van Laack

van Laack van Laack

van Laack overhemden vertegenwoordigen herenmode voor de moderne en luxueuze man. De overhemden en blouses uit de collectie van van Laack behoren tot de beste ter wereld, en worden geproduceerd door ervaren kleermakers. De overhemden van "van Laack" zijn te herkennen aan het geborduurde van Laack, de unieke driegaats knoop van parelmoer. Het merk staat bekend om de series Rivara, Rigo, Ret, Reso en Roy. VanLaack vindt zijn oorsprong in Mönchengladbach in Duitsland. Innovatie staat voorop, zo is onlangs "The Perfect Look" door van Laack geïntroduceerd. Het merk van Laack kent drie pasvormen: slim fit, tailored fit en regular fit. Bekijk alle van Laack overhemden vertrouwd online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 71

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 71

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

van Laack

van Laack overhemden vertegenwoordigen herenmode voor de moderne en luxueuze man. De overhemden en blouses uit de collectie van van Laack behoren tot de beste ter wereld, en worden geproduceerd door ervaren kleermakers. De overhemden van "van Laack" zijn te herkennen aan het geborduurde van Laack, de unieke driegaats knoop van parelmoer. Het merk staat bekend om de series Rivara, Rigo, Ret, Reso en Roy. VanLaack vindt zijn oorsprong in Mönchengladbach in Duitsland. Innovatie staat voorop, zo is onlangs "The Perfect Look" door van Laack geïntroduceerd. Het merk van Laack kent drie pasvormen: slim fit, tailored fit en regular fit. Bekijk alle van Laack overhemden vertrouwd online.

van Laack: kwaliteit sinds 1881

van Laack: sinds 1881

Het modemerk van Laack is opgericht in 1881 door "Heinrich van Laack". Hij concentreerde zich op het ontwikkelen van mooie doeken en mooie overhemden voor heren, gemaakt van de beste kwaliteit katoen. van Laack is een heren overhemden merk bij uitstek en sinds die eerste dag is het een hoogstaand merk overal ter wereld. Ervaren kleermakers staan garant voor schitterende ontwerpen en een luxueuze of stijlvolle uitstraling voor de moderne ontwikkelde man. van Laack weet als geen ander stijl en kwaliteit te combineren tot een herenblouse of heren overhemd van weleer. Naast overhemden en blousen ontwikkelt van Laack tegenwoordig ook poloshirts, T-shirts en luxueuze pyjama's. van Laack staat voor kwaliteit: toen én nu!

Van Laack overhemden geschiedenis Duitsland

De kleermakers van Van Laack

De overhemden en blouses uit de collectie van van Laack behoren tot het hogere segment. De betere kleermakers en ateliers leggen de hand aan dit schitterende merk gebaseerd op de beste tradities uit hun. Aantrekkelijke herenmode en overhemden wordt met de hand geproduceerd gecombineerd met allerlei moderne technieken. Het resultaat is een van Laack kledingstuk dat correct staat voor een avondje uit of vertrouwd iedere dag op het werk. Zelfverzekerde herenmode speciaal voor de liefhebber van de hoogste kwaliteit in overhemden. Met ruim 125+ jaren ervaring wordt van Laack wereldwijd gewaardeerd door klanten om hun expertise, vakmanschap en oog voor detail.

van Laack boorden

Rivara, Reso, Roy, Ret en Scalo zijn bekende termen die de van Laack overhemden en met name de boorden beschrijven. Rigo = een klassieke kentkraag. Ret = een modieuze kortere kentkraag. Rivara = een moderne cutaway (of weggesneden) kraag. Reso = een extra cutaway kraag met een Italiaans karakter. Roy = een button-down kraag.

Van Laack: overhemden en blouses voor heren

Uniek: parelmoer knoop met drie gaten

Van Laack overhemden kunnen op verschillende manieren worden herkend. De luxueuze volle stoffen en klassieke uitstraling zijn een eerste hint dat het een van Laack overhemd betreft. Daarnaast is het logo netjes en gedistingeerd geborduurd op de mouw van de overhemden. Tenslotte geven de knopen een zekere indicatie. van Laack overhemden worden afgewerkt met een driegaats knoopje (normaal 4 gaten) dat zelfs is gemaakt van echt parelmoer. Het wordt op een kleine stift geplaatst zodat het overhemd makkelijk en snel is aan te trekken en lekker lang goed blijft. Wij noemen dat "kenmerken van Laack".

Laack: van Laack shirts een wereld merk

van Laack overhemden: the Perfect Look

De “Perfect Look” is sinds de introductie in 2015 een groot succes: het kenmerkt een nieuwe lijn herenoverhemden van exceptionele kwaliteit en innovatie. Het resultaat is een overhemd dat van vroeg in de ochtend tot laat in de avond prestine en gaaf blijft dragen. De Perfect Look wrdt gecreeerd doordat het fijne Zwitserse two-ply garen meer dan 35 behandelingen krijgt.

van Laack confectie

U kunt een van laack overhemd compleet naar eigen wens bestellen als maathemd of als confectie overhemd in een business selectie in uw eigen boordmaat. van Laack overhemden zijn te bestellen in drie pasvormen: slim fit, tailored fit en regular fit. De uitspraak van van Laack is "Das van Laack Meisterwerk" en dit is op ieder overhemd van toepassing. Men maakt overwegend gebruik van de allerbeste Italiaanse stoffen met een breed scala aan kleuren en ontwerpen en allerlei pasvormen en boord soorten. Er is een van Laack overhemd voor iedere pasvorm van modern en zakelijk tot sterk getailleerd voor een vlotte uitstraling.

Unieke knopen en borduring van Laack shirts

Geschiedenis

van Laack is één van de oudste heren kleding en herenoverhemden merken ter wereld. Hieronder volgt een korte opsomming van de rijke achtergrond.

 • Het merk van Laack wordt in 1881 gestart door Heinrich van Laack samen met twee partners. Men heeft één visie: het ontwikkelen van het meest luxueuze shirt op aarde. Luxe die wordt herkend in de details en de personaliteit van de drager benadrukt.
 • Het drie gaten knoopje dat nog door Heinrich van Laack is bedacht wordt in de jaren ’30 verbeterd en enkele unieke elementen aan een “van Laack overhemd” worden bedacht en toegevoegd aan de blousen. Het drie gaten knoopje dat is gemaakt van echt parelmoer is een identificerend element voor dit luxe merk.
 • Na de Tweede Wereldoorlog wordt het merk in 1953 overgenomen door “Heinrich Hoffman”. De productie wordt verplaatst van Berlijn naar Mönchengladbach. Het merk maakt een veelbelovende nieuwe start in de aanzwengelende economie. Heinrich is een enthousiaste ondernemer die het merk “van Laack” een stevige impuls geeft.
 • Rond 1970 neemt Rolf Hoffman de van Laack zaken over van zijn vader en zet een koers uit om het merk ook internationaal buiten Duitsland op de kaart te zetten. In 1972 wordt zelfs een eerste dames overhemden lijn gepresenteerd. De van Laack traditie wordt voortgezet en het hoge niveau van kwaliteit en exclusiviteit blijft kenmerkend.
 • In de jaren ’80 wordt het merk van Laack verrijkt en gemoderniseerd voor de komende decennia en de bijbehorende mode. De collectie voor heren wordt ook uitgebreid met dassen en nachtkleding.
 • 2006: Happy Birthday van Laack! Op deze dag mag met merk terugkijken op meer dan 125 jaren success en genegenheid. Een consistente strategie met een blik voorwaarts leid het team in Mönchengladbach.

“Exceptional relaxed and smooth”dat zijn de woorden die horen bij een compleet nieuwe innovatie door van Laack. De “Perfect Look” wordt in 2015 geïntroduceerd en kenmerkt een nieuwe lijn herenoverhemden: een overhemd dat van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat in perfecte conditie is en blijft. Het fijne Zwitserse two-ply garen krijgt verschillende behandelingen om de hele in conditie te blijven en de Easy Care elementen te versterken.

Persoonlijke service voor mannen met stijl

De kleding van "van Laack" koop je online bij de webshop voor overhemden in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen kleding van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in een overhemd. Het merk van Laack is een rijk merk geschikt voor de moderne man die houdt van kwaliteit.

van Laack overhemden online kopen

Alle van Laack shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie herenkleding voor mannen. De mooiste van Laack shirts en kleding koopt u online met gemak en eenvoud. Persoonlijke service en 100% kwaliteit. Trots op van Laack.

Post your comment

Overhemden.com