Riemen

Riemen Riemen

Geschiedenis van de leren riem
Riemen werden eeuwen geleden al gedragen en werd altijd al gezien als een mode accessoire voor mannen. Later werd de riem natuurlijk voornamelijk gedragen om de broek op zijn plek te houden. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Riemen

Geschiedenis van de leren riem
Riemen werden eeuwen geleden al gedragen en werd altijd al gezien als een mode accessoire voor mannen. Later werd de riem natuurlijk voornamelijk gedragen om de broek op zijn plek te houden.

Zwarte en bruine riemen
De meest populaire kleuren voor riemen zijn de kleuren zwart en bruin. Deze kleuren worden vaak gedragen, omdat formele en nette schoenen vaak ook zwart of bruin zijn en hier hoort een bijpassende riem bij. de kleur bruin kan variëren van Cognac bruin tot naturel bruin en alles daar tussen in.

Merken riemen
De riemen van onze merken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Onze riemen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer, zoals Toscaans leer. Onze merken proberen bij het looien van het leer, zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu, om geen onnodige schade toe te brengen.

Toscaans leer
Alle leren riemen van Profuomo zijn gemaakt van Toscaans leer. Toscane is niet alleen beroemd door de voortreffelijke wijn die er vandaan komt, maar ook door de uitstekende kwaliteit leer.

Verstelbare riemen
Riemen zijn altijd verstelbaar door een extra gaatje te maken in de riem. De riemen van onze merken zijn gemakkelijk korter te maken. De riemen van Profuomo kun korter gemaakt worden door het schroefje uit de gesp te halen, een stukje af te knippen en een nieuw gaatje te maken met een gaatjes tang. Vervolgens kan de gesp weer met het schroefje bevestigd worden.

Riemen online kopen
Alle riemen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie riemen voor heren. De beste riemen koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Riemen voor Heren • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com