Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Riemen

Riemen Riemen

Geschiedenis van de leren riem
Riemen werden eeuwen geleden al gedragen en werd altijd al gezien als een mode accessoire voor mannen. Later werd de riem natuurlijk voornamelijk gedragen om de broek op zijn plek te houden. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

40 per pagina

Onderdelen 1 tot 40 van totaal 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Riemen

Geschiedenis van de leren riem
Riemen werden eeuwen geleden al gedragen en werd altijd al gezien als een mode accessoire voor mannen. Later werd de riem natuurlijk voornamelijk gedragen om de broek op zijn plek te houden.

Zwarte en bruine riemen
De meest populaire kleuren voor riemen zijn de kleuren zwart en bruin. Deze kleuren worden vaak gedragen, omdat formele en nette schoenen vaak ook zwart of bruin zijn en hier hoort een bijpassende riem bij. de kleur bruin kan variëren van Cognac bruin tot naturel bruin en alles daar tussen in.

Merken riemen
De riemen van onze merken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Onze riemen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer, zoals Toscaans leer. Onze merken proberen bij het looien van het leer, zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu, om geen onnodige schade toe te brengen.

Toscaans leer
Alle leren riemen van Profuomo zijn gemaakt van Toscaans leer. Toscane is niet alleen beroemd door de voortreffelijke wijn die er vandaan komt, maar ook door de uitstekende kwaliteit leer.

Verstelbare riemen
Riemen zijn altijd verstelbaar door een extra gaatje te maken in de riem. De riemen van onze merken zijn gemakkelijk korter te maken. De riemen van Profuomo kun korter gemaakt worden door het schroefje uit de gesp te halen, een stukje af te knippen en een nieuw gaatje te maken met een gaatjes tang. Vervolgens kan de gesp weer met het schroefje bevestigd worden.

Riemen online kopen
Alle riemen zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie riemen voor heren. De beste riemen koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Riemen voor Heren • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Riemen is online te vinden op overhemden.com in: Riemen in Amsterdam, Riemen in Rotterdam, Riemen in Den Haag, Riemen in Utrecht, Riemen in Eindhoven, Riemen in Tilburg, Riemen in Groningen, Riemen in Almere, Riemen in Breda, Riemen in Nijmegen, Riemen in Apeldoorn, Riemen in Haarlem, Riemen in Enschede, Riemen in Arnhem, Riemen in Amersfoort, Riemen in Zaanstad, Riemen in Den Bosch, Riemen in Haarlemmermeer, Riemen in Zwolle, Riemen in Zoetermeer, Riemen in Leiden, Riemen in Maastricht, Riemen in Dordrecht, Riemen in Ede, Riemen in Alphen aan den Rijn, Riemen in Leeuwarden, Riemen in Alkmaar, Riemen in Emmen, Riemen in Westland, Riemen in Delft, Riemen in Venlo
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com