellen polo's voor een fantastische uitstraling. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 143

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 143

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Recht model Poloshirts

Recht model poloshirts speciaal voor mannen die niet van strakke, maar lekker ruime poloshirts houden. Op deze pagina zijn alle niet getailleerde (Recht model) poloshirts te vinden van de mooiste merken. Wanneer je een recht model poloshirt aanhebt, wil je dat het shirt lekker ruim om het lichaam zit. Poloshirts met een rechte pasvorm zijn geschikt voor elke gelegenheid. Als het warm is, is een poloshirt zeer geschikt als alternatief voor het overhemd. Poloshirts zijn casual, maar ook zakelijk. Alleen de beste regular fit polo's zijn goed genoeg. Kies uit alle recht modellen polo's voor een fantastische uitstraling.

Recht model poloshirts: heerlijk voor in de zomer

Bekijk alle soorten poloshirts voor heren:

 • Slim fit: geschikt voor slanke en atletische mannen.
 • Regular fit: geschikt voor mannen die van ruim zittende kleding houden.

Recht model poloshirts

Alle poloshirts op onze website zijn fantastisch. De Poloshirts zijn van hoge kwaliteit en van de beste merken. Een echt "recht model poloshirt" zit altijd lekker en behoudt de kwaliteit. Alle poloshirts staan garant voor kwaliteit. De recht model poloshirts zijn persoonlijk geselecteerd voor jou zodat wij weten dat de shirts goed zitten. Met een mooie regular fit polo onderscheidt jij je van je collega. Een recht model poloshirt houdt in dat de polo een rechte/normale pasvorm heeft. Het shirt vormt zich fijn om het lichaam.

poloshirts met een recht model online voor heren

Hoe onderscheidt de polo zich?

(Recht model) poloshirts zijn qua borst en buikomvang gelijk aan elkaar (in het Engels heet dit regular fit; regular=recht en fit=pasvorm), waardoor jouw figuur beter in het shirt uitkomt. Een recht model polo is casual maar toch zakelijk.

Een recht model polo uitkiezen

Maak gebruik van de filters op de website. Zo kun je filteren op talloze kenmerken, waaronder: de maat van de polo, het merk polo, de fit van het poloshirt, de kleuren van het poloshirt, etc. Als je jouw maat weet, maar niet zeker weet welke fit je nodig hebt, vraag het dan aan één van onze polospecialisten. Zij helpen je graag aan het juist poloshirt met een fijne, rechte pasvorm.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Poloshirts in een recht model uitvoering koop je online bij de Polo en Overhemdenspecialist van Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen poloshirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe Recht model poloshirt.

Recht model poloshirts online kopen

Alle regular fit poloshirts koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste recht model poloshirts en andere kleding koop je online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

recht model poloshirts voor heren online bij de polospecialist van nederland en belgie

Post your comment

Overhemden.com