Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Uitstekende beoordelingen
Persoonlijke service
Gratis verzenden NL&BE > 50€
14 dagen bedenktijd

Seidensticker

Seidensticker Seidensticker

Seidensticker overhemden zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen kwaliteit en comfort te kunnen bieden. De overhemden van Seidensticker zijn al tientallen jaren een waar begrip. De collectie hemden bestaat uit shirts geschikt voor elke gelegenheid. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste "Seidensticker overhemden". Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van Seidensticker overhemden. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Modern Fit (de nieuwe naam voor Splendesto Regular Fit), Comfort Fit, Tailored Fit (de nieuwe naam voor Schwarze Rose Slim fit), Slim Fit (de nieuwe naam voor Uno Super-Slim) en X-slim (de nieuwe zeer sterk getailleerde collectie). Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 300

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 300

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Seidensticker

Seidensticker overhemden zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen kwaliteit en comfort te kunnen bieden. De overhemden van Seidensticker zijn al tientallen jaren een waar begrip. De collectie hemden bestaat uit shirts geschikt voor elke gelegenheid. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste "Seidensticker overhemden". Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van Seidensticker overhemden. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Modern Fit (de nieuwe naam voor Splendesto Regular Fit), Comfort Fit, Tailored Fit (de nieuwe naam voor Schwarze Rose Slim fit), Slim Fit (de nieuwe naam voor Uno Super-Slim) en X-slim (de nieuwe zeer sterk getailleerde collectie).

Seidensticker:  kwaliteit en comfort voor iedere man

Voor liefhebbers van Seidensticker overhemden
De Duitse overhemden fabrikant is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in Europa. “Seidensticker overhemden” zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verkrijgbaar in verschillende pasvormen als regular fit, slim fit en super slim fit (met een lichte stretch). Seidensticker shirts van hoogwaardige kwaliteit en bovendien zijn de meeste overhemden strijkvrij (non-iron)!

Seidensticker

Het perfecte overhemd voor iedere man
Om elke man te kunnen voorzien van het perfecte overhemd, hanteert Seidensticker vier collecties. De collecties hebben specifieke en unieke kenmerken en verschillende pasvormen zodat elke man voorzien kan worden van het ideale overhemd. Door het ontwikkelen van hele specieke pasvormen is er eigenlijk immer voor iedere man een goed overhemd te vinden. Blouses met een borstoomvang (bij maat 40) van 108cm regular fit, 102cm slim fit, 98cm super slim fit en 94cm extra /ultra slim fit. Voor iedere gelegenheid is wel een Seidensticker overhemd te bedenken of dit nu casual of zakelijk is. Als 1 van de allergrootste kleding en met name overhemd producten ter wereld mag Seidensticker zich bij uitstek een internationaal of liever globaal merk noemen.

 

SeidenSticker: Duitse kwaliteit - vertrouwde shirts

Seidensticker introduceert in 2017 nieuwe pasvormen

Seidensticker heeft de collectie overhemden in 2017 aangepast. Nieuwe pasvormen zijn geintroduceerd én bestaande namen zijn aangepast.

Seidensticker Comfort Fit overhemden: een wijde pasvorm
De overhemden uit de Comfort Fit collectie hebben een heerlijk wijde pasvorm. De comfort fit hemden zijn niet getailleerd en volledig gemaakt voor optimaal draagcomfort. Deze collectie is verkrijgbaar tot en met boordmaat 54. In alle kleuren. Bijna de gehele collectie Comfort Fit is bovendien strijkvrij.

Seidensticker Modern Fit overhemden: een licht-getailleerde pasvorm
De Seidensticker Modern Fit overhemden hebben een licht getailleerde pasvorm. De collectie Seidensticker Modern Fit werd vroeger Seidensticker Splendesto genoemd. De modern fit overhemden zijn licht getailleerd. Hierdoor zitten ze fijn, maar geven ze ook een licht getailleerd effect. De collectie Seidensticker modernfit is verkrijgbaar tot en met boordmaat 54. De uitgebreide Modern Fit collectie is te verkrijgen in alle kleuren. Ook is de collectie volledig strijkvrij.

Seidensticker Tailored Fit overhemden: een getailleerde pasvorm
De Seidensticker Tailored Fit overhemden hebben een getailleerde pasvorm. De collectie Tailored Fit werd vroeger Schwarze Rose genoemd. De gehele collectie Seidensticker Tailored Fit is sterk getailleerd. Gemaakt voor de getrainde en slanke man. De collectie Tailored Fit is verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te strijken (easy-iron)

Seidensticker Slim Fit overhemden: een sterk getailleerde pasvorm
De Seidensticker Slim Fit overhemden hebben een sterk getailleerde pasvorm. De collectie Slim Fit werd vroeger ook wel Uno Super Slim Fit genoemd. De naam zegt het al: deze overhemden zijn zeer getailleerd. Alleen voor de echt slanke en getrainde man. De collectie Slim Fit is zeer divers. Alle maten en kleuren zijn verkrijbaar. Bovendien zijn de shirts easy-iron en zitten in veel overhemden een beetje stretch.

Seidensticker X-Slim Fit overhemden: een zeer sterk getailleerde pasvorm
Seidensticker X-slim fit is het nieuwe parade paardje van Seidensticker. Een geoptimaliseerde super slim fit pasvorm, ook wel X-Slim Seidensticker genoemd, voor de gespierde man. Deze overhemden hebben een zeer sterke taillering van meer dan 20 centimeter ten opzichte van borst en buik. Alleen geschikt voor mannen met een sixpack! De collectie X-Slim Fit bestaat uit een diversiteit aan overhemden met een beetje stretch erin. Zo kan dit optimaal op het lichaam gedragen worden.

De oude Seidensticker pasvormen:

 • Seidensticker Splendesto overhemden: regular fit (dit heet nu modern fit)
  De overhemden uit de Splendesto collectie hebben een regular fit pasvorm. De hemden zijn normaal getailleerd en geperfectioneerd voor een ideaal draagcomfort. Een aantal overhemden binnen de collectie zijn verkrijgbaar is extra grote maten en gaan zelfs tot boordmaat 54. Elk splendesto overhemd is bovendien strijkvrij.
 • Seidensticker Schwarze Rose overhemden: slim fit (dit heet nu tailored fit)
  Bij de moderne, maar toch ook traditionele Schwarze Rose overhemden ligt de nadruk op stijl en de hemden hebben een slim fit pasvorm (getailleerd). De collectie wordt bestempeld als exclusief. Ook de overhemden in deze collectie zijn strijkvrij. De premium overhemden hebben een speciale zwarte roos, linksonder op het overhemd gedrukt.
 • Seidensticker Uno overhemden: regular fit (dit heet nu comfort fit)
  Met een regular fit pasvorm zijn de Uno overhemden een variant op de Splendesto overhemden.  De shirts hebben een rechte pasvorm en geschikt voor meerdere gelegenheden. De Uno overhemden zijn gemakkelijk te strijken (easy iron).
 • Seidensticker Uno super slim overhemden: super slim fit (dit heet nu slim fit)
  Overhemden met een lichte stretch en een extra getailleerde pasvorm (super slim fit) vallen onder de Uno Super Slim collectie. De meeste Uno Super Slim hemden zijn strijkvrij.

Seidensticker: kwaliteit en betrouwbaarheid
De hemden van Seidensticker zijn geproduceerd met passie voor mode en gevoel voor stijl. Dit is terug te zien in de kwaliteit van de overhemden, want deze worden gemaakt met vakmanschap en de beste stoffen. Je kunt altijd vertrouwen op de uitstekende overhemden van Seidensticker. 

Seidensticker overhemden - hemden mannen

De beste merken en de beste overhemden
Wij hebben voor jou de beste merken geselecteerd en van die beste merken ook weer de beste overhemden. Want alleen het beste is goed genoeg. Het resultaat is een verzameling van merken die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment.

Persoonlijke service voor mannen met stijl
De hemden van Seidensticker koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd.

Hemden voor heren seiden sticker duitsland

Oliver Gerd Seidensticker
Iedere liefhebber van overhemden en blouses herkent de collecties van de shirtmaker Oliver Gerd Seidensticker onmiddelijk als kwaliteit. Seidensticker is één van Europa 's grootste hemdenfabrikanten, met een collectie die men terug ziet in grote modesteden zoals London, New York, Rome, Parijs en Budapest. Oliver Gerd Seidensticker heeft een passie voor zijn werk en dat herken je in de Uno collectie.

Seindesticker kwaliteit
Authenticiteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Seidensticker. Met een shirt of blouse van Seidensticker ervaar je een gevoel van stijl en actief zijn. De prachtige en hoogwaardige materialen stralen een bepaalde klasse uit die het Seidensticker recht aan doet.

Seidensticker overhemden worden al jaren verkocht door het merk in 1919 is opgericht door Walter Seidensticker. Het merk werd later na jaren en jaren door de twee zoons Seidensticker overgenomen. De 3e generatie maakte het tot het succesvolle merk dat het vandaag de dag is. Het Duitse label heeft al veel bereikt in de laatste eeuw: de shirts van het merk zijn zo populair, dat deze in Duitsland door 1 op de 3 mannen worden gedragen. In de Seidensticker collectie kun je speciale business overhemden vinden, maar natuurlijk ook trendy modellen voor in je vrije tijd. Seidensticker overhemden zijn niet meer weg te denken uit de internationale herenmode.

De beste Seidensticker overhemden eenvoudig online kopen
Alle Seidensticker shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie overhemden voor heren. De mooiste Seidensticker overhemden koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit.

 

1000+ SEIDENSTICKER overhemden - Seidensticker Shirts

Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

Overhemden.com