Reviews

Arend Huisman

Arend Huisman

Date: 25 februari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer prettige winkel. Uitstekende behandeling, goede overhemden tegen een gunstige prijs.

Mart

Mart

Date: 19 februari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snel en prima prijs

Bren

Bren

Date: 15 februari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie blouse en netjes verpakt afgeleverd met informatie over overhemden

John an der Kwaak

John an der Kwaak

Date: 3 februari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte afhandeling met als gevolg snellelevering

Hellie

Hellie

Date: 3 februari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Topservicetoen ik 2 verschillende maten gad besteld kreeg ik netjes een mail of dat ook de bedoeling was of dat ik mij misschien vergist had. Super meegedacht!

Erik

Erik

Date: 28 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Super winkel, snelle bezorging

Paul

Paul

Date: 28 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • snelle, nette levering : no surprises

Patriek

Patriek

Date: 27 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede filters op de site, zeer goede respons op e-mail met behulpzaam advies. Retour goed en snel behandeld.

Jan mensch

Jan mensch

Date: 27 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelheid van de bestelling is super. Echter is de kwaliteit nog bedenkelijk. Overhemd binnen gekregen waarbij aan de eene kant een manchet sluiting zit en de andere mouw knopen.. helaas heb ik het bonnetje al weg gedaan. (red. Dag Jan, stuur ons even een mailtje dan kijken we even wat we kunnen doen voor je)

Lars

Lars

Date: 27 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Eenvoudige en snelle bestelprocedure. Product voldoet aan de verwachtingen.

Van Campenhout

Van Campenhout

Date: 25 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Alles was top

YL

YL

Date: 22 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Helaas moest ik bijna 2 weken wachten voordat mijn overhemd werd bezorgd. Door vage redenen konden ze niet snel leveren binnen gestelde levertermijn. Echter de overhemd is netjes, zit en past prima. Mooie kleur ook. Tevreden over het product, niet over hoe ze met mijn bezorging zijn omgegaan.

    Red: bedankt voor je review. En alhoewel er soms een uitzondering bestaat leveren wij immer (natuurlijk) zo snel als mogelijk. Al overhemden specialist adviseren wij graag immet het *juiste* overhemd zodat de kwaliteit garant staat. Geniet ervan!

Tjoa

Tjoa

Date: 21 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede site om overhemden van diverse modellen uit te zoeken..

Wim

Wim

Date: 19 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima overhemd geleverd.
    Duurde wel even voordat het bezorgd werd, maar dat was begrijpelijk met de kerst en oud-en-nieuw drukte.
    Alleen zouden ze dan zelf wel even moeten aangeven dat er zoveel vertraging is. Nu moest ik er om vragen.
    Ik begrijp uit andere reviews, dat ze normaliter je goed op de hoogte houden, dus daar ga ik verder gewoon van uit.
    Maar uiteindelijk werd het overhemd supernetjes afgeleverd.
    De medewerkers van deze winkel zijn altijd correct en klantvriendelijk.

Peter

Peter

Date: 18 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Kwaliteit van de overhemden niks mis mee, gewoon goed. Zeer lange levertijd! Geen enkele terugkoppeling ontvangen met oorzaak van de vertraging en met datum van feitelijke levering. Slecht! (red. Rondom de feestdagen kunnen leveringen, soms een stuk, langer duren. Je hebt gelijk dat de communicatie rondom de vertraging beter had gekund)

Tom rotterdam

Tom rotterdam

Date: 1 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie kwaliteit en super snel geleverd. Aanrader!!

Martin Toet

Martin Toet

Date: 31 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Alles was perfect geregeld, vanaf de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelde artikel.Levering was netjes en op tijd.

Willy Vanlessen

Willy Vanlessen

Date: 24 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte levering ...

hb

hb

Date: 23 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte levering van de gevraagde producten!

Michel

Michel

Date: 18 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • goed product en snelle levering!

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 286

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15
Post your comment

Overhemden.com