Olymp Level 5 Overhemden

Olymp Level 5 Overhemden Olymp Level 5 Overhemden

Olymp Level 5 overhemden. " Level Five Body Fit" kenmerkt zich door een getailleerde pasvorm. Allerlei modieuze ontwerpen zijn te vinden in de Level 5 collectie. “Level Five” Body Fit collectie kenmerkt zich door een mooie getailleerde pasvorm met een lichte stretch (3% elastaan). Het Level-5 shirt wordt hierdoor strak op het lichaam gedragen en de overhemden hebben daarmee een slim fit (zeer getailleerd). Bekijken alle Level 5 shirts van Olymp. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Olymp Level 5 Overhemden

Olymp Level 5 overhemden. " Level Five Body Fit" kenmerkt zich door een getailleerde pasvorm. Allerlei modieuze ontwerpen zijn te vinden in de Level 5 collectie. “Level Five” Body Fit collectie kenmerkt zich door een mooie getailleerde pasvorm met een lichte stretch (3% elastaan). Het Level-5 shirt wordt hierdoor strak op het lichaam gedragen en de overhemden hebben daarmee een slim fit (zeer getailleerd). Bekijken alle Level 5 shirts van Olymp.

Level 5: een zeer getailleerd body fit pasvorm met een licht stretch

Level 5 overhemden worden zeer strak op het lichaam gedragen. Hier komt ook de naam Level Five Body Fit vandaan. De collectie kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment hemden in alle kleuren en maten. De unieke elementen in deze serie zijn: body fit, stretch – maar ook vooral easy care stoffen (min of meer strijkvrij). Alle Level Five overhemden hebben coupe naden, om het zo nog getailleerder te maken. Daarnaast heeft geen enkel shirt een borstzak. Dit maakt de Level Five Body Fit strak en modern.

koop olymp shirts van level five online

Level 5 Body Fit

De term “body fit” houdt over het algemeen een zeer getailleerde fit in. Een pasvorm die strak aansluit tegen het lichaam. Een klein beetje elastaan zorgt ervoor dat het overhemd zich samentrekt en tegen het lijf aan getrokken worden. Kortom een pasvorm voor de getailleerde heren onder ons.

Level 5 Body Fit: nauwsluitende overhemden tegen het lichaam

Level 5 stretch

De overhemden van de level 5 serie bevatten allen een klein beetje elastaan zodat een licht stretch wordt verkregen – vergelijkbaar met een (sport) T-shirt of T-shirt dat strak om het lichaam gedragen worden. De stretch geeft een nauw sluitend beeld en zorgt dat kreukels en vouwen optisch minder zichtbaar zijn bij het dragen van het overhemd.

Level 5 easy care

Easy care kenmerkt de Level 5 shirts waarbij de overhemden niet volledig strijkvrij zijn maar over het algemeen met een snelle strijkbeurt of het nat uithangen als snel van de kreukels zijn ontdaan. Kortom “ease care”; gemakkelijke behandeling, c.q. het heeft weinig strijkijzer aandacht nodig.

Wassen en strijken horen bij het goed onderhouden van een overhemd. De Level Five overhemden zijn extra easy care. Één van de principes van de makers van de Level Five Body Fit collectie is dat alle mannen gemakkelijk hun overhemd moeten kunnen onderhouden. Dit betekent dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Strijken hoeft bijna niet meer. Dit komt doordat de overhemden een speciale behandeling gekregen hebben. Vaak gebeurd dit tijdens het weefproces van de weving óf erna als finishing touch.

Level Five Body Fit online

Op Overhemden.com zijn alle Level Five Body Fit shirts te vinden. Vindt eenvoudig uw favoriete overhemd door de filters te gebruiken. Daarnaast is bij ieder shirt een maattabel bijgevoegd. Zo is de juiste maat eenvoudig te vinden. De collectie word continue geupdate met de nieuwste trends. Zo komen iedere maand weer de mooiste nieuwe Level Five Body fit ontwerpen beschikbaar.

Waarom komt de naam Level Five vandaan?

De naam Level Five is een afgeleide van het Next Level Leadership programma. Level 5 wordt ook vaak geassocieerd met excellent, ofwel 5 sterren. De term exellent komt vaker terug in de serie Level 5 van Olymp. Level 5 biedt een uitzonderlijke mix van persoonlijke en professionele kenmerken. Dit maakt de jonge, moderne man succesvol en vooruitstrevend. Level 5 betekent letterlijk het mixen van bescheidenheid en wil. Niet uit zijn op korte termijn succes, maar kijken naar de lange termijn. Middelmatigheid komt in het Level Five woordenboek niet voor. Alles op alles wordt gezet om de meest excellente resultaten te behalen. Dit probeert Olymp in de Level Five body fit collectie te laten terugkomen. Ieder overhemd is met de grootste zorg samengesteld om optimaal comfort te kunenn bieden.

Level-5 shirts van Olymp: Level 5 Body Fit

Level 5 de film: In 1997 wordt een Franse Film Level 5 uitgegeven. Hierin staat een dame centraal die zich beweegt in een volledig virtuele wereld. De film was zijn tijd toen al ver vooruit.

De Level Five Body Fit collectie

De level 5 collectie bevat een verscheidenheid aan overhemden in alle kleuren. Maar ook in alle dessins: zoals prints, streepjes en ruitjes. Uiteraard zijn de witte overhemden alom vertegenwoordigd in de level 5 serie. Echter zijn deze ook te verkrijgen in beige, ecru, lichtblauw en zwart. De collectie is verder aangevuld met een groot scala aan overhemden met een contrasterende boord. Dit geeft een mooie finishing touch. Ook voor mannen die opzoek zijn naar anders gekleurde overhemden: zoals groen, rood, roze, grijs en bruin is er genoeg keus. Kenmerkend in de collectie zijn ook de mooie prints. Prints bijvoorbeeld met ruitjes, bolletjes of bloemejtes. De liefhebber van business overhemden kan kiezen uit een uitgebreid assortiment dubbel manchet overhemden. Zo vindt iedere man zijn perfecte overhemd in de Level Five Body Fit collectie.

Body Fit, Slim Fit en getailleerde overhemden

De Level 5 hemden worden omschreven als Body Fit. Dit betekent dat ze gemaakt zijn met een sterk getailleerde pasvorm. Gemaakt voor de slanke en getrainde man. Met een overhemd uit de Level Five collectie kies je voor een mooie slanke pasvorm. Andere benamingen voor deze pasvorm zijn ook wel Slim Fit of getailleerde overhemden. Een Slim Fit overhemd kenmerkt zich doordat de buik omvang (waist of taille omvang) kleiner is dan de borstomvang. Gemaakt voor mannen zonder buikje óf mannen die een strak getailleerd overhemd willen hebben.

Level 5 overhemd: de juiste maat

Level five Body Fit shirts zijn beschikbaar in de boordmaten 37 tot en met 44. Wanneer u niet zeker bent over uw maat of toch op zoek bent naar een overhemd dat wat ruimter zit - kies dan voor een maatje groter. De level 5 overhemden vallen erg strak om het lichaam en dan kan een beetje ruiimte soms geen kwaad. De Level 5 overhemden hebben een pasvorm die verschuift per 2 Europese maten. Dit betekent dat Level 5 boordmaat 41 en Level 5 boordmaat 42 een zeflde pasvorm hebben (alleen een andere boordmaat). Level 5 overhemden volgen hiermee de Amerikaanse maatindeling van Small, Medium, Large en zo verder.

Overhemden met Body Fit uit de Level Five collectie online kopen

Overhemden.com is een vertrouwde winkel om Level Five Body Fit online kopen. Als overhemden specialist staan wij bekend om uitstekende persoonlijke service. Tevens bieden wij de grootste collectie overhemden die beschikbaar is. Zoekt u een specifiek overhemd of heeft u hulp nodig? Wij helpen graag met het perfecte overhemd. Als Olymp specialist helpen we graag om de overhemdencollectie in uw kast nog completer en beter te maken!

Post your comment

Overhemden.com