Reviews

Sander

Sander

Date: 12 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel met snelle bezorging.
    Mogelijk eens een leuke actie erin gooien, want elke webshop heeft dezelfde shirts.
    Je zou je moeten onderscheiden. Acties of korting vindt iedereen leuk.

Steef

Steef

Date: 7 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed
    Behulpzam
    Grote sortering
    Kortom
    Prettig om bij U te shoppen

Wim

Wim

Date: 3 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Na telefonisch contact,bestelling geplaatst
    keurig verpakt

Michael

Michael

Date: 1 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel, zo nodig met persoonlijke telefonische hulp. Denken met je mee. Leveringen gaan vlot genoeg.

MartienJ

MartienJ

Date: 29 september 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede overhemden voor een nette prijs.

Alexander

Alexander

Date: 28 september 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Levering duurt redelijk lang (redactie: onze excuses voor de vertraging, in de meeste gevallen worden producten binnen 1-3 werkdagen geleverd en wij proberen leversnelheid continue te verbeteren)

Els1961

Els1961

Date: 20 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima assortiment, en snel en correct geleverd.

Ger Fiering

Ger Fiering

Date: 14 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en goede kwaliteit voor een kleine prijs

jan

jan

Date: 14 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • zeer klantvriendelijke en snelle gedeeltelijke levering.
    Zeer behulpzaam personeel!
    Prima gedaan, en zeer zeker aan te bevelen

Lucas

Lucas

Date: 5 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed winkel, veel overhemden, persoonlijk advies bij de winkel, eerlijk prijs.

Herman

Herman

Date: 30 juli 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Bij elke bestelling is er persoonlijke aandacht voor je order - ongekend in de tijd van de interntebestellingen!!

    Verder zijn het mooie overhemden voor een fatsoenlijke prijs.

Michel huget

Michel huget

Date: 27 juli 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • + = snel ontvangen & geen naalden in het hemd , maar wel knijpers = +
    - = reklame tijdens "facebook" = prijzen zijn dikwijls niet in overeenstemming met actuele prijzen
    - = prijzen meestal van de hoge kant, mogen wel wat lagere prijzen zijn , bv 1 kopen = 2e aan de helft van de prijs (-50%) ....

Christophe Cattoire

Christophe Cattoire

Date: 15 juli 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer goeie prijs en snelle levering!
    Veel keuze! Kortom heel tevreden

Stefan

Stefan

Date: 9 juli 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer ruime collectie, leuke aanbiedingen en goede service. Zou fijn zijn als hun winkel in Amsterdam wat groter zou zijn, zodat je ook daar wat meer kan passen.

steve

steve

Date: 16 juni 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • alles zeer correct verlopen en snelle levering ,

    eerste keer online winkelen voor hemden en dit is een aanrader !!

    zeer tevreden

Tomasz

Tomasz

Date: 15 juni 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Het product werd schadeloos en op tijd geleverd, maar… in een plastic zak! Ik vind het normaal als ik goedkope kleren van winkelketens koop, maar van de verpakking voor de overhemd die 80 euro kost verwacht ik wel wat meer. Ik heb al overhemden van hetzelfde merk eerder besteld bij een andere webshop en die kwamen in mooie dozen.

Bertrand Vael

Bertrand Vael

Date: 4 juni 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie kwaliteit en prima pasvorm.

Mike

Mike

Date: 18 mei 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed service en kwaliteit!

Luc

Luc

Date: 16 mei 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Great job! Zo blij als 'n kind!
    Ruime keuze, prima begeleiding en ook 'ns op tijd geleverd.
    'll Be back!

Jan

Jan

Date: 12 mei 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer goed advies vooraf en snelle levering, Ik ben een tevreden klant.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 262

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14
Post your comment

Overhemden.com