Klant winkelbeoordelingen

Arend

Arend

Date: 24 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service, snelle levering en persoonlijk contact als iets in backorder is.
    Kwaliteit van de overhemden is echt fantastisch, hiermee kun je je onderscheiden.
    Ga hier zeker vaker bestellen.

Etienne

Etienne

Date: 24 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Uitgebreide keuze met daarin veel selectie criteria wat het zoeken heel snel maakt als je weet wat je wil.
    Uiterst snelle en correcte levering.
    Een vraag is direct beantwoord.

Dorus

Dorus

Date: 22 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Uitstekende service.
    Professioneel verpakt.
    Goede kwaliteit.
    Levertijd is nog een uitdaging.

Bor

Bor

Date: 13 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Via de chat goed en snel geholpen met het vinden van de juiste maat en snit overhemden. De overhemden werden snel geleverd en pasten uitstekend.
    Goede service, snelle levering, ruime keus!

John Doe

John Doe

Date: 5 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Shirts komen niet overeen met de beschrijving. Non iron. Bleken niet mon iron te zijn. Wordt eerst niet geloofd. Daarna alleen korting mogelijk als ik weer nieuwe shirts bestel. Terwijl ik er net een paar shirts heb besteld die niet kloppen. Waardeloze after sales. Ze hebben veel, maar de service is pet.

    [Red. 25-6-17] Beste Dennis, de overhemden in kwestie zijn wel degelijk strijkvrij en dit wordt bevestigd door alle andere klanten en de leverancier zelf. Onze servicedesk weet niet meer zo goed wat anders nog te doen. We hebben je zelfs een korting aangeboden maar ook dit - zo lees ik - vind jij niet voldoende. Wij helpen alle klanten persoonlijk, bellen ze op, en proberen de best mogelijk service te bieden. Helaas lukt dat blijkbaar niet altijd. We wensen jou een fijn weekend. En hopelijk - met een glimlach - tot een volgende keer.

Nice Shirt

Nice Shirt

Date: 29 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • De persoonlijke service vind ik een topper, alsof je in een winkel door een medewerker wordt geholpen.
    Goed advies van de producten en prima levering én binnen de getelde tijd.
    Tevens is het aanbod uitgebreid

Emile

Emile

Date: 21 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Het online winkelen met behulp van de direkte chat is geweldig. Je wordt als man perfect naar het juiste hemd verwezen. Dat is m.n. zo gemakkelijk omdat wij niet zo bedreven zijn in winkelen. En je wordt heel rustig en kalm door je keuzes heengeloods.
    Voor mij een uitkomst. Zelfs bij het opmeten ,de eerste keer, werd ik geduldig geholpen
    Dikke pluim

Eric vegers

Eric vegers

Date: 21 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Geweldige service en zeer mooie producten van een topkwaliteit.

Karel

Karel

Date: 19 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service en levering van de juiste producten!

MvH

MvH

Date: 18 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima hulp gekregen bij het kiezen van de juiste pasvorm.

Sander

Sander

Date: 18 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Omdat de overhemden die ik had besteld niet paste heb ik ze geroutineerd, vervolgens ben ik keurig geholpen en heb ik overhemden ontvangen die wel passen. Ga zo door.

Leo

Leo

Date: 16 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik kreeg snel en deskundig advies over de te bestellen maat via de chat. En het overhemd was ook vlug in huis.prima service!
    Groeten Leo

Jorg

Jorg

Date: 15 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Wat een geweldige service kent dit bedrijf zeg. Dit kom je helaas niet veel meer tegen. Chapeau Overhemden.com!

    Werd na het doen van mijn bestelling netjes geattendeerd op het feit dat een van de maten afwijkend was binnen mijn bestelling. Dus op tijd gecorrigeerd. Daarnaast hebben ze alles op alles gezet om mijn bestelling voor half 6 op de post te krijgen terwijl ze mijn bestelling zelf net binnen hadden gekregen.

    Dank guys. Helemaal top.

iuliana sterea

iuliana sterea

Date: 13 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer tevreden, snelle levering, mooie kwaliteit overhemden. Ik zal zeker bij jullie nog bestellen.

Willem

Willem

Date: 13 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Top heel veel keus

MB

MB

Date: 13 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Het blousje is van goede kwaliteit en perfecte pasvorm. Heb hem gisteren met veel plezier gedragen op de bruiloft van een goede vriend. De levering ging ook prima. Enige puntje is dat het na het bestellen o duidelijk is wanneer het verstuurd gaat worden. Uiteindelijk na 4 dagen kreeg ik een mail dat het onderweg was.

Hans Hoog Stoevenbelt

Hans Hoog Stoevenbelt

Date: 28 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service en vooral mooie goede kwaliteit overhemd!

Stijn

Stijn

Date: 26 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer tevreden van de klantenservice. Snelle reactietijd, zelfs 'savonds. Zelden zo persoonlijk behandeld door een webwinkel, en de kwaliteit van de producten is prima.

    Vandaag mijn 2e bestelling geplaatst, en het zal niet de laatste zijn.
    Bedankt aan het team!

Rob

Rob

Date: 22 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • prima site, snelle levering, mooi assortiment

Bob dijkema

Bob dijkema

Date: 22 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle reactie van de klantenservice. Mooie en duidelijke website en goede levering!

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 170

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com