Klant winkelbeoordelingen

Fred

Fred

Date: 19 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goeie site en een zeer goede en prettige persoonlijke begeleiding tijdens koopproces.

Laurens

Laurens

Date: 19 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Fijne service. Ging iets met mijn betaling mis en werd direct contact met mij opgenomen. Ook werd ik geadviseerd over de juiste maat (wilde een ander merk dan gewoonlijk). Desondanks bleken de mouwen iets te klein. Retourneren wel omslachtig en is echt niet meer van deze tijd. Onhandig Word formulier invullen en geen retoursticker met een antwoordnummer (en dan gaat het me niet eens om het gratis versturen). Dat kan beter. Verder een fijne site en heel veel keuze.

M

M

Date: 16 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik heb de beste hulp en service bij overhemden.com gekregen.
    ZEER tevreden! Ik ga in de toekomst weer bij hun kleding kopen!

Marja

Marja

Date: 15 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke webwinkel. Mooie kwaliteit blouse. Snelle levering.

Jan

Jan

Date: 15 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle levering, ruime keuze, kwaliteit overhemden en wellicht in de nabije toekomst gepersonaliseerde overhemden te bestellen;-)

Marcel

Marcel

Date: 15 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede nazorg.

Tom Schrijvers

Tom Schrijvers

Date: 15 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Levering en kwaliteit zijn uitstekend

Ad

Ad

Date: 10 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Site moeilijk vindbaar. Verder alles in orde.

Marja Wegewij

Marja Wegewij

Date: 6 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke site, prachtig product. Helemaal katoen dat is niet vaak meer te krijgen.Snelle leveringen maten tabel werkt perfect.

Emile

Emile

Date: 4 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heb net mijn bij u bestelde hemd ontvangen en meteen uitgepakt en gepast. PERFECT!! De pasvorm en de stof. Het voelt allemaal heerlijk aan. U heeft er een klant bij.
    Hartelijk dank voor het helpen bij mijn keuze.
    Met hartelijke groet,Emile Frijns

Peter

Peter

Date: 29 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima overhemden. Duurde wel erg lang voor ze geleverd werden. Overigens wel gebeld hierover dat het langer duurde dan normaal.

Guus

Guus

Date: 28 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima geholpen bij het kiezen van een merk dat mij het beste zou passen. Is ook prima gelukt hartelijk dank !!!

Dirk

Dirk

Date: 25 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Levering prima, maar overhemd voldeed niet aan de verwachting. Retourneren moest ik even uitzoeken.

    Red. Bedankt Dirk voor je feedback we zullen het meenemen.Ons advies is om immer contact op te nemen. We helpen je dan ook graag persoonlijk om direct de juiste maat en pasvorm te vinden. En goed dat we nog even contact hebben gehad en dat het is opgelost.

Tobias

Tobias

Date: 24 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • perfect service.

Luuk

Luuk

Date: 22 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Kwaliteit blouse is perfect, alleen levering duurde langer dan vooraf verwacht (zondag besteld, donderdag in huis). wel ben ik in de tussentijd netjes geïnformeerd, daarentegen had ik natuurlijk liever een kortere levertijd gehad.

    Red. Bedankt Luuk voor je feedback we nemen dit zeker mee. Orders in het weekend duren heel soms wat langer ... fijn dat het is opgelost samen. Je hebt nu een fijn en vooral passend overhemd in huis!

Gordon in Lincoln

Gordon in Lincoln

Date: 22 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Wow great customer service 100% , I had trouble translating and ordered the wrong size shirt , This wasn't a problem because it was exchanged and refunded all within a week . I hope we do business again soon thankyou very much

Frank Juchters

Frank Juchters

Date: 19 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede snelle levering, producten van zeer goede kwaliteit. U word persoonlijk opgebeld indien een overhemd een afwijkende maat heeft (ander merk) dan de voorheen bestelde.. Zeer goede service. Blijf in de toekomst hier bestellen.

Rivchard Oerlemans

Rivchard Oerlemans

Date: 16 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Super advies! En eindelijk een klasse overhemd dat niet kriebelt!

Dmo

Dmo

Date: 16 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • snel geleverd, maattabel is correct, past als gegoten.
    Uitstekende kwaliteit, na het wassen hoeft het bijna niet gestreken te worden.

Dirk Speksnijder

Dirk Speksnijder

Date: 16 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer positief over product en verzending

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 150

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com