Modern Fit Overhemden

Modern Fit Overhemden Modern Fit Overhemden

Modern fit overhemden van de beste merken. Op deze pagina vindt u alle licht getailleerde overhemden (modern fit, comfort fit of contemporary fit). De shirts hebben een licht getailleerde (moderne) pasvorm en sluiten netjes om uw lichaam aan. Een complete collectie modern fit overhemden voor mannen van deze tijd. Vind alle modern fit fit (of comfort fit) overhemden vertrouwd online. Alleen de beste internationale merken zijn goed genoeg. Zo vindt u altijd een passend modernfit heren shirt. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1129

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 1129

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Modern Fit Overhemden

Modern fit overhemden van de beste merken. Op deze pagina vindt u alle licht getailleerde overhemden (modern fit, comfort fit of contemporary fit). De shirts hebben een licht getailleerde (moderne) pasvorm en sluiten netjes om uw lichaam aan. Een complete collectie modern fit overhemden voor mannen van deze tijd. Vind alle modern fit fit (of comfort fit) overhemden vertrouwd online. Alleen de beste internationale merken zijn goed genoeg. Zo vindt u altijd een passend modernfit heren shirt.

Modern fit: A comfortable slightly tailored fit for modern men

Bekijk Alle Pasvormen voor Heren Overhemden

Modern Fit Overhemden

Onze winkel bevat de beste modern fit overhemden voor onze klanten. Modern fit overhemden van hoge kwaliteit. Persoonlijk geselecteerde overhemd merken met een modern fit (licht getailleerd). Een modern fit shirt heeft een pasvorm waarbij de omvang van de borst ietsjes groter is dan de taille streek (of de buik). De ratio tussen borst en buik is zo rond de 1.06 t/m 1.09 (slim fit is 1.10+ en regular fit is 1.02 t/m 1.06. Deze maten meet je het beste door een meetlint om je borst en taille te leggen. De verhouding krijg je door de twee getallen op elkaar te delen. Een modern fit is ontwikkeld voor een brede en sterke man die houdt van een lekker aansluitend en modern overhemd.

Herkomst van het woord modern fit

De term modern fit is een verzamelnaam voor de volgende woorden "Modern fit", "Licht getailleerd", "Comfit fit", "Contemporary fit" of "Fitted". In sommige gevallen wordt het "Tailored Fit" genoemd alhoewel deze term ook wordt gebruikt voor een echt aansluitende Body Fit. Een aantal jaren geleden werden overhemden veelal verkocht in een rechte pasvorm de "Regular Fit". Er kwam steeds meer vraag naar een meer getailleere (aangesloten) fit en parallel werd het maatwerk ontdekt dat ook een meer aansluitende vorm had. De term "Modern Fit" is toen verzonnen als een Moderne variant op de toenmalige pasvorm.

modern fit shirts voor heren

Modern fit overhemden online kopen

Het kopen van overhemden en shirts hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Maak gebruik van de filters in de linkerkolom om het juiste modern overhemd te selecteren (kies kleuren, boorden, manchetten). Ons assortiment bevat de beste modern overhemden van vertrouwde merken. Kwaliteit staat voorop. Zo kun je filteren op talloze kenmerken, waaronder: boordmaat van het overhemd, lengte van het overhemd, mouwlengte van het overhemd, kleuren van het overhemd, de fit of pasvorm van het overhemd (in dit geval modern fit), etc.

Modern en modern fit

Voor modieuze en moderne shirt dragers is het modern fit overhemd een gewild kledingstuk waarmee je je eigen looks en pasvorm nog krachtiger kunt neerzetten. Iedereen heeft zonder het te weten een aantal modern-fit overhemden in de kast. Als echte modeliefhebber ben je wel vaker op zoek naar nieuwe modellen die nog beter aansluiten bij jouw garderobe.

Daarom bieden wij een zeer uitgerbeide collectie hippe modern fit hemden en blouses voor heren: niet te getailleerd maar lekker aansluitend bij jouw lichaam. De modern fit shirtjes voor heren hebben een speciale en modieuze uitvoering. Het getailleerde model zorgt dat het overhemd lekker aangesloten zit en dicht bij het lichaam (met genooeg bewegingsruimte).

"De modern fit overhemden voor moderne mannen als unieke smaakmaker!"

Rien ne va plus!

Met een slim gekozen modern fit overhemd voor heren heb je een echt succesveerhaal te pakken. Het grote voordeel is: dat bijna 50% van alle overhemden tegenwoordig op een of andere manier getailleerd zijn en dus in de categorie modern fit vallen. Je hebt dus lekker veel keus! En naast de pasvorm kun je spelen met ontwerp, manchetten, kleuren en trims. De modern fit shirts uit onze collectie zijn niet voor niets van internationale topmerken en labels.

Een licht getailleerde fit voor heren met een modern fit pasvorm

Wat is een modern fit overhemd?

Een modern fit overhemd is een overhemd dat heel licht getailleerd is. Getailleerd betekent dat de taille-lijn is ingenomen en daarmee smaller is dan de borststreek. Bij een modern fit overhemd is er een lichte taillering (of heel heel licht). Een Slim fit overhemd asl voorbeeld is al veel meer getailleerd. Alle overhemden van weleer hadden een "reguliere" fit - tegenwoordig zijn daar modern fit ontwerpen aan toegevoegd voor de slankere man. Ben je iets forser of steviger gebouwd, dan is een overhemd met een slanke pasvorm (slanke fit) misschien net iets te gewaagd en kom je dus uit bij een "regular fit" of een "modern fit". Maar meestal is het dus zo dat als je iets forser of steviger bent (maar niet direct dik), je beter geen slim fit kan proberen en de modern fit de beste keus is.

Kenmerken van een modern fit

De modern fit biedt een heerlijk draagcomfort en voldoende bewegingsruimte en heeft de volgende kenmerken.

 • modern fit biedt een aangesloten pasvorm rond de borst en mouwen
 • goed draagcomfort met volgende bewegingsruimte
 • taille smaller dan bij de borst (taps, getailleerd model)

modern fit en Classic Fit overhemden

Persoonlijke service voor mannen met stijl

Kleding en overhemden met een modern fit koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit en merken aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons immer voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd.

Modern fit online kopen

Alle modern fit shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste modern fit shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

Post your comment

Overhemden.com