Klant winkelbeoordelingen

Onno

Onno

Date: 1 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede en ruime keuze. Niet helemaal up to date met de collecties van de merken. Wel hele goede service. Ik had 2 slim fit overhemden van Eton besteld en 1 contemporary fit. Werd direct gebeld met vraag of dat klopte en er werd direct verteld dat het laatste hemd 6 cm wijder is dan de slim fit modellen. Het hemd kon ik aan de telefoon ruilen. Goede service.

Bibi

Bibi

Date: 1 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Top kwaliteit, klantgericht en super service.

Bibi

Bibi

Date: 1 maart 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Top kwaliteit en super service.

Duco

Duco

Date: 23 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Voor de 2e keer overhemden besteld. Net als 1e bestelling tip-top kwaliteit en verzending. Werd zelfs nog gebeld om te checken of bestelde verschillende maten/pasvorm wel de bedoeling was. Uitgelegd dat ik twijfel met de standaard maten, kon ik mijn maten opgeven en werden de overhemden opgemeten en maten doorgegeven. Daarmee de perfecte keuze kunnen maken. Zo hoort het, klantvriendelijkheid & service. Online shoppen met "Personal touch"! Overhemden.com staat in mijn vaste voodschappenlijstje!

Hoornaert Peter

Hoornaert Peter

Date: 23 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Gewoon subliem en heel correct!

Paul

Paul

Date: 21 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Helaas niet zo'n goede ervaring. Levering van mijn bestelling duurde erg lang; 1 week ipv van de 1-2 dagen die op de site beloofd worden. En vervolgens bleken twee overhemden niet de juiste kleur te hebben. Toen ik hierover belde, was men niet erg onder de indruk en met moeite kon er een excuus vanaf. Uiteindelijk heeft men wel een kleine compensatie aangeboden, maar ik geloof niet dat ik hier nog eens wat bestel.

    [Red] Dag Paul, bedankt voor je bericht en beoordeling. Door een foutje in het systeem heb jij het juiste overhemd in de verkeerde kleur ontvangen. De foto bij het product gaf de foute kleur ook aan. De fout is (natuurlijk) onmiddelijk gecorrigeerd en we hebben telefonisch contact opgenomen. We maken het graag voor je in orde.

Dirk-Jan

Dirk-Jan

Date: 21 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed zakeleijke afhandeling. Min-puntje de wat lange en onvoorspelbare levertijd; zou vandaag besteld, morgen geleverd moeten zijn.

René

René

Date: 19 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Overhemden.Com, prachtige collectie overhemden.
    Bestellen gaat makkelijk levertijd en communicatie zijn prima.
    Ik zou er zo weer een overhemd bestellen!!!

Ronald

Ronald

Date: 10 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Overall: goed. Levertijd zou max 1 dag moeten zijn. Vandaag bestellen, overmorgen in huis.

John

John

Date: 9 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Geweldige collectie overhemden.
    Deskundige hulp.
    Super service.

Allard

Allard

Date: 9 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • De overhemden zijn van goede kwaliteit. Snelle levering. Goed telefonisch advies gekregen. De lengte van de mouwen zijn voor mouwlengte 7 wel wat aan de korte kant.

Jos Beulen

Jos Beulen

Date: 9 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle levering, correcte afandeling.

Marco

Marco

Date: 7 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed advies, een goede prijs en snelle verzending.

Molendijk

Molendijk

Date: 6 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Na het bestellen van de door mij gewenste overhemden contact gehad over de maatvoering, uiteindelijk op advies de maten aangepast en ze passen inderdaad perfect! Bedankt ! DAT is service.

John

John

Date: 4 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte service. Ook met omruilen. Top..

Verstappen

Verstappen

Date: 1 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede en snelle levering.

Carlo

Carlo

Date: 28 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Eindelijk een winkel waar ze mijn favoriete merk verkopen en een ruime sortering hebben.
    De levering was snel en correct.
    Was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik hier geshopd heb.
    Aanrader !

Mark

Mark

Date: 27 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heerlijke overhemden en een snelle service. Super, kom hier zeker terug.

Sunny

Sunny

Date: 25 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service, klantvriendelijk, snelle reactie en een maattabel die echt klopt!

Hans

Hans

Date: 25 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heerenzaak M om van te smullen.Hoort zegt het voort en maak U op voor een bezoek aan de winkel,die uitpuilt met al datgene in overhemden,waar een man van droomt.Enorm en fantastisch in merken ,kleuren etc.Mogen wij U snel begroeten?

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 123

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com