To checkout

Klant winkelbeoordelingen

Ronald

Ronald

Date: 10 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Overall: goed. Levertijd zou max 1 dag moeten zijn. Vandaag bestellen, overmorgen in huis.

John

John

Date: 9 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Geweldige collectie overhemden.
    Deskundige hulp.
    Super service.

Allard

Allard

Date: 9 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • De overhemden zijn van goede kwaliteit. Snelle levering. Goed telefonisch advies gekregen. De lengte van de mouwen zijn voor mouwlengte 7 wel wat aan de korte kant.

Jos Beulen

Jos Beulen

Date: 9 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle levering, correcte afandeling.

Marco

Marco

Date: 7 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed advies, een goede prijs en snelle verzending.

Molendijk

Molendijk

Date: 6 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Na het bestellen van de door mij gewenste overhemden contact gehad over de maatvoering, uiteindelijk op advies de maten aangepast en ze passen inderdaad perfect! Bedankt ! DAT is service.

John

John

Date: 4 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte service. Ook met omruilen. Top..

Verstappen

Verstappen

Date: 1 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede en snelle levering.

Carlo

Carlo

Date: 28 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Eindelijk een winkel waar ze mijn favoriete merk verkopen en een ruime sortering hebben.
    De levering was snel en correct.
    Was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik hier geshopd heb.
    Aanrader !

Mark

Mark

Date: 27 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heerlijke overhemden en een snelle service. Super, kom hier zeker terug.

Sunny

Sunny

Date: 25 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service, klantvriendelijk, snelle reactie en een maattabel die echt klopt!

Hans

Hans

Date: 25 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Heerenzaak M om van te smullen.Hoort zegt het voort en maak U op voor een bezoek aan de winkel,die uitpuilt met al datgene in overhemden,waar een man van droomt.Enorm en fantastisch in merken ,kleuren etc.Mogen wij U snel begroeten?

Liga

Liga

Date: 25 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede en snelle service

Miep

Miep

Date: 20 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • N.a.v. mijn bestelling van 2 verschillende merken overhemden, belde Mark, om me er op te attenderen dat het overhemd van Italiaanse snit waarschijnlijk te klein zou zijn in de maat die ik had opgegeven.
    Samen naar een oplossing gezocht en gevonden. Fijn, mensen die meedenken en professioneel advies geven.

Ernest

Ernest

Date: 18 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Groot en goed aanbod. Niet alleen superhippe, maar ook " normale" overhemden waar je als senior mee voor de dag kunt komen. Breed aanbod aan merken en maten. Prima service en vlotte levering. Eerste ervaring: drie hemden besteld en alle drie goed. Beter kan niet.

Richard

Richard

Date: 16 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Erg hulpvaardig en nauwgezet. Prettig contact.

Daan

Daan

Date: 16 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede en snelle service!

Piet

Piet

Date: 11 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • ze doen wat ze beloven

Ank

Ank

Date: 10 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prettige webwinkel. Mooi assortiment en duidelijke maatvoering. Kwaliteit van de overhemden is toppie. Ben er erg blij mee. Snelle verzending.

Etienne Stouten

Etienne Stouten

Date: 5 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Enorme en eenvoudige keuze.
    Was op zoek naar witte overhemden met een klassieke punt boord. Geen probleem. Eenvoudig te selecteren en groot aanbod.
    Mailtje om maten door te geven, en alles kwam voor elkaar.
    Aanrader.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 110

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout