Super Slim Fit overhemden

Super Slim Fit overhemden Super Slim Fit overhemden

Super Slim Fit overhemden van de beste merken en voor de lucky few. Op deze pagina vind je alle zeer getailleerde - super slim fit - overhemden. De shirts hebben een zeer strakke pasvorm en sluiten nauw aan op het lichaam. Een complete collectie modieus, zeer getailleerde slim fit overhemden voor slanke mannen. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "super slim fit overhemden". Tip! Vraag immer even advies voor het aanschaffen van je eerste Super Slim Fit Shirt - tenzij je er al mee bekend bent. Zo vindt je altijd een passend extra slimfit if super slim fit heren shirt. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Super Slim Fit overhemden

Super Slim Fit overhemden van de beste merken en voor de lucky few. Op deze pagina vind je alle zeer getailleerde - super slim fit - overhemden. De shirts hebben een zeer strakke pasvorm en sluiten nauw aan op het lichaam. Een complete collectie modieus, zeer getailleerde slim fit overhemden voor slanke mannen. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "super slim fit overhemden". Tip! Vraag immer even advies voor het aanschaffen van je eerste Super Slim Fit Shirt - tenzij je er al mee bekend bent. Zo vindt je altijd een passend extra slimfit if super slim fit heren shirt.

Super Slim Fit Shirts: Voor de moderne man - Super Slim Fit - Extra Getailleerde Overhemden

Bekijk Alle Pasvormen voor Heren Overhemden

Super Slim Fit Overhemden

Onze winkel bevat de beste super slim fit overhemden voor onze klanten. Super Slim Fit Shirts van de beste merken en verstand van zaken. Een echt "super slim fit overhemd" is gemaakt om een zeer juist en zeer zeer getailleerde pasvorm te garanderen. Een synoniem van Super Slim Fit is ookwel de Extra Slim Fit.

Super Slim Fit = Extra Slim Fit

Super Slim Fit overhemden ogen zeer slank - een mooi super slim fit overhemd van een luxe stof zorgt dat je je onderscheidt in de massa. Een SuperSlimfit Shirt houdt in dat het overhemd een slanke, enorm strakke pasvorm heeft. Het overhemd sluit vaak overal strak aan en vormt nauw om je lichaam. Zorg ook immer dat je nog wat minimale ruimte over hebt (4-6 cm) om je middel zodat je kunt blijven bewegen.

Tips voor Super Slim Fit dragers

Super Slim Fit is erg verleidelijk. En sommige heren rekenen deze maat - net, net iets te snel aan als passend. Super Slim Fit is voor de zeer slanken onder ons of de breed gebouwde heren met een slanke taille. De marge rondom het shirt is vaak zeer zeer nauw. Besef wel dat een overhemd altij wat beweegruimte nodig heeft - zelfs als het helemaal aansluit bij het passen - als je een pak draagt of actief werkt is wat beweegruimte echt wel nodig.

Een beetje stretch

Veel Super Slim Fit Overhemden (of Extra Slim Fit Overhemden) hebben een beetje elastaan door de weving. Dit zorgt voor een lekker meebewegend hemdje en sluit het overhemd nog nauwer aan om het lichaam. Weet: elastaan lucht iets minder en sommige mensen zijn er een beetje allergisch voor.

Houd rekening met de krimp

Super Slim Fit shirts zitten wellicht helemaal goed in de winkel of tijdens het passen - maar houd rekening met 3-5% krimp van het shirt. Dit betekent in de meeste gevallen dat je 3-5 centimeter nog zult kwijtraken door heet wassen of de droger. In sommige gevallen kun je dan beter nét ietsjes groter kopen zodat het na een aantal keren wassen wel lekker zit.

Getailleerde overhemden zijn rond de taille ingenomen (in het engelse heet dit slim fit; slim=slank of dun en fit=pasvorm), waardoor het figuur beter uitkomt. Een super slim fit overhemd is stijlvol en modieus.

Super Slim Fit of Extra Slim Fit voor heren

Super Slim fit Overhemden online kopen

Het kopen van overhemden hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Maak gebruik van de filters in de linkerkolom om het juiste slim fit overhemd (normal slim fit, super slim fit en extra slim fit) te selecteren. Ons assortiment bevat de beste overhemden van vertrouwde nationale en internationale merken. Kwaliteit staat voorop. Zo kunt u filteren op talloze kenmerken, waaronder: boordmaat van het overhemd, lengte van het overhemd, mouwlengte van het overhemd, kleuren van het overhemd, de fit of pasvorm van het overhemd (in dit geval slim fit: extra slim fit, of super slim fit), etc. U rekent gemakkelijk af in onze webwinkel. En wanneer u vragen heeft helpen wij u graag persoonlijk.

Strak uitgevoerd en super slim-fitted shirts

Voor fanatieke slim fit shirt dragers is het strak uitgevoerde super slim fit overhemd een gewild kledingstuk waarmee je je persoonlijke looks nog krachtiger kunt neerzetten. Dat een mooi wit of blauw uitgesneden strak shirt populair is bij veel modieuze mannen is, is natuurlijk duidelijk. Je hebt ongetwijfeld meerdere slim-fit overhemden in je kledingkast. Als echte modeliefhebber ben je wel steeds op zoek naar nieuwe modellen die nog beter aansluiten bij jouw garderobe. Wij bieden een gevarieerde collectie hippe slim fit hemden en blouses: lekker nauw getailleerd van slim fit tot ultra slim fit: kortom zeer getailleerd (je bovenlijf is veel breder dan je taille). De nauwer sluitende slim fit shirtjes voor heren zijn een speciale en zeer modieuze uitvoering van het oude vertrouwde overhemde. Het strakke model sluit extra fraai om je bovenlichaam waardoor jouw looks nog beter tot hun recht komen.

"De extra slim fit overhemden voor heren als hippe smaakmaker!"

Een goede keuze: extra slim fit overhemden

Met een goed gekozen extra slim fit (of: sujper slim fit) overhemd voor heren heb je een echte smaakmaker te pakken. Er zijn verschillende uitvoeringen van de slimfit shirts met leuke items en kleurtjes zoals aansprekende details als manchetten, een moderne kraag of gekleurde knopen. De slim fit shirts uit onze collectie zijn niet voor niets van internationale topmerken en van bekende modelabels. Zij weten jou met unieke modellen super slim fit overhemden voor heren te inspireren tot het maken van vernieuwende keuzes die jouw eigenzinnige stijl nog origineler maken!

super-slim-fit

Wat is een Super Slim Fit overhemd?

Een super slim fit overhemd is een overhemd dat zeer zeer getailleerd is. Italiaanse overhemden hebben vaak een Slim Fit. Ben je iets forser of steviger gebouwd, dan is een overhemd met een slanke pasvorm (super slanke fit) misschien net iets te gewaagd. Je wilt er ook niet uit zien als een Michelin-mannetje. Maar misschien heb je juist wel een heel getraind lichaam en staat zo’n super slim fit hemd juist super strak. Maar meestal is het dus zo dat als je iets forser of steviger bent, je beter geen slim fit kan proberen. Een modern fit of custom fit overhemd is dan meer iets voor jou.

Extra Slim Fit of Super Slim Fit

Super strak en getailleerd

Een super slim fit overhemd is vrij strak en getailleerd. Deze is geschikt voor slanke heren. Als u slank bent maar een beginnend buikje heeft dan valt de 'slimme pasvorm' eigenlijk al af. Super slim fit overhemden zijn voor slanke (ook wel ranke) heren die zichzelf graag strak kleden. Tegenwoordig worden extra slim fit overhemden ook gemaakt van een beetje stretch (katoen met een % elastaan) waardoor een overhemd nog strakker om de taille valt en dus ook handig meebeweegt (de stof voelt er ook iets voller door aan)

Hoe weet ik of een overhemd super slim fit is?

Kijk eerst in de nek van het overhemd of er een label "Super Slim Fit" in geborduurd is. Maar er zijn ook andere manieren om een sterke slim fit overhemd te herkennen. Als je het overhemd op een tafel legt of voor je houdt, dan weet je dat je een slim fit overhemd hebt als de zijkant van het overhemd in het midden een curve, een ronding naar binnen heeft (het overhemd is dus in het midden het smalst).

Ook herken je een super slim fit overhemd aan de zoomen, de naden, aan de achterzijde. Bij een super slim fit overhemd ontstaan er aan de achterzijde altijd twee coupenaden, daar waar als het ware de stof aangetrokken is om de strakkere pasvorm te krijgen. Een super slim fit overhemd zonder coupenaden (uit 1 stuk) is dus minder makkelijk om te maken. De coupenaden zorgen ervoor dat het nog beter om je lichaam vormt - doch vinden niet alle super slim fit dragers dit het allermooiste.

Post your comment

Overhemden.com