Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Klant winkelbeoordelingen

Egon

Egon

Date: 26 november 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer overzichtelijk en goede keuzemogelijkheden.
    Het gesprek via de chat met de medewerker was uitstekend en de service zo mogelijk nog beter; omdat mijn bestelde overhemd niet op voorraad was is hij het magazijn ingedoken om te kijken welk shirt er wel op voorraad was in mijn maat en pasvorm. Uit de op voorraad zijnde kleur helaas geen keuze kunnen maken, dus is mijn oorspronkelijke bestelling blijven staan en wat later geleverd.

Brigitte

Brigitte

Date: 25 november 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service en snelle levering. Zeker positief.

Ferry

Ferry

Date: 18 november 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service

Bas

Bas

Date: 13 november 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede service en feedback op door mij verkeerd gekozen maten

Herman

Herman

Date: 3 november 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Hele goede service, zelfs persoonlijke aandacht nav mijn bestelling, top!

TieneDP

TieneDP

Date: 22 oktober 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ben zeer tevreden .Prachtig hemd ,goede kwaliteit en een vlugge bezorging.TOP

Willem

Willem

Date: 7 oktober 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Geweldige service en advies.En de kwaliteit van shirt is perfect.

Marco

Marco

Date: 7 oktober 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Na mijn eerste werd ik meteen per email benaderd (maandag avond, 23:40!) vanwege de verschillende maattabellen van de bestelde shirts. Na het doorgeven van mijn maten is de bestelling iets aangepast en vlot verstuurd.
    Dat is service - hier ga ik zeker vaker bestellen.

Ton

Ton

Date: 7 oktober 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Jammer het overhemd werd pas na 7 dagen geleverd. Kennelijk niet op voorraad.
    Moest er wel zelf aktie opnemen om te horen dat het langer zou duren. Maar keurig verpakt en verzonden

DJB

DJB

Date: 25 september 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service, attent op de consistentie van de bestelling (hebben alle overhemden dezelfde maatvoering), goede follow up. Kortom, uitstekende ervaring.

Rick

Rick

Date: 14 september 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Na een lange tijd opzoek geweest te zijn naar een passend overhemd, heb ik die eindelijk kunnen vinden dankzij de persoonlijke hulp van Overhemden.com, in het bijzonder Cliff.

Lizette

Lizette

Date: 6 juli 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Geweldige service.Persoonlijk contact bij latere levering of twijfel over b.v. de maat.
    Eindelijk een zaak gevonden die voldoende keuze heeft in "button down".

Arend

Arend

Date: 24 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service, snelle levering en persoonlijk contact als iets in backorder is.
    Kwaliteit van de overhemden is echt fantastisch, hiermee kun je je onderscheiden.
    Ga hier zeker vaker bestellen.

Etienne

Etienne

Date: 24 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Uitgebreide keuze met daarin veel selectie criteria wat het zoeken heel snel maakt als je weet wat je wil.
    Uiterst snelle en correcte levering.
    Een vraag is direct beantwoord.

Dorus

Dorus

Date: 22 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Uitstekende service.
    Professioneel verpakt.
    Goede kwaliteit.
    Levertijd is nog een uitdaging.

Bor

Bor

Date: 13 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Via de chat goed en snel geholpen met het vinden van de juiste maat en snit overhemden. De overhemden werden snel geleverd en pasten uitstekend.
    Goede service, snelle levering, ruime keus!

John Doe

John Doe

Date: 5 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Shirts komen niet overeen met de beschrijving. Non iron. Bleken niet mon iron te zijn. Wordt eerst niet geloofd. Daarna alleen korting mogelijk als ik weer nieuwe shirts bestel. Terwijl ik er net een paar shirts heb besteld die niet kloppen. Waardeloze after sales. Ze hebben veel, maar de service is pet.

    [Red. 25-6-17] Beste Dennis, de overhemden in kwestie zijn wel degelijk strijkvrij en dit wordt bevestigd door alle andere klanten en de leverancier zelf. Onze servicedesk weet niet meer zo goed wat anders nog te doen. We hebben je zelfs een korting aangeboden maar ook dit - zo lees ik - vind jij niet voldoende. Wij helpen alle klanten persoonlijk, bellen ze op, en proberen de best mogelijk service te bieden. Helaas lukt dat blijkbaar niet altijd. We wensen jou een fijn weekend. En hopelijk - met een glimlach - tot een volgende keer.

Nice Shirt

Nice Shirt

Date: 29 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • De persoonlijke service vind ik een topper, alsof je in een winkel door een medewerker wordt geholpen.
    Goed advies van de producten en prima levering én binnen de getelde tijd.
    Tevens is het aanbod uitgebreid

Emile

Emile

Date: 21 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Het online winkelen met behulp van de direkte chat is geweldig. Je wordt als man perfect naar het juiste hemd verwezen. Dat is m.n. zo gemakkelijk omdat wij niet zo bedreven zijn in winkelen. En je wordt heel rustig en kalm door je keuzes heengeloods.
    Voor mij een uitkomst. Zelfs bij het opmeten ,de eerste keer, werd ik geduldig geholpen
    Dikke pluim

Eric vegers

Eric vegers

Date: 21 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Geweldige service en zeer mooie producten van een topkwaliteit.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 182

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com