Reviews

Danker Brand

Danker Brand

Date: 22 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooi en uitgebreid aanbod merken

TL Roosendaal

TL Roosendaal

Date: 20 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede website met ruime keuze, goed gedocumenteerde beschrijvingen.
    Snelle levering van producten die aan de verwachtingen voldoen. Ik hoef hiervoor niet meer naar een winkel en zoek en bestel op het moment dat het mij uitkomt.

Lennard

Lennard

Date: 18 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik heb een overhemd besteld en bleek ondanks het raadplegen van maattabel toch te groot. De onaangename verrassing kwam op het moment van retourneren. Ik moest de frankeerkosten zelf betalen. Die waren 6,95 EURO. Dat is voor mij een reden om hier nooit meer iets te bestellen. Dit kan echt niet meer in deze tijd.

Albert

Albert

Date: 15 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ben tevreden over overhemden.com .Prompte accurate levering van (intussen meerdere) p. Het gekochte is precies conform de info op de internetsite.het bespaart veel tijd omdat winkelbezoek overbodig is.Ook de prijzen zijn marktconform. De maatvoering is ook correct.

Leo

Leo

Date: 14 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke omschrijving product.Goeie kwaliteit prijs verhouding.

    Service en product bijtijds geleverd

René Broekman

René Broekman

Date: 14 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte levering, Eton, buitengewone overhemden...

Bertrand

Bertrand

Date: 12 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ruime keuze, snelle levering en hele mooie kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Machiels Eric

Machiels Eric

Date: 8 juni 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer tevreden van de 2 polo s alles goed en op tijd ontvangen

Roald

Roald

Date: 26 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Makkelijk bestellen en een mailtje van overhemden.com als ze verwachten dat een bestelling wat later is.

Colin

Colin

Date: 24 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Awesome store stocking great quality (and hard to find in my case) products.
    Phoned up the guys as my order was delayed (had to be ordered abroad) but arrived shortly thereafter.
    Grade A service , I will undoubtedly drop by some time to have a nose around the store.
    Informative addition to the packaging on informing on materials, weaves and care, even got a chocolate bar in the mix.
    Top marks all round...

Fred

Fred

Date: 14 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Klasse service. Proactieve houding klantenservice voorkomt retourzendingen en dus onnodige kosten. Win win. Afwijkende pasvorm werd netjes verwijderd en geld direct teruggestort. Compliment !

K. J. Amsterdam

K. J. Amsterdam

Date: 13 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Das pas service. Echte herenwinkel het is even zoeken voor je het ziet - je fietst er zo voorbij. Leuke medewerkers. Tip!

Toine

Toine

Date: 2 mei 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Telefonisch contact is mogelijk

Sander

Sander

Date: 29 april 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Uitgebreide keus en nauwkeurige beschrijving van de aangeboden overhemden maakt overhemden.com tot een van mijn favoriete winkels.

Freddy jacquemyn

Freddy jacquemyn

Date: 19 april 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Kwalitatief erg mooie hemden, degelijk, en perfect afgewerkt. Correcte verzending.

guido

guido

Date: 2 april 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • al enkele kwaliteits-- hemden gekocht stensstrom eton , 1 was te smal maar omruilen was geen probleem.
    hemden van over de 100 € stuk zouden toch beter in een kartonnen doosje gestoken worden voor transport in plaats van in een platriek zakje, indien je het besteld als cadeau .dit vind ik echt een storend iets aan de site

Rud

Rud

Date: 1 april 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • persoonlijk contact met de medewerker was pro-actief en heb ik zeer gewaardeerd

Roger

Roger

Date: 31 maart 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima webshop. Onprettig is dat ze soms herhaaldelijk blijven vragen of de maten juist zijn. Waarschijnlijk om het aantal retouren laag te houden.

Albert Damhof

Albert Damhof

Date: 26 maart 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel, heel prettig contact via de telefoon. Doen wat ze zeggen.
    Een volgende keer kies is deze winkel weer!

eagle john

eagle john

Date: 24 maart 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prettige winkel. Uitstekende behandeling, goede overhemden tegen een gunstige prijs.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 320

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 16
Post your comment

Overhemden.com