Seidensticker Splendesto Overhemden

Seidensticker Splendesto Overhemden Seidensticker Splendesto Overhemden

Seidensticker Splendesto overhemden zijn met uiterste zorg ontwikkeld om mannen echte kwaliteit en comfort te kunnen bieden. Met een shirt of blouse uit de Splendesto collectie ervaar je een gevoel van stijl. Prachtige materialen die klasse uitstralen. "Splendesto" heeft een regular fit en is dus niet/weinig getailleerd met een taille maat van 112 cm in boordmaat 40. Splendesto kenmerkt zich door inspirerende details en een easy-iron finish. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Splendesto (regular fit), Schwarze Rose (slim fit), Uno (regular fit), Uno Super-Slim (super slim fit). Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seidensticker Splendesto Overhemden

Seidensticker Splendesto overhemden zijn met uiterste zorg ontwikkeld om mannen echte kwaliteit en comfort te kunnen bieden. Met een shirt of blouse uit de Splendesto collectie ervaar je een gevoel van stijl. Prachtige materialen die klasse uitstralen. "Splendesto" heeft een regular fit en is dus niet/weinig getailleerd met een taille maat van 112 cm in boordmaat 40. Splendesto kenmerkt zich door inspirerende details en een easy-iron finish. De verschillende collecties van Seidensticker zijn Splendesto (regular fit), Schwarze Rose (slim fit), Uno (regular fit), Uno Super-Slim (super slim fit).

"Splendesto: comfort/regular fit en een eigen stijl met draagcomfort"

Seidensticker Splendesto overhemden zijn met uiterste zorg gemaakt om mannen kwaliteit en comfort te kunnen bieden. De overhemden zijn al tientallen jaren een waar begrip. Splendesto is al jarenlang een trots collectie lid met een unieke eigen identiteit.

Splendesto

Splendesto eigenschappen: regular fit

De collectie Splendesto heeft een regular fit (comfort fit) pasvorm met een gemiddelde taille omvang van 112 centimeter (in geval van boordmaat 40). De Splendesto "Regular fit" geeft een redelijk recht model aan (regular) met geen/weinig taillering. De overhemden zijn easy-iron (makkelijk te strijken en gemaakt van 100% katoen. .

De collectie hemden bestaat uit shirts geschikt voor elke gelegenheid. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste "Seidensticker Splendesto overhemden". Overhemden.com is een vertrouwde online winkel voor het kopen van Splendesto overhemden.

Splendesto overhemden

Bij de moderne, maar toch ook traditionele Splendesto overhemden ligt de nadruk op stijl en de hemden hebben een regular pasvorm (niet getailleerd) die men ook wel comfort fit noemt. De collectie wordt bestempeld als gangbaar en bevat leuke en moderne ontwerpen voor de moderne man. Ook de overhemden in deze collectie zijn easy iron (makkelijk strijkbaar). De hemden zijn normaal getailleerd en geperfectioneerd voor een ideaal draagcomfort. Een aantal overhemden binnen de collectie zijn verkrijgbaar is extra grote maten en gaan zelfs tot boordmaat 54.

Spendesto overhemden

Oliver Gerd Seidensticker

Het is voor Oliver Gerd Seidensticker van belang dat als zijn klanten de Splendesto collectie als plezierig ervaren. Immer genieten van het draagcomfort dat het merk recht aan doet. De Splendesto collectie laat de drager een geheel eigen stijl ontwikkelen.Toch heeft de Seidensticker Splendesto collectie ook genoeg mogelijkheden om een casual beeld te schetsen. Neem eens een kijkje bij de fraaie collectie, zodat je zelf kunt zien waarom deze ontwerper bij de top drie van de wereld hoort.

Comfort en kwaliteit: Splendesto

Comfort en kwaliteit zijn de kernwaarden van de Splendesto collectie. Met een shirt of blouse van Splendesto ervaar je een gevoel van stijl. De prachtige en hoogwaardige materialen stralen een bepaalde klasse uit die de Seidensticker Splendesto collectie recht aan doet.

Comfort fit Splendesto

Splendesto overhemden worden op de markt gebracht door het merk Seidensticker een label dat in 1919 al is opgericht door Walter Seidensticker. Het merk werd later door twee zoons van Walter overgenomen en verder uitgebreid. De derde generatie maakte het tot het succesvolle merk dat het vandaag de dag is. Houd je van moderne overhemden met een rechte fit die dagelijks goed te dragen ziijn dan Splendesto een goede keuze.

Het Duitse label heeft al veel bereikt in de laatste eeuw: de shirts van het merk zijn zo populair, dat deze in Duitsland door 1 op de 3 mannen worden gedragen - Splendesto is een collectie. In de collectie van Splendesto kun je speciale business overhemden vinden, maar natuurlijk ook trendy modellen voor in je vrije tijd. Seidensticker Splendesto overhemden zijn niet meer weg te denken uit deze internationale collectie.

Post your comment

Overhemden.com