Reviews

Tom rotterdam

Tom rotterdam

Date: 1 januari 2019
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie kwaliteit en super snel geleverd. Aanrader!!

Martin Toet

Martin Toet

Date: 31 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Alles was perfect geregeld, vanaf de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelde artikel.Levering was netjes en op tijd.

Willy Vanlessen

Willy Vanlessen

Date: 24 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte levering ...

hb

hb

Date: 23 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en correcte levering van de gevraagde producten!

Michel

Michel

Date: 18 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • goed product en snelle levering!

Frans

Frans

Date: 14 december 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • ruime voorraad, snelle levering

Rene

Rene

Date: 27 november 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima hulp gekregen bij retourneren van te klein shirt. Helaas heb ik toen een verkeerd shirt gekocht maar dat ligt aan mij.

John

John

Date: 26 november 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima geholpen, ook bij retouren geen probleem! Prima aan de prijs. Levertijd is soms nog een aandachtspuntje.....

Bob

Bob

Date: 19 november 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Uitstekende telefonische ondersteuning
    Goede kwaliteit overhemd (Van Laack)
    ziet er goed uit en zit prettig.
    Snelle levering, prijs ietsje lager dan elders

Sander

Sander

Date: 12 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel met snelle bezorging.
    Mogelijk eens een leuke actie erin gooien, want elke webshop heeft dezelfde shirts.
    Je zou je moeten onderscheiden. Acties of korting vindt iedereen leuk.

Steef

Steef

Date: 7 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed
    Behulpzam
    Grote sortering
    Kortom
    Prettig om bij U te shoppen

Wim

Wim

Date: 3 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Na telefonisch contact,bestelling geplaatst
    keurig verpakt

Michael

Michael

Date: 1 oktober 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel, zo nodig met persoonlijke telefonische hulp. Denken met je mee. Leveringen gaan vlot genoeg.

MartienJ

MartienJ

Date: 29 september 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede overhemden voor een nette prijs.

Alexander

Alexander

Date: 28 september 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Levering duurt redelijk lang (redactie: onze excuses voor de vertraging, in de meeste gevallen worden producten binnen 1-3 werkdagen geleverd en wij proberen leversnelheid continue te verbeteren)

Els1961

Els1961

Date: 20 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima assortiment, en snel en correct geleverd.

Ger Fiering

Ger Fiering

Date: 14 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en goede kwaliteit voor een kleine prijs

jan

jan

Date: 14 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • zeer klantvriendelijke en snelle gedeeltelijke levering.
    Zeer behulpzaam personeel!
    Prima gedaan, en zeer zeker aan te bevelen

Lucas

Lucas

Date: 5 augustus 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed winkel, veel overhemden, persoonlijk advies bij de winkel, eerlijk prijs.

Herman

Herman

Date: 30 juli 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Bij elke bestelling is er persoonlijke aandacht voor je order - ongekend in de tijd van de interntebestellingen!!

    Verder zijn het mooie overhemden voor een fatsoenlijke prijs.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 271

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14
Post your comment

Overhemden.com