Slim Fit

Slim Fit Slim Fit

Slim fit overhemden van de beste merken. Op deze pagina vind je alle getailleerde - slim fit - overhemden. De shirts hebben een strakke pasvorm en sluiten nauw aan op het lichaam. Een complete collectie modieus, getailleerde slim fit overhemden voor slanke mannen. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "slim fit overhemden". Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Zo vindt u altijd een passend slimfit heren shirt. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 594

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 594

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Slim Fit

Slim fit overhemden van de beste merken. Op deze pagina vind je alle getailleerde - slim fit - overhemden. De shirts hebben een strakke pasvorm en sluiten nauw aan op het lichaam. Een complete collectie modieus, getailleerde slim fit overhemden voor slanke mannen. Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van "slim fit overhemden". Alleen de beste merken zijn goed genoeg. Zo vindt u altijd een passend slimfit heren shirt.

Slim fit shirts: Voor de moderne man - slim fit getailleerde overhemden

Bekijk Alle Pasvormen voor Heren Overhemden

Slim fit overhemden
Onze winkel bevat de beste slim fit overhemden voor onze klanten. Slim fit overhemden van hoge kwaliteit en van de beste merken. Een echt "slim fit overhemd" is gemaakt om een zeer juist en getailleerde pasvorm te garanderen. Persoonlijk geselecteerde overhemd merken met de beste slim fit overhemden.

Slim Fit overhemden ogen lekker slank - een mooi slim fit overhemd van een luxe stof zorgt dat je je onderscheidt in de massa. Een Slimfit shirt houdt in dat het overhemd een slanke, iets strakke pasvorm heeft. Heft overhemd hoeft niet overal strak aan te sluiten, maar het vormt lekker om het lichaam. Zorg ook immer dat je nog wat ruimte over hebt (4-8 cm) om je middel zodat je kunt blijven bewegen.

Getailleerde overhemden zijn rond de taille iets ingenomen (in het engelse hete dit slim fit; slim=slank of dun en fit=pasvorm), waardoor het figuur beter uitkomt. Een slim fit overhemd is stijlvol en modieus.

Slim fit overhemden kopen

Slim fit overhemden online kopen
Het kopen van overhemden hebben wij zo makkelijk mogelijk gemaakt. Maak gebruik van de filters in de linkerkolom om het juiste slim fit overhemd (normal slim fit, super slim fit en extra slim fit) te selecteren. Ons assortiment bevat de beste overhemden van vertrouwde nationale en internationale merken. Kwaliteit staat voorop. Zo kunt u filteren op talloze kenmerken, waaronder: boordmaat van het overhemd, lengte van het overhemd, mouwlengte van het overhemd, kleuren van het overhemd, de fit of pasvorm van het overhemd (in dit geval slim fit: extra slim fit, of super slim fit), etc. U rekent gemakkelijk af in onze webwinkel. En wanneer u vragen heeft helpen wij u graag persoonlijk.

Strak uitgevoerd en slim-fitted shirts
Voor fanatieke slim fit shirt dragers is het strak uitgevoerde slim fit overhemd een gewild kledingstuk waarmee je je persoonlijke looks nog krachtiger kunt neerzetten. Dat een mooi wit of blauw uitgesneden strak shirt populair is bij veel modieuze mannen is, is natuurlijk duidelijk. Je hebt ongetwijfeld meerdere slim-fit overhemden in je kledingkast. Als echte modeliefhebber ben je wel steeds op zoek naar nieuwe modellen die nog beter aansluiten bij jouw garderobe. Wij bieden een gevarieerde collectie hippe slim fit hemden en blouses: lekker nauw getailleerd van slim fit tot ultra slim fit: kortom zeer getailleerd (je bovenlijf is veel breder dan je taille). De nauwer sluitende slim fit shirtjes voor heren zijn een speciale en zeer modieuze uitvoering van het oude vertrouwde overhemde. Het strakke model sluit extra fraai om je bovenlichaam waardoor jouw looks nog beter tot hun recht komen.

"De slim fit overhemden voor heren als hippe smaakmaker!"

Een goede keuze: slim fit overhemden
Met een goed gekozen slim fit overhemd voor heren heb je een echte smaakmaker te pakken. Er zijn verschillende uitvoeringen van de slimfit shirts met leuke items en kleurtjes zoals aansprekende details als manchetten, een moderne kraag of gekleurde knopen. De slim fit shirts uit onze collectie zijn niet voor niets van internationale topmerken en van bekende modelabels. Zij weten jou met unieke modellen slim fit overhemden voor heren te inspireren tot het maken van vernieuwende keuzes die jouw eigenzinnige stijl nog origineler maken!

slim-fit

Wat is een Slim Fit overhemd?
Een slim fit overhemd is een overhemd dat heel getailleerd is. Italiaanse overhemden hebben vaak een Slim Fit. Ben je iets forser of steviger gebouwd, dan is een overhemd met een slanke pasvorm (slanke fit) misschien net iets te gewaagd. Je wilt er ook niet uit zien als een Michelin-mannetje. Maar misschien heb je juist wel een heel getraind lichaam en staat zo’n slim fit hemd juist super strak. Maar meestal is het dus zo dat als je iets forser of steviger bent, je beter geen slim fit kan proberen. Een modern fit of custom fit overhemd is dan meer iets voor jou.

De beste merken slim fit overhemden

Vrij strak en getailleerd
Een slim fit overhemd is vrij strak en getailleerd. Deze is geschikt voor slanke heren. Als u slank bent maar een beginnend buikje heeft dan valt de 'slimme pasvorm' eigenlijk al af. Slim fit overhemden zijn voor slanke (ook wel ranke) heren die zichzelf graag strak kleden. Tegenwoordig worden slim fit overhemden ook gemaakt van een beetje stretch (katoen met een % elastaan) waardoor een overhemd nog strakker om de taille valt en dus ook handig meebeweegt (de stof voelt er ook iets voller door aan)

Hoe weet ik of een overhemd slim fit is?
Kijk eerst in de nek van het overhemd of er een label "Slim Fit" in geborduurd is. Maar er zijn ook andere manieren om een slim fit overhemd te herkennen. Als je het overhemd op een tafel legt of voor je houdt, dan weet je dat je een slim fit overhemd hebt als de zijkant van het overhemd in het midden een curve, een ronding naar binnen heeft (het overhemd is dus in het midden het smalst).

Ook herken je een slim fit overhemd aan de zoomen, de naden, aan de achterzijde. Bij een slim fit overhemd ontstaan er aan de achterzijde altijd twee coupenaden, daar waar als het ware de stof aangetrokken is om de strakkere pasvorm te krijgen. Een slim fit overhemd zonder coupenaden (uit 1 stuk) is dus minder makkelijk om te maken. De coupenaden zorgen ervoor dat het nog beter om je lichaam vormt - doch vinden niet alle slim fit dragers dit het allermooiste.

Slim Fit Overhemden • Persoonlijke Service • Overhemden.com

Post your comment

Overhemden.com